viimasel ajal on eesti ajakirjanduses läbi käinud igasugu laus lollusi mida on küsitud meie olümpialaste käest ja televisiooniski ja raadios.minu ettepanek oleks et siia teemasse kirjutadagi eesti meedias olevates apsudest nii tv, raadios,netis ja ka ajakirjanduses.kõik killud,lollused nädalalaused mõtteterad ja laus idiootsustest.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti meedia.
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Eesti meedia.\'
pavel loskutov on just olümpia maratoni lõpetanud ja etv spordikommentaator ivar jurtsenko küsib talt :kas sa oled väsinud.mis küsimus see on???isegi meie olümpia pronks indrek pertelson eilses olümpia tunnis viitas sellele et,kuidas sa küsid mehelt kes just oli selja taha jätnud 42km ja natukene peale et ,kas sa oled väsinud.idiootsus!!!!
-
apsudest EM ajal ma parem ei räägi.neid on lihtsalt liiga paljuühe näitena võiks välja tuua selle kui nad kedagi lätlast (verpakovskis vist)kiitsid kui suurepärane mängija ta on, selle peale tõid nad näite mingist eelmisest mängust kui see lätlane lõi peaga omavärava
sellega nad püütsid siis väita kui hea mängija ta ka peaga mängus on
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala
apsudest EM ajal ma parem ei räägi.neid on lihtsalt liiga paljuühe näitena võiks välja tuua selle kui nad kedagi lätlast (verpakovskis vist)kiitsid kui suurepärane mängija ta on, selle peale tõid nad näite mingist eelmisest mängust kui see lätlane lõi peaga omavärava
sellega nad püütsid siis väita kui hea mängija ta ka peaga mängus on
Kommentaar
-
parim naljamees kahtlemata on marko kaljuveer erki noole nulliga kõrgushüppes,ei tea kas ta on juba suutnud helar osilale selegeks teha et nool ikka sai \"nulli\"mida ta järje kindlalt üritasMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ma siis mõtlesin, et vaatan ka kanal2 uut \"uudistesaadet\" Reporter. Võin kohe öelda, et sain suure pettumuse osaliseks. Algus oli päris normaalne, uudised nagu uudised ikka, aga siis hakkas toimuma. Esiteks muidugi see, et saade venib nagu tatt. Mingid mõttetud lõigud jne. Teiseks on saate vahel reklaam, ja see tahab olla uudistesaade! Kolmandaks ja kõige hullem: Saates tuli mingi Rate.ee reklaamlõik, kus tutvustati päeva kõrgeima hindega inimesi jneKrt misasja, selline asi sobiks (ehk) ZTV-sse, mitte uudistesaatesse. MA saan aru, et rahal on suur võim, aga eetika peaks ka midagi lugema. Igatahes mina ei suutnud seda lõpuni vaadata ja kes tahab UUDISEID kuulata/vaadata, see vaadaku tv3-e või ETV-d...
Kommentaar
-
Hehh, ma ei viitsinud paremat teemat otsida kuhu seda positda. Aga jah, juhtusin kuulama (mitte nägema) Kanal 2 reporterit. Kõrva jäi kumama umbes selline lause: \"Atlantis on leitud või nii\"
Delfis on ka igatahes uudis: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/article.php?id=9048198
Isegi kommentaarid vaatasin suurest huvist asja vastu läbi.sigpic
Kommentaar
-
kevin keegan naases, naasku ka see teema!
järva teataja rebib kildu:
Meelis Roobat (30) on peetud Eesti jalgpalli säravaimaks täheks, kelle unistused purustasid vigastused.
--
edit: oo, seal on veel!
Küllap olete unistanud ka mängust suuremates klubides, nagu AC Milan, Bayern München.
"See oligi eesmärk, selle nimel tööd tegingi. Võib-olla jäi puudu õnnest, vigastused segasid palju. Mina tegin kõik endast oleneva, aga mis puudu jäi, oligi õnn.
Käisin proovimas Mitylandis, aga sel momendil polnud ma heas vormis ja enne just vigastuse üle elanud."
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustjärva teataja rebib kildu:
Meelis Roobat (30) on peetud Eesti jalgpalli säravaimaks täheks, kelle unistused purustasid vigastused.
Küllap olete unistanud ka mängust suuremates klubides, nagu AC Milan, Bayern München.
"See oligi eesmärk, selle nimel tööd tegingi. Võib-olla jäi puudu õnnest, vigastused segasid palju. Mina tegin kõik endast oleneva, aga mis puudu jäi, oligi õnn.
Käisin proovimas Mitylandis, aga sel momendil polnud ma heas vormis ja enne just vigastuse üle elanud."
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustJah, mingi moment oligi nii, et noor Meelis Rooba oli üks lootustandvamaid mängijaid, kellelt loodeti väga-väga palju.Algselt postitas zaz Vaata postitustEi saa päris heasti aru, mis siin mureks? Küsimus, nagu maakonnalehe reporterile kohane ja vastus ka suht aus ja normaalne ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitust"üks lootustandvamaid noori" pole päris seesama mis "eesti jalgpalli säravaim täht", või mis?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar