Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Telefonid
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Eks see foorum olegi ju parem, kui Manu mäng.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Android on ikka pask! Tahtsin enda oneplus 7prole kaitsekilet osta, aga ükski Viru keskuse pood seda ei müünud. Pean nüüd Hiinast ostma
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Olude sunnil sai ostetud, siiani rahul. Aku vastupidamine sõltub muidugi kui tihti telefoni näpid, aga oma kogemuse
järgi võin minna hommikul 90% pealt välja ja õhtuks äkki 50% peal ja ma suht aktiivselt näpin telefoni töökõrvalt. Aga originaallaadijaga laadimine on väga-väga kiire, lubavad 30minutiga 100%, tavaliselt panen laadima ja enne kui valmis liikuma olen on juba 100%. Paari nädala pealt tundub väga aus telefon selle raha eest.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar