Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Naised foorumis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Naised foorumis

Et oma mõttekäik Teieni tuua, pean alustama teatud tereetiliste aluste tutvustamisega.

Nimelt, nagu te kõik kindlasti tähele olete pannud, on meestel ja naistel teatud erinevusi. Mõned neist on silma või nina abil kerge vaevaga tuvastatavad, teised jällegi pisut varjatumad.

Iseloomuomadusi räigelt üldistades võib tõdeda, et kui mehe roll inimkonnas on valdavalt progress ja ressursside ümberjagamine, siis naised seevastu esindavad pigem stabiilsust. Ja eks ta õige ole. Kui mehed peaks imikute eest vastutama, siis sureks neist kahetsusväärne hulk joomatuuride ajal lihtsalt nälga. Võib muidugi juhtuda ka naistega, aga siiski pisut harvem. Trainspotting.

Oletatavasti olete Te ka tähele pannud, et naisterahva saabumine seltskonda avaldab meeste käitumisele olulist mõju. Muutuvad jututeemad, sõnakasutus, vähenevad agressiivsuse ilmingud, vahel isegi juuakse vähem – ehk siis ollakse pisut vähem ekstreemne. Selle kõige juures pole sugugi oluline, et tütarlaps atraktiivne oleks. Võluvam naissoo esindaja muudab seltskonda muidugi rohkem, kuid nagu öeldud, ei ole see primaarne. Pean tunnistama, et ei suuda seda sõnadega kuigi hästi edasi anda. Usun siiski, et igaüks, kes juba vähemalt post-pubekas on, saab aru mida ma mõtlen.

Olen oma pika elu jooksul avastanud, et ainult meestest koosnevas seltskonnas on vaid natuke aega vahva. Kuu aega kuskil allveelaevas ikka olla ei tahaks. Siinkohal ei rääkinud ma jällegi keha vajadusest väljutada aeg-ajalt need mõned grammid valgu vesilahust.

Niisiis jõuan oma väiteni:
    Selleks et üks kooslus pikka aega normaalselt toimiks, peab see sisaldama ka naisterahvaid.

Ja nüüd foorumi juurde.
    Paratamatult koosneb foorum valdavalt kõrge testosteroonitootlusega isastest. See tulenev juba fännatava mängu iseloomust. Samas on foorumlaste hulgas ka igati märkimisväärne hulk naisterahvaid. Statistiliselt.

Tegelikkuses on aga selgelt tajutav, et foorum.soccernet.ee toimib meesmadrustega allveelaev. Selleks piisab vaid vähegi intrigeerivate teemade lugemisest.

Minu teine väide:
    Naisterahvad foorumis käituvad kui jalgpallihuvilised, kuid ei suuda täita oma rolli naisterahvana.

Olge kuidagi natuke teistmoodi.

Oli tööl surts aega üle
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Replying to Topic \'Naised foorumis\'

Originally posted by rohelineKonn
    Minu teine väide:
    Naisterahvad foorumis käituvad kui jalgpallihuvilised, kuid ei suuda täita oma rolli naisterahvana.
    aga ma kaldun arvama, et siin foorumis olevad naissoost isikud ongi mehelikud naised (see pole solvang!!), kes ei suuuda/ei taha täita oma rolli naisterahvana. ning klassikaline beibe, koduperenaine jne ei jälgi jalgpalli nii huviga, et kuhugi foorumisse tulla oma naiselikkusega...

Kommentaar

tegelt oleks ju muidugi super, kui oma naisuke/sõbrants/kaasa suudaks pakkuda kompotina koos ülimat seksapiilsust:P , põhjatuid jalgpallialaseid teadmisi, kirgliku armastust nii staadionil, kui ka teleka ees. Kuid kui nüüd keskenduda foorumi hetkeseisule, siis naiselikkuse rõhutamine vutiga seoses, kas pole mitte halvustava alatooniga, kaasa arvatud siin foorumis? Vbl see ongi ka üheks põhjuseks, miks piigalikus/naiselikus siin foorumis vähesel määral tooni avaldab. Ja ikkagi tekib ka küsimus, mismoodi peaks välja nägema teistmoodi olemine naisterahva puhul, kui kogu maailm keerleb vuti ümber, rohkem büste off-topicusse

Kommentaar

Ilmselt minu arvamus kedagi ei üllata: minu jaoks on kõik inimesed oma põholemuselt võrdsed. Kahtlemata puuduvad mul igasugused eelarvamused naiste kohta siin foorumis ja naiste jalgpalli suhtes samuti, mida mulle väga meeldib jälgida. Teatud taset eeldades loomulikult, aga sama lugu on ka meeste mänguga.
        Seetõttu ei näe teema algataja arutelul mingit sisu ega mõtet. Naised on siin foorumis olemas ja neid tuleb aina juurde, selles olen kindel. Mis ongi õige.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by dreyd rohkem büste off-topicusse
          just-just. ning inimsuhete ja seksi teemalisi topicuid kah
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Kuna naised on rohekonna sõnul stabiilsed, mis on kahtlemata õige, siis neil puudub ka gloorihanterlus.
            Aga vahel on küll tunne, et siingi foorumis naisi eriti ei viibi, kui meeskodanikud omavahel frivoolselt sõimlevad.
            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Ma arvan, et üks põhjus, miks naisfoorumlased eriti agaralt ei teavita oma \"staatusest\", on see, et mõned inimesed võivad nende peale ülalt alla vaatama, a la \"mida sa ka tead\".

just my 2 cents
              Supplies!

Kommentaar

Konn ei ole foorumis nii värske, et ei mäletaks, et selline>

teema on juba olnud.. tungi aeg-ajalt naistele mõni uus teema pühendada tuleb mõista

ilma otsinguta küll selle teema jälile ei jõua
                õige, ja mälu peab endal ka hea olema
                (mitte nagu City-fännidel, kes iga kord uue teema teevad, kui see liiga alla vajub ja teisele lk-le kaob)
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees
                  Konn ei ole foorumis nii värske, et ei mäletaks, et selline>

teema on juba olnud.. tungi aeg-ajalt naistele mõni uus teema pühendada tuleb mõista
                  andke OT andeks kuid ... ???
                  ilma otsinguta küll selle teema jälile ei jõua, viimane postitus saab õige pea 3 aasta vanukseks jne.

aga muidu, mõistan konna muret kuid aidata ei oska

Kommentaar

nii vana teemat pole jah enne näind.
                    viimane postitus on tehtud enne minu ilmumist foorumi kirkasse seltskonda
                    tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Working...
                    X