Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pedeline abielu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pedeline abielu\'

Ei huvita mida sellised vennad teevad, olgu oma ette ja ärgu korraldagu mingeid paraade ja tõmmaku endale tähelepanu . Siis on kõik OK .

Kommentaar

... Dannar. Saksamaal vist määrati ühele vennale mingi suht lühike vanglakaristus kuna ta oli oma partneri tema soovide kohaselt maha löönud ja siis tema liha söönud samuti n.ö. mõlempoolse soovide kohaselt ja vabal tahtel.. tähendab nekrofiilia mingi vorm võiks siis ka lubatud olla?
      Ma küll päris algusest eiole viitsinud seda teemat lugeda ent täheldasin siin sellist hoiakut et nagu n.ö. tavaperekondades justkui oleks lastel hirmus raske elada kuna vanemad(ema/isa) koguaeg kalklevad karjuvad üksteise ja laste peale ning ülejäänd lapsed elavad lastekodudes... Ma arvan et selliseid peresid kus ema/isa kaklevad ja peksavad üksteist ja lapsi on nn. tavaperedes kogu elankionnast vast mingi tühine 0,01 % ja nende olemasolu ja eksistentsi teadvustatakse ja võimendatakse meedia (ennekõikk igasugu realityshowde) kaudu. Ülejäänud peredes valitseb ikkagi harmoonia ja kõikon häpid.Minu peres ja minu kõikide tuttavate peres kasvavad lapsed, ema isa ja lapsed kõik on kujutage ette õnnelikud...
      Mis pededesse puutub siis palun, elagu ja trukkigu üksteist ja omasuguseid niipalju kui tarvis, ent ärgu affisheerigu end ja reklaamigu esinegu igalpool...olgu omas maailmas ja ringkonnas...mina ju ei lähe lippudega marssimalinnapeale ja röökima et maolen hetero...ma leian et tänaseks päevaks on see kui moe asi juba - olla pede. Seda aga et nad kirikus või kus iganes abielluksid või veelgi hullem - lapsi lapsendaksid.. no way. Laste adopteerimiseks on ka tavaperedesse suur järjekord(kes ei saa mingilpõhjusel lapsi jne) nii et ei pea neid õnnetuid lastekodulapsi sellega küll enam traumeerima et nad pede/lesbi paarile lapsendada ja kui nad kord suuremaks saavad ning elu põhitõdesid aduma hakkavad ja lasteaias/koolis küsitakse kes on sinu ema isa siis vastab ta Rolf ja Aimar... see teeks nende tulevase elu oluliselt keerulisemaks. Kes annab garantii et gayperes ei tule ette lahkuminekuid ja paaride vahetust, miks mitte ka kaklusi ja karjumisi...kuidas siis toimub lapse jagamine(millise issi juurde), palju isasid talle siis elulõpuks koguneb, see trauma määr on kordades suurem kui lihtsalt ema isa lahku minek(mis iseenesest samuti taunitav).... Mina iskilikult ei kujuta ette mis maailmast niimoodi ütleme 100 aasta pärast saab? See ei ole normaalne...
      aga see on minu kui pisut juba vanema foorumlase seisukoht mis ilmselt tänapäeva liberaalses ühiskonnas suht vanamoeline.
      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa

