Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laulu- ja tantsupidu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kõik saavad aru et laulupidu on tore ja jne aga ei ole ju eriti vahet kui seda kordusest vaadata. Spordivõistlust kordusest vaadata on midagi muud

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Kõik saavad aru et laulupidu on tore ja jne aga ei ole ju eriti vahet kui seda kordusest vaadata. Spordivõistlust kordusest vaadata on midagi muud
      Mine koos Jetiga nurka ja arenege koos.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

kunagi kui veel sai isegi laulmisega tegeletud poistekooris, siis oli ikka päris pull see elu seal lauluväljakul - kes sai päikese piste, kes leidis uue sõbra, kes kaotas enda taskuraha. Pauerit jagus ka kaare alla ning inimesed olid kuidagi väga rõõmsameelsed - Pepsist arvatavasti.

Aga, seda ei mõista minagi, et millepärast on vaja nõnda pikka ülekannet... see on üritus, kus on vaja kohal olla.
        Telekast selle ürituse vaatamine on sama, mis Pepsist end tagalasse juua.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Aga, seda ei mõista minagi, et millepärast on vaja nõnda pikka ülekannet... see on üritus, kus on vaja kohal olla.
          seda minagi...
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Rein-krants ära kamanda siin. Sa mine laula ja tantsi nurgas mitte ära mölise siin

Kommentaar

Ei tahaks paha inimene olla, aga kulla noored - kõik inimesed ei saa minna ja ka ei mahu Lauluväljakule. Selleks ongi teleülekanne!

Elage üle - üks päev Eesti kultuuriga - vast ei tapa.
              Ülejäänud päevadel tarbige sporti nii- ja naapidi.

Kommentaar

Telekast selle ürituse vaatamine on sama, mis Pepsist end tagalasse juua.

Kujuta sa pilti, et kõik 1 miljon eestlast ei saa sõita sellel päeval päälinna, et jälgida seda toredat üritust. Tänu teleülekandel said sellest osa nii tädi Maali Litsmetsast kui Jaan Zorro Sipelga tänavalt.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

olin ka ise esinemas, nägin vilksamisi ka Evu't...Mingi poistekoor vms..

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Kujuta sa pilti, et kõik 1 miljon eestlast ei saa sõita sellel päeval päälinna, et jälgida seda toredat üritust. Tänu teleülekandel said sellest osa nii tädi Maali Litsmetsast kui Jaan Zorro Sipelga tänavalt.
                    nad saanuks sellest ka osa kui ülekanne olnuks törts kokkusurutum, eskju.
                    nibin-nabin kahtlen, et millile estonezile selline asi korda läheb.

aga noh, elame üle - tegemist ei ole õnneks Mark-oh Kaljuveeri egotripiga.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

aga noh, elame üle - tegemist ei ole õnneks Mark-oh Kaljuveeri egotripiga.
                      jep, kommentaatoriduo oli hea
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

väikesed tüdrukud võiksid napimates riietes olla, siis ma läheks ka vaatama

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                          väikesed tüdrukud võiksid napimates riietes olla, siis ma läheks ka vaatama
                          Sa vist oled mingi pervert

Kommentaar

vabalt teen igasuguseid nilbusi

Kommentaar

Mida sellest kokkuvõttest vaadata. Ülekandes näidatakse laule ju. Kas kokkuvõttes näidataks siis igast laulust pool salmi?
                              Algselt postitas Cule
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Keegi see aasta ka minemas on? Arvatavasti käin tänavu ära. Lähiajal peaks pileti ära ostma

Kommentaar

Working...
                                X