Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ZEN-kõige parem kõnekaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ZEN-kõige parem kõnekaart

Hei,

Aru ma ei saa, miks on kõige parema kõnekaardi ümber nii palju negatiivset kära. RLE tuli välja kõige funktsionaalsema kõnekaardiga (MMS;GPRS jne, mida teistel varem ei olnud) ja superpakkumisega, mille mõned pubekad lihtsalt tuksi keerasid tänu sellele, et ei suutnud kontrollida oma mölapidamatust. Mõned kõned olevat kestnud nii 17 tundi järjest. on see normaalne ?

Mida ma teada tahan on see, et kas ZEN on Teie arust normaalne kõneakaart oma hindade ja funktsioonidega või mitte, ning mida arvate sellest tasuata kõneaja pakkumisest????

Jään ootama aktiivset vestlust sel teemal

Replying to Topic \'ZEN-kõige parem kõnekaart\'

Tere,

ma ka ei saa aru, krt mingite troppide pärast, kes ei suutnud oma möla pidada keerati karaan kinni. see näitab veelkord, et inimestele ei saa mitte midagi tasuta pakkuda, sest siis minnakse lihtsalt lolliks kätte. Mina olen oma zenniga jummala rahul ja ei kavatsegi sellest loobuda, kindlasti tuleb zennilt veel häid pakkumisi. simpel ja smart ongi liialt ülbitsenud. tänu zennile tulid kõnekaardi hinnad alla - mõelge ka selle peale !!!!!!!!!!

Kommentaar

ma lähen teen kohe teise user\'i ka, et oma pointi tõestada.

Kommentaar

... ja ma teen uue teema, kus hakkan eesti eelarvepoliitikat kiitma. kas teile ei tundu, et tänane fiskaalpoliitika on suurepärane?

Kommentaar

Ja nii hästi töötab, et pole vaja enam midagi muuta ning on laialt aega hoopis foorumisse postitada :P
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Working...
          X