Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks avataride valikus ainult klubi logod?
Collapse
X
-
Replying to Topic \'Miks avataride valikus ainult klubi logod?\'
Ainult klubide logod. See ei ole siin mingi reit, kuhu isikliku edevuse pärast peaks oma portreesid või siis paljaid naisi üles riputama. Klubide logod on piisavalt ilusad ja mitmekesised. Minu arvamus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
I get the feeling that we are dealing with big brain damage in this case...Originally posted by Jyrka
Mingeid rõvedaid mängijate pilte küll ei tahaks aga minu arust kui keegi midagi ägedat tahab panna, siis las paneb. Tuleks moodustada ägeduskomitee, eesotsas minuga, kes otsustab, mis läheb ja mis mitte.You might say I`m a mean moronic bitch but you could just say you love me.
Kommentaar
-
/me loodab siiralt, et antud juhul oli jyrka poolt siiski tegu irooniaga.I get the feeling that we are dealing with big brain damage in this case...Originally posted by Jyrka
Mingeid rõvedaid mängijate pilte küll ei tahaks aga minu arust kui keegi midagi ägedat tahab panna, siis las paneb. Tuleks moodustada ägeduskomitee, eesotsas minuga, kes otsustab, mis läheb ja mis mitte.
Cerveza.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar