Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kais ja Vesik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kais ja Vesik

Millised on siis mõtted?
    See hooaeg on neil päris hästi edenenud ja on veel võimalus olümpiale pääseda ...

Replying to Topic \'Kais ja Vesik\'

Peale tänast kaotust põhikonkurentidele kanadalastele on võimalused pigem teoreetilist laadi. Oluline on küll kindlasti edestada olümpiakvalifikatsioonis koha võrra eespool asuvaid venelasi, sest Raju andmeil võib juhtuda, et osad suurriigid võivad ühest kättevõidetud kohast loobuda, nii et võimalus Ateenasse pääseda võib tekkida veel nö 13. tunnil
    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Ei saanud.

Kommentaar

Kurat nii lootsin... Kais on mu õppejõud.
        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Mehed on vist väsinud juba. Varem oli kindel laks et avaringist saab edasi, nüüd tekitab see juba raskusi.

Kommentaar

Tuletan meelde, et juba mõnda aega mängitakse kahe miinuse süsteemis, st. peale esimese mängu kaotust võib veel teoorias vabalt finaali jõuda.

Muide, varem polnud neil kvalifikatsioonist edasisaaminegi kindel laks, rääkimata kahekümne esimese sekka jõudmisest.
            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Kais - Vesik on maailma 16. rannavollepaar

Päris mõnus artikkel.

Kommentaar

Working...
              X