Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

balti turniir korvapallis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

balti turniir korvapallis

lausa vihale ajab kuidas eestlased viimasel ajal korvpalli üritavad mängida aga mitte kuidagi ei taha see asi neil välja tulla.mis saab veel hullem olla kui kaotada soomele kes tavaliselt veel kehvem kossumaa kui eesti.ainult vist müürsepp tahtis võita temalt siis 21p.

eesti-soome (37:39) 73:81

rootsi-läti (35:35) 72:67

loodame et eesti ei saavuta järjekordset viimast kohta balti turniiril
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Replying to Topic \'balti turniir korvapallis\'

Asi kindlasti ka selles, et nüüd on paljud mängijad välismaal mängimas ning kokkumäng nõuab aega.

Kommentaar

Topicut vaadates ja sportmängudest päris hea teadjana pole veel kuulnud midagi korvapallist Äkki seletaks topicu tegija lahti, mis mäng see ja kas Eestiski viljeldakse seda
      Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Replying to Topic \'balti turniir korvpallis\'

sorry,krdi korvpallurid ajasid nii vihale et isegi kirjutada enam ei oska.
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

eesti koondis on jama,ELAGU TARTU ROCK.eesti koondis peakski ainult tartlastest koosnema ja siis tulevad ka tulemused.

T A R T U

R O C K

E M V
          kui eesti olümpia mängudelt ühtegi medalit ei saa,ei tulegi ma enam eestisse tagasi vaid lähen hakkan mongoolias ränd jalgpalli treeneriks ja esimene keda oma meeskonda soovin on puujalg ott reinumäe ja marko kristal ning kohalik talent shingis khan ja tema tädi poeg oliver khan.

Kommentaar

ei lastud kreeka piirist üle??

Kommentaar

Palun teema pealkirja mitte parandada. Tegelikult ma soovitan sinna mitte \"korvapallis\" kirjutada, vaid hoopis \"korvapallos\". Soomekeelne väljend \"korvapallo\" ehk kõrvapall kõlab väga ilusasti. Kindlasti oleks aeg selline mäng välja mõelda. Olen päris kindel, et esialgu poleks eestlastele maailma peal vastast.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

mina olen selle poolt kindlasti.
                Ott Järvela

Kommentaar

8 lähen alles minema,praegu valmistan end ette kreeka kuumuseks ja loodan et kui OM läbi saab et olen ikka ellu jäänud
                  kui eesti olümpia mängudelt ühtegi medalit ei saa,ei tulegi ma enam eestisse tagasi vaid lähen hakkan mongoolias ränd jalgpalli treeneriks ja esimene keda oma meeskonda soovin on puujalg ott reinumäe ja marko kristal ning kohalik talent shingis khan ja tema tädi poeg oliver khan.

Kommentaar

huraa eesti VÕITIS läti noori.ikkagi on häbi
                    Ott Järvela

Kommentaar

Heh nüüd saadi Rootsilt pähe . Pole mõtet pikemalt rääkida . M-Õ-T-T-E-T-U

Ise jälgin parema meelega noorte tegutsemist . Ehk siis U-16 tüdrukute ja poiste EM-i
                      Poisid said eile avamängus portugalilt tappa. Täna võideti suurelt Albaania 105 : 62 mis pole ka mingi üllatus . Eile laksis kõige noorem sokk(Sten-Timmu Sokk) 13 punni , olles koondise kõige nooreim mängija
                      Tüdrukud võidavad ja kaotavad vaheldumisi .
                      Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
                      When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"

Koss on lahe

Kommentaar

Kle vend! Selle asemel, et foorumis lolli möla ajada, tee enda suurelt ette võetud Hollandi liiga eelmise hooaja ennustuse kokkuvõte ära.
                        Selle ja sinu kohta võid jah kasutada sõna: MÕTTETU!

Kommentaar

Originally posted by -Antz-

Kle vend! Selle asemel, et foorumis lolli möla ajada, tee enda suurelt ette võetud Hollandi liiga eelmise hooaja ennustuse kokkuvõte ära.
                          Selle ja sinu kohta võid jah kasutada sõna: MÕTTETU!

kle mära ära mölise .
                          tee ise ära kui sul aega on
                          eks ürita
                          ma ka
                          Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
                          When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"

Koss on lahe

Kommentaar

Working...
                          X