Ma küll päris algusest eiole viitsinud seda teemat lugeda ent täheldasin siin sellist hoiakut et nagu n.ö. tavaperekondades justkui oleks lastel hirmus raske elada kuna vanemad(ema/isa) koguaeg kalklevad karjuvad üksteise ja laste peale ning ülejäänd lapsed elavad lastekodudes... Ma arvan et selliseid peresid kus ema/isa kaklevad ja peksavad üksteist ja lapsi on nn. tavaperedes kogu elankionnast vast mingi tühine 0,01 % ja nende olemasolu ja eksistentsi teadvustatakse ja võimendatakse meedia (ennekõikk igasugu realityshowde) kaudu. Ülejäänud peredes valitseb ikkagi harmoonia ja kõikon häpid.Minu peres ja minu kõikide tuttavate peres kasvavad lapsed, ema isa ja lapsed kõik on kujutage ette õnnelikud...
        Ma pole öelnud, et kõik heteropered sellised on. Tõesti, suur osa on õnnelikud pered jne. Kuid on ka üsna tähtis osa, kus see pere nii õnnelik pole. Tänapäeval lahutatakse üle poolte abieludest, alkoholism on kogu ühiskonnas suur probleem, koduvägivalla ohvrina pöördub päevas arstiabi saamiseks haiglasse ligi 300 naist, on peresid kus ükski vanem ei käi tööl ning seal on lapsi rohkem kui üks jne. See pole 0.01 protsenti. Kui inimesed lapsenavad lapsi, siis nad enamasti just sellistest kriitilistest peredest neid lapsi saavadki. Homodele hakkaksid kehtima sama karmid lapsendusreeglid kui tavainimestele, kus nad peavad tõestama, et ollakse mingi hulk aastaid koos elanud, et neil pole haigusi, et nad pole kohtulikult karistatud, et nad pole alkohoolikud, et nad on majanduslikult kindlustatud jne jne. See nagu inimesed ootaksid lapsendamisjärjekorras seepärast nagu poleks lapsi, keda lapsendada, on vale. Lastekodud on lapsi täis, kuid kontroll on lihtsalt väga karm ning see on vägagi normaalne.
        KAs sa tõesti arvad, et lastekodusse sattunud laps, kelle vanemad pole suutelised teda kasvatama, sugulased ei huvitu temast, oleks näiteks kahe karske ning eduka mehe juures õnnetum? Lapsel on sel juhul kodu vähemalt
        ja minu arvamus ei ole tekkinud realityshow\'dest. Mu ema töötab lastepsühholoogina ning on olnud tegev erinevate lastekodude juures ning seal on olukord pehmelt öeldes trööstitu. Olud, kus suur osa lapsi elab, ei ole inimväärsed. Vähemalt mitte 21. sajandil. Asi polegi mitte niivõrd mingites homolõbudes laste kasvatamisel, vaid selles, et homoperedesse saamine oleks neile lastele üheks vähestest päästerõngastest

Kommentaar

Õnnelik,et on kodu aga lapsepõlv möödub sul mööda nurgataguseid käies,sest sõpru ei ole,kõik mõnitavad ja kindlasti on ka füüsilist vägivalda koolikaaslaste poolt.Ja milliseks muutub siis see laps kui ta on sellise hingelise trauma põhjustanud kadalipu läbikäinud.kõik me teame mismoodi igas kollektiivis on mõni keda mõnitatakse jne.Ja see,et sa kahe \"isaga\" elad tuleb igaljuhul välja.Nii et las need õnnetud kes lastekodudesse on erinevatel põhjustel sattunud, saavad täiskasvanuks parem lastekodus.
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello
            .Nii et las need õnnetud kes lastekodudesse on erinevatel põhjustel sattunud, saavad täiskasvanuks parem lastekodus.
            Kui homopaari last solvatakse, siis on tal vähemalt kodu, kuhu peituda. Lastekodus sellist võimalust pole. Seal millegagi silma jääd, siis mõnitatakse 24/7. Näiteks et kellegi ema on lits, või isa prügila parm. <- reaalsed näited, mitte minu väljamõeldised

Samamoodi on suhtutud ju ka segarassilistesse lastesse, mis jääb veelgi rohkem silma. Kuid tänapäeval on enamasti ses suhtes maha rahunetud. Ka Puškin oli ju sisuliselt mulatt, aga vaat kus sellises surutises luulet tegi, vohh

Kommentaar

Täiesti nõus marcello ja jansaga.
              Oletame et mu poeg sõbrustab kellegagi kes on lapsendatud kahe mehe poolt ja ta sõber teeb ettepaneku et tule meile külla, mängime arvutiga või misiganes.
              Krt, ma ei lubaks oma pojal IIAL sinna majja oma jalga tõsta.
              Kaotajaks jääb siin seesama lapsendatud poiss, kes on tõrjutud ja kuuleb kindlasti iga jumalama päev pilkeid oma \"vanemate\" kohta.
              Oleks siis see talle täisväärtuslik elu?
              Või olen mina vanamoeline?
              "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Algselt postitas lume

