Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Batmanide kokkutulek

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Batmanide kokkutulek\'

Aga kuulge,
    Tulge tehke mulle kambakas, võtke mõned suured poisid ka kaasa ja vaadake kas saate jagu Aga nuh.. :P Lapsed, täiskasvanutega ei räägita nii ja endast vanemate vastu peab austust üles näitama.

Batmanu, mis ma sulle siis ütsin ka

Mulle täitsa meeldib see teema kus noored oma mured südamelt ära räägivad.

Kommentaar

Vahi kus smurfidel on sydikust. Või lausa kambakat tegema

Kommentaar

Kui kambakaks läheb, siis ärge väga minuga, kui tegijaga, arvestage. Omal ajal õnnestus koolis poksi arvestusel ühes matšis saada outi löödud mingi 5 sekundiga, mis näitab juba teatud taset...:P Kutt oli küll suur koll ja vasakukäeline aga keda see huvitab onja?

Kommentaar

Kas meil on siin mõni moderaator veel või mitte? Imestan juba mitu päeva.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas eston#21

Algselt postitas Neth

Peab vist isegi nahast poistega liituma, ehk saab koos robinitega sellest kurjusest jagu. Või teeb hoopis pisikeste sherlock\'de ja watson\'de klubi, siis annaks vbl vältida isgasugust füüsilist kontakti
            nahast poistega?? wtf?? nahast poisid nagu blue oyster\'i baaris? edu sulle. aga võta lubrikant kaasa muidu rebestad ringlihase ära
            Äitäh, võtan hääd nõu kuulda, selliste teadmiste põhjal eeldan, et oled ise blue oyster\'s aega viitnud, on õigus?

Amority sulle ma aga ütlen, et inimesi austan ma vastavalt nende tegudele, see, et sul mõned aastat vanust rohkem on, ei tee sinust minu silmis veel mitte kellekski. Sa vaata peeglisse ja küsi endalt - kas ma olen teistelt mingisuguse austuse ära teeninud või mitte? Hiljem võid mulle ka teatada, mis su arutluse lõpptulemuseks jäi.

Kommentaar

Neth, sul jäi vist point tabamata, kuid see selleks, sa parem räägi mis on sul südamel ja tule nuta mu õlal. Ehk hakkab kergem. Ma vähemalt loodan seda. Kui aga murest murtud hing ei suuda tuvastada irooniat või lihtsalt lõbusat alatooni jutus siis on see tema enda teha kui maailm nii pahana tundub. Samamoodi võib neid näited tuua lõpmatuseni, kuid kas on sel mõtet.. Enivei, see, sa austuse sõnastusest aru ei saanud on mdagi muud, selline on lihtsalt kõnekäänd. Sama generatsiooni inimeste kohta ei saa seda väita.. Mul on sulle üks piisikene soovitus, ära kunagi mine isiklikuks, siis saab seda lihtsalt liigitada muudesse kategooriatesse ( ntx mänguaegne depresioon või viha )

Nuh, kas nüüd teeme kambaka? :P

Kommentaar

Mina olen nõus nethile appi tulema.Amorityle vaja natuke õpetust anda

Kommentaar

Algselt postitas amority

Neth, sul jäi vist point tabamata, kuid see selleks, sa parem räägi mis on sul südamel ja tule nuta mu õlal. Ehk hakkab kergem. Ma vähemalt loodan seda. Kui aga murest murtud hing ei suuda tuvastada irooniat või lihtsalt lõbusat alatooni jutus siis on see tema enda teha kui maailm nii pahana tundub. Samamoodi võib neid näited tuua lõpmatuseni, kuid kas on sel mõtet.. Enivei, see, sa austuse sõnastusest aru ei saanud on mdagi muud, selline on lihtsalt kõnekäänd. Sama generatsiooni inimeste kohta ei saa seda väita.. Mul on sulle üks piisikene soovitus, ära kunagi mine isiklikuks, siis saab seda lihtsalt liigitada muudesse kategooriatesse ( ntx mänguaegne depresioon või viha )

Nuh, kas nüüd teeme kambaka? :P
                  Ei see kambakas jääb vist ära, saime juba 10 meest kokku, aga vajalikust 11\'st jäi 1 puudu, seega jääb ära, sest tappa ei taha ka saada

Ja selle \"mänguaegse depressiooni\", ma loodan, et sa mõtled seda situatsiooni kuradite mängul, kannaksin ma hetke-emotsiooni arvele, kuid peab mainima, et sa ikkagi ei lasknud mul lõpetada ka (oleks tore, et sain su jutust ikka õieti aru, kui mitte, siis on järjekordne möödalaskmine, aga no pole hullu).
                  Mis õlal-nutmisse puutub, siis seda tuletan sulle veel kunagi meelde, kui tõsine nututuju peale tulema peaks

Kommentaar

Neth, rõõm tunnistada, kuid sul on midagi kõrvade vahel ka. Teinekord siis arvestame üksteisega

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Äitäh, võtan hääd nõu kuulda, selliste teadmiste põhjal eeldan, et oled ise blue oyster\'s aega viitnud, on õigus?
                      pean sind kurvastama siiski. olen kuulnud, et nii võib juhtuda ja mul hakkas noorest inimesest kahju kui ta ütlesd, et läheb otsib nahast poistega kontakti

Kommentaar

Ahh minge kõik persse - tegelikult olen mina ikkagi maailma parim Batman
                        Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

Ahh minge kõik persse - tegelikult olen mina ikkagi maailma parim Batman

karta on et ei ole ... kuigi ma seda õelda ei saa , aga siiski arvan et see nii ei ole

Kommentaar

Algselt postitas Marduk

Algselt postitas Hogarth

ei tea kohe,liigun päris tihti lasnamäel öösel ringi.........eo oleks nagu hullem kui kesklinn või mingi muu mägi.
                            Lapsi ju ei lööda või valedes kohtades käid
                            lapsest on asi ikka kaugel.mix kõik seda lasnamäge mingiks hulluks kriminogeensex linnaosax tembeldavad??pole seal tõesti hullu midagi. kui ei usu,minge ise tõmmelge seal öösel ringi ja näete,et pexa saada on raskem kui arvasite.vähemalt ilmaasjata ei tao teid keegi.(välja arvatud jommis vennad kellel on vaja kaasas olevatele naistele oma oskusi näidata,aga reeglina nad on suht arad sitakotid.
                            Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Algselt postitas eston#21

Algselt postitas Neth

pean sind kurvastama siiski. olen kuulnud, et nii võib juhtuda ja mul hakkas noorest inimesest kahju kui ta ütlesd, et läheb otsib nahast poistega kontakti
                              Miks kahju,kui see oli poisi oma vaba soov ja tahe? Siis peaks enamus naistest kah kahju olema :P

Kommentaar

Working...
                              X