Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Freedom Parade

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Freedom Parade\'

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas Hughes
    1.narko
    2. muusika, mis mulle ei meeldi
    1.Mis see koht paneb inimesi rohkem narkotsi tarbima ve? Tarbitakse seda nii või naa, meie midagi teha ei saa

2.Hughes on me jumal, kui talle ei meeldi see muusika seal, siis tuleks üritus
    ära kaotada.

Paneb jah rohkem narkootikuma tarbima.

Kommentaar

henryfanile(kuna mul millegi pärast tsiteerida ei lase siis peab nii hakkama saama):

1. loomulikult paneb rohkem tarbima ja pealegi kui poleks alkoholikeeldu olnud, poleks nii palju seda sitta tarbitud

2.kuradi tropp...ma ütlesin ju et see on minu arvamus...nagu avaldasid oma arvamust ka dimaggio, kellele see muusika samuti ei istu ja treze, kellele vastupidiselt sellised peod istuvad. ja see oli minu arvamus va henryfan
      ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Hughes
        2.kuradi tropp...ma ütlesin ju et see on minu arvamus...nagu avaldasid oma arvamust ka dimaggio, kellele see muusika samuti ei istu ja treze, kellele vastupidiselt sellised peod istuvad. ja see oli minu arvamus va henryfan
        Arvamus arvamuseks. Aga ma poleks virisenud, kui sul oleks olnud umbes nii: Minu arvamus: Ei meeldi. Tuleks ära kaotada on minu silmis valesti öeldud, aga vahet pole, ma üritan siin vanarahu ise olla.

Ja rohkem ei vasta enam.
        sigpic

Kommentaar

Türa sind sitta tuleks pooleks teha ja piiritaha saata. Ära aja siin lolli juttu, kui sa sittagi ei tea raisk. Vahest ikka võib närvi mustaks ajada. 12 aastane tross õpetab ja seletab ning jagab oma elukogemusi

Kommentaar

yldiselt ma arvasin, et need põhjused tulevad.
            samas mina arvan, et need pole piisavad põhjused ära jätmiseks
            narko - tõesti see on nii või naa, ning sellega tuleb võidelda muud moodi
            muuskia mnjaa ... sellise muusika mitteaustajad soovitavalt parem pangu aknad ja uksed lukku sel päeval, kannatage üks päev noorte möllu ära

tegelt ei ole ju nii tappev see yks päev , on siiski ka neid noori, kes saavad ilma droogideta hakkama, neilt teiste pärast lõbu ära võtta on samuti ebaaus.

Kommentaar

Algselt postitas sarvik

Türa sind sitta tuleks pooleks teha ja piiritaha saata. Ära aja siin lolli juttu, kui sa sittagi ei tea raisk. Vahest ikka võib närvi mustaks ajada. 12 aastane tross õpetab ja seletab ning jagab oma elukogemusi
              word!

.

Kommentaar

Mina sain ka oma õppetunni selle aastaselt freedom paradelt kätte...nüüd hoian nendest tablettidest kohe väga kaugele...parem joon ennast känni ja tuleb lõpuks sama välja vms

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

minu arvamus: tuleks ära kaotada
                  Minu arust kah. Ja yldse k6ik peod ja meelelahutus asutused tuleks 2ra keelata v6i kinni panna. Kaanite end silmini umbe v6i systite segaseks ja hakkate lolluseid tegema. Puhkep2evi pole kah vaja. Tehke parem t88d.

Kommentaar

Hugesh, sinusugused ajavadki jooma, asju neelama ning neid nõmedaid lugusid kirjutama, et vaid sinust lahti saaks. Pole sind, pole probleemi.

Inimesed on ainult 1x noored ning muidu peale onamise neil vist midagi teha olegi? Las noored möllavad niikaua kui selleks võimalus on, sest ma ei usu, et mingi 30-35 aastane sul seal näppu viskama läheb..

Sinu laps ma nüüd küll olla ei taha

Kommentaar

Working...
                    X