Täiesti nõus marcello ja jansaga.
                Oletame et mu poeg sõbrustab kellegagi kes on lapsendatud kahe mehe poolt ja ta sõber teeb ettepaneku et tule meile külla, mängime arvutiga või misiganes.
                Krt, ma ei lubaks oma pojal IIAL sinna majja oma jalga tõsta.
                Kaotajaks jääb siin seesama lapsendatud poiss, kes on tõrjutud ja kuuleb kindlasti iga jumalama päev pilkeid oma \"vanemate\" kohta.
                Oleks siis see talle täisväärtuslik elu?
                Või olen mina vanamoeline?
                Kas sel juhul on siis selle lapse vanemate suhtes eelarvamusega teised lapsed või teiste laste vanemad, kes ei luba temaga sõbrustada ning sellega tekitavadki tema tõrjumise? Järelikult pole probleem mitte selles, et last kasvatavad homod vaid lihtsalt selles, et mõnele see ei meeldi.

Kommentaar

Algselt postitas dannar
                  Kas sel juhul on siis selle lapse vanemate suhtes eelarvamusega teised lapsed või teiste laste vanemad, kes ei luba temaga sõbrustada ning sellega tekitavadki tema tõrjumise? Järelikult pole probleem mitte selles, et last kasvatavad homod vaid lihtsalt selles, et mõnele see ei meeldi.
                  just täpselt nii see on, aga ikkagi tekitab see tohutult probleeme just sellele homoperes kasvanud lapsele. no ja kui probleeme tekib, siis ei olegi vast enam niiväga oluline, et kas selle põhjuseks on inimeste kitsarinnalisus või midagi muud.

et siis ikkagi leian ma, et homodele lapsendamisõiguse andmine tuleb lahti siduda lastekodulaste halvast olulorrast. selle probleemi võib lahendada teisiti - näiteks valdkonda paar protsenti selle aasta riigeelarve ülelaekumisest paigutades. ropu rahaga saab tagada lastekodulastele inimväärse elu ja normaalse kasvatuse. homodele lapsendamisõiguse andmine peab ikka lähtuma küsimusest, kas nende poolt pakutav on piisavalt hea, ning kas me seda tõesti tahame.

«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Tavalises peres on kombeks et isa \"paneb\" ema, homopaarides on ka ju rollid jaotunud.
                    Oletame et klaasijuhataja ütleb peale mingit jama et \" Ma helistan su isale\".
                    Ta helistab siis nagu kummale?
                    Damn, beats me.

"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Ei jõudnud enne seda lapsendamise teemat puudutada ja pikalt jaurama ei hakka, aga ma leian samuti, et lapsendamise õigus on midagi muud võrreldes homode kooselu legaliseerimisega. Ja vahe on nimelt selles, et - nagu sa, dannar, ise rõhutad - kooselu puhul on tegemist kahe inimese vaba valikuga. Lapsel endal seevastu valikuvõimalus puudub. Ja nagu Konn väga õigesti märkis, ei ole vähemalt hetkel Eesti ühiskond valmis samasoolise paari kasvatatud last aktsepteerima, seega oleks äärmiselt ebaõiglane last sellisesse olukorda kasvama panna, kus ühiskond talle algusest peale viltu vaatab. OK, ka joodikute sigitatud lapsel pole sündides valikuvõimalust, aga selle probleemi lahendamiseks ongi lastekodud. Kindlasti põhjustab asjaolu, et liiga vähesed inimesed (olgu siis homod või heterod) praegu Eestis lapsendavad, hetkel ruumikitsikust jms hädasid, aga seda ei saa ju iseenesest lastekodude kehva olukorra põhjuseks pidada. Riik peaks hetkel sinna lihtsalt rohkem ressursse suunama, mitte lootma inimeste peale, kes heast südamest ja aitähi eest seal tänuväärset tööd teevad. aga see juba teine teema muidugi.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Nojah, siit jõuame siis selleni, et tglt nö. homofoobide ainsaks argumendiks ongi see, et lihtsalt nad ei suuda seda aksepteerida. Kõik muu mula, et lastel oleks homode juures paha või homod on haiglased jne jne. on lihtsalt otsitud põhjus. INimesed võiksid tunnistada, et neile asi lihtsalt ei meeldi, mitte hakata rääkima mingitest ülevamatest põhjustest, peremudelitest jms
                        Ehk siis meie ühiskond on meeletult maha jäänud ning toppab kuskil iganenud šovinismis, kus kõik mis on meie, on normaalne, aga teised on kõik värdjad. Selline suhtumine tuleb välja kõikjal, et venelased on kõik mingid jobud, lätlased mingid kiluvargad jne. Sellistele eneseteadlikele inimestele sobivadki loosungid ala Uus poliitika, Isamaa eest jms sisult tühjad klišeed. Kõik taandub lõpuks ikka sellele, et mina pole harjunud ja järelikult on teist arvamust omavad inimesed lollid v hälbega

Kommentaar

Algselt postitas lume

Tavalises peres on kombeks et isa \"paneb\" ema, homopaarides on ka ju rollid jaotunud.
                          Oletame et klaasijuhataja ütleb peale mingit jama et \" Ma helistan su isale\".
                          Ta helistab siis nagu kummale?
                          Damn, beats me.
                          Vanemad läksid lahku, kui veel väike olin. Ema ja vanaema kasvatatud laps seega. Nagu veel paar-kolm klassivenda. Küll ei mäleta, et klassijuhatajal pätitegemise pärast meist kellegi koju helistamisel kunagi raskusi oleks tekkinud . Pseudoprobleem IMHO.

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Nojah, siit jõuame siis selleni, et tglt nö. homofoobide ainsaks argumendiks ongi see, et lihtsalt nad ei suuda seda aksepteerida. Kõik muu mula, et lastel oleks homode juures paha või homod on haiglased jne jne. on lihtsalt otsitud põhjus. INimesed võiksid tunnistada, et neile asi lihtsalt ei meeldi, mitte hakata rääkima mingitest ülevamatest põhjustest, peremudelitest jms
                            Word.

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Ehk siis meie ühiskond on meeletult maha jäänud ning toppab kuskil iganenud šovinismis, kus kõik mis on meie, on normaalne, aga teised on kõik värdjad. Selline suhtumine tuleb välja kõikjal, et venelased on kõik mingid jobud, lätlased mingid kiluvargad jne. Sellistele eneseteadlikele inimestele sobivadki loosungid ala Uus poliitika, Isamaa eest jms sisult tühjad klišeed. Kõik taandub lõpuks ikka sellele, et mina pole harjunud ja järelikult on teist arvamust omavad inimesed lollid v hälbega
                              dannar, sa ajad mingit üldist soga.
                              Pane ennast korraks konkreetsesse situatsiooni, mis krt kiluvargad ja Isamaa eest.

Kommentaar

Algselt postitas dannar
                                Ehk siis meie ühiskond on meeletult maha jäänud ning toppab kuskil iganenud šovinismis, kus kõik mis on meie, on normaalne, aga teised on kõik värdjad.
                                just täpselt nii on. aga sa ei saa seda tegurit eirata. umbes sama asi kui inimsööjatele jumalat kuulutada. nemad ei ole selleks valmis ja söövad su ära. tapa nad ära või proovi tuhande aasta pärast uuesti.

sama asi homode lapsendamisõigusega. kui selle märkimisväärne osa ühiskonnast heaks kiidab, siis küll neile ka see õigus antakse. ilmselt on meil selleks ajaks kogunenud ka pisut rohkem teavet, et kuidas säärased eksperimendid mujal on läinud. mina su pimedat optimsmi ei jagaks - on liiga palju tegureid, mis sedasorti ettevõtmised võivad perse keerata. seda siis kujundlikus mõttes seekord.

«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X