Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
A mul on ka ühed Uhlsport\'i imeputsad (Pavel Nedvedil on samasugused - ja need tõesti mängivad ise!!!), millega on platsil oldud 45 min ja löödud 2 väravat.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
nike-t on vist ikka rohkem eestis liikvel.. endal on vist suht kõik nike jalgpalli varustus.. ( kuskilt kaudu sai soodsamalt.. ) ja olen rahul ka siiamaani nende kvaliteediga...
A mul on ka ühed Uhlsport\'i imeputsad (Pavel Nedvedil on samasugused - ja need tõesti mängivad ise!!!), millega on platsil oldud 45 min ja löödud 2 väravat.
kasutan adidase vanakooli asju või puma ketse. jalgpalli ei mängi, nii et ei oska sellest seisukohast midagi öelda.
aga kas järgmine teema on Bemmu v Mersu??
Oli plaan osta Converse gheto shoes. Aga kui ma neid hindu ja kaupa nägin, siis jäi plaan pooleli. Ning samal ajal nägin Adidase poes samasuguseid tosse nagu tahtsin, ning tänu allahindlusele sain kätte 700.- Pea samasguste kosside eest, mis kandis Converse märki oleks läinud mul 500 kronni kallimalt maksma.
Oli plaan osta Converse gheto shoes. Aga kui ma neid hindu ja kaupa nägin, siis jäi plaan pooleli. Ning samal ajal nägin Adidase poes samasuguseid tosse nagu tahtsin, ning tänu allahindlusele sain kätte 700.- Pea samasguste kosside eest, mis kandis Converse märki oleks läinud mul 500 kronni kallimalt maksma.
Nii et olen väga rahul oma Adidase kaubaga.
Kaubamärkidest läheb veel peale FUBU, ning Fishbone.
a tahaksin veel siia teemasse lisada, et teatavasti naik teeb viimasel ajal ainult trendi asju \"eriti kõvadele meestele\" , siis peaks nad kaebama kohtusse spraidi reklaamid, sest sprait ei salli millegipärast jõmme.
Kommentaar