Kõik saavad aru et laulupidu on tore ja jne aga ei ole ju eriti vahet kui seda kordusest vaadata. Spordivõistlust kordusest vaadata on midagi muud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laulu- ja tantsupidu
Collapse
X
-
Mine koos Jetiga nurka ja arenege koos.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKõik saavad aru et laulupidu on tore ja jne aga ei ole ju eriti vahet kui seda kordusest vaadata. Spordivõistlust kordusest vaadata on midagi muudInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
kunagi kui veel sai isegi laulmisega tegeletud poistekooris, siis oli ikka päris pull see elu seal lauluväljakul - kes sai päikese piste, kes leidis uue sõbra, kes kaotas enda taskuraha. Pauerit jagus ka kaare alla ning inimesed olid kuidagi väga rõõmsameelsed - Pepsist arvatavasti.
Aga, seda ei mõista minagi, et millepärast on vaja nõnda pikka ülekannet... see on üritus, kus on vaja kohal olla.
Telekast selle ürituse vaatamine on sama, mis Pepsist end tagalasse juua.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
seda minagi...Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Aga, seda ei mõista minagi, et millepärast on vaja nõnda pikka ülekannet... see on üritus, kus on vaja kohal olla.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAga, seda ei mõista minagi, et millepärast on vaja nõnda pikka ülekannet... see on üritus, kus on vaja kohal olla.
Telekast selle ürituse vaatamine on sama, mis Pepsist end tagalasse juua.
Kujuta sa pilti, et kõik 1 miljon eestlast ei saa sõita sellel päeval päälinna, et jälgida seda toredat üritust. Tänu teleülekandel said sellest osa nii tädi Maali Litsmetsast kui Jaan Zorro Sipelga tänavalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
nad saanuks sellest ka osa kui ülekanne olnuks törts kokkusurutum, eskju.Algselt postitas Rein Vaata postitustKujuta sa pilti, et kõik 1 miljon eestlast ei saa sõita sellel päeval päälinna, et jälgida seda toredat üritust. Tänu teleülekandel said sellest osa nii tädi Maali Litsmetsast kui Jaan Zorro Sipelga tänavalt.
nibin-nabin kahtlen, et millile estonezile selline asi korda läheb.
aga noh, elame üle - tegemist ei ole õnneks Mark-oh Kaljuveeri egotripiga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
jep, kommentaatoriduo oli heaAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitust
aga noh, elame üle - tegemist ei ole õnneks Mark-oh Kaljuveeri egotripiga.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Sa vist oled mingi pervertAlgselt postitas taku* Vaata postitustväikesed tüdrukud võiksid napimates riietes olla, siis ma läheks ka vaatama
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar