Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mõnus lõdvestus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mõnus lõdvestus

Kalapüügi hooaeg on alanud juba ammu ja huvitaks, et kas fännide seas ka tõsiseid kalamehi on? Mis see aasta saand oled või mis su suurim kala on jne.

Replying to Topic \'Mõnus lõdvestus\'

Tõemeelne fanatt just ei ole, kuid suvel vahest jões saab spinningut ikka loopida. Suurim kala, mille landiga olen kätte saanud oli kuskil 50-55cm pikkune haug. Siis kahvliga olen ka lutsu püüdnud...seda enamasti nooremast peast, lutsu saime kaa ükskord päris piraka. Lisaks veel ahvenaid, särgi ja muud siukeseid ludrisi kalu.:P

Kommentaar

Ausalt öelda kuulaks ära igasugused positiivsed või negatiivsed kogemused, mis kellelgi siin (soovitavalt Tallinna lähedal) antud harrastuse osas on. Igatahes see suvi kavatsen küll vana harrastuse jälle üles võtta...
      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Originally posted by vello99

Ausalt öelda kuulaks ära igasugused positiivsed või negatiivsed kogemused, mis kellelgi siin (soovitavalt Tallinna lähedal) antud harrastuse osas on. Igatahes see suvi kavatsen küll vana harrastuse jälle üles võtta...
        minu kogemus siis:
        käisin üle-eelmisel talvel esimest korda elus kalal. pärnu lahel jääpüük niisiis. eelmine talv oli selline pikk ja külm. igatahes sain ma ühe ahvena, rõveldalt külm oli, jää oli 70cm paksune, ussid olid jääs, viski oli jääs, pinko oli jääs ja mu kõige soojemad riided ei osutunud piisavalt soojadeks. kokkuvõtvalt võib tõdeda, et oli ülirõve, ning rohkem pole enam käinud. niisiis algajatele soovitan alustada juulikuus kuskil järvel üle paadiserva õnge leotamisest.

kui oma kurba kalamehesaatust isale kurtsin, siis rääkis too ühe anektoodi. paadunud kalameestele ei pruugi see nalja teha:

isutvad kaks kalameest jõe ääres, noor ja vana. vanal näkkab roppu moodi, noorel ei tule midagi otsa. küsib siis noor, et milles asi. vanamees vastu, et näita sööta. noor laob oma ussid lagedale ja vanamees hakkab naerma, oh sa naljatilk, täna ussiga ei võta, täna on tangu päev. annab siis noorele ka tangu ja hakkabki kohe näkkama.
        järgmisel hommikule on mehed jõe ääres tagasi, ning noorel sama jama - ei näkka. küsib siis vanamehelt, et milles siis täna asi? too palub sööta näidata. noormehel tangud. vanamees hakkab rõvedalt naerma ja teatab, et täna ju ussi päev, täna tanguga ei näkka.
        noormees on täitsa nõutu ja küsib \"aga kuidas sa tead, mis sööda päev parajasti on?\"
        vanamees seletab: \"kui hommikul üles ärkan tõstab naine mu riista püsti. kui vasakule kukub on ussi päev, kui paremale siis tangu päev\"
        noormees mõtleb natuke ja on sunnitud tõdema: \"kui minu naine mu riista püsti tõstab, siis see jääbki püsti! \"
        vanamees imestunult: \"aga miks sa siis kalal käid?!\"
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

mina, mina
          kõige suurem havi tuli kasarist ca 3-4aastat tagasi ja kaalus 4.65kg.
          isegi filmi sai sellest madinast tehtud

*oleme sõbrad edasi*

Kommentaar

Sellel aastal 2 korda kalale jõudnud ja mõlemad korrad püüdnud õngega tiskreojal Ahvenat. Varsti peaxki tegema mõned reisid aegviitu või valgejõele et seal korralikum kalapüük maha pidada!
            Vaikne.....

Kommentaar

kalapüük võib olla mõnna ja lahe ning samas täielik fiasko. Nt sõpradega koos paadiga järvel loksuda, mõnusat mula ajada ja kala õngitseda, hiljem siis püütud kaluskitest, uhhaa ja suitsukala, nämm-nämm. Fiasko oli mul siis, kui tulevasele kaasale muljet tahtsin avaladada ja naabri käest sigavinget spinni lunisin ja pärast tulemuseks oli see, kui noorik vaatas ja jälgis mingi tund-poolteist, kuidas ma lanti üritasin kõrgelt puuladvast kätte saada.

Kommentaar

Working...
              X