tean, et serie A-s on sellised kahtlased tegelased nagu sussi, ungari ja music.hetkel rohkem ette ei tule
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
naljakamad/imelikumad jalgpallurite nimed
Collapse
X
-
Replying to Topic \'naljakamad/imelikumad jalgpallurite nimed\'
Kas me langeme siin tõesti juba algklasside tattninade tasemele, et hakkame inimest tema nime pärast mõnitama? Kusagil võiks mingi piir siiski ette tulla.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
-
No ega siis kohe halvasti või mõnitamisena mõeldud.
Eesti puhul peaks kindlasti mainima Milani teatud noort täkku. Inglise kommentaatorite suust on naljakalt kõlanud muuhulgas Djorkaeff ja Fukal.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
sinu neetud Djorkaeffi pärast pean praegu oma klaviatuuri ja mõningaid pabereid kohvist puhastamaOriginally posted by Jaan
... muuhulgas Djorkaeff...«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Michael Ball or sth, Chocolate ja Digital.Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Mul on kuidagi tunne, et sul on selles julmas maailmas ikka väga raske elada. Kas sul pole tõesti kunagi muiet näole tulnud, nähes nime Fook Yu või siis tõesti Windass? Kui ei...Originally posted by mcnamara
Kas me langeme siin tõesti juba algklasside tattninade tasemele, et hakkame inimest tema nime pärast mõnitama? Kusagil võiks mingi piir siiski ette tulla.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Iidsetel aegadel mängis N.Liidu meistrivõistluste II liigas Tallinna meeskonnas (mis iganes ta nimi siis ka polnud, vist mitte veel Sport) härra Hans Näks. Vaat see oli tõesti naljakas nimi. Aga siis olin ma ka selliste naljade jaoks sobivas vanuses.Originally posted by Martin
Mul on kuidagi tunne, et sul on selles julmas maailmas ikka väga raske elada. Kas sul pole tõesti kunagi muiet näole tulnud, nähes nime Fook Yu või siis tõesti Windass? Kui ei...
Aitäh küsimast, ei ole väga raske elada. On paremaid ja halvemaid päevi, nagu meil kõigil.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ahjaa, Eesti liigast tuli meelde kuidas Kolbassenkost jäi peale abiellumist järgi ainult Nahk.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar