Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

PS2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'PS2\'

jõmme on kah vaja ja nagu marcello ytles, ei postita ta siin kaine peaga

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

skint mind tegelt üldse ei huvita mis sulle sümpatiseerib või mitte.Mul keelevärdjatest oma nägemus seega postitan mis tahan.Kui liiga räigeks läheb siis eks kustutavad tegijad selle ära.
      PEACE
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Tegelikult on kodanik, kes on peitunud siin foorumis Tanua pseudonüümi taha ilma kahtluseta üks ääretult tark ja andekas inimene, kes kaasfoorumlaste teadmata viib nende peal läbi psühholoogilisi katseid või on tegu mingi spiooniga või kolmas võimalus on see, et Tanua on maaväline eluvorm hoopis. And I\'m not just saying that.
        www.jalgpall.ee
        http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Algselt postitas lennu

Tegelikult on kodanik, kes on peitunud siin foorumis Tanua pseudonüümi taha ilma kahtluseta üks ääretult tark ja andekas inimene, kes kaasfoorumlaste teadmata viib nende peal läbi psühholoogilisi katseid või on tegu mingi spiooniga või kolmas võimalus on see, et Tanua on maaväline eluvorm hoopis. And I\'m not just saying that.
          Loen just Orwelli 1984 ja jõudsin sarnasele järeldusele. (Sinust sõltumatult muuseas)
          Üsna varsti alustab enamus foorumlasi päeva hüüdega Tere hommikust na!

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Algselt postitas skint

täiskasvanu suust sellist labasust
            Labaste inimestega ja nende vastu suhtlen samuti labaselt.Eriti kui tüüp aru ei saa asjast kuigi alates ta na-tamise algusest teda igalpool ja igatmoodi hurjutatakse.Ja vanus ei mängi siin mingit rolli,sanitarid laskuvad ka pooletoobistega suheldes nendega ühele tasemele.Vahest see isegi ravib.
            nõnnaviisi

INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Algselt postitas Tanua

Algselt postitas m1kk

Algselt postitas Tanua

Ma küll väga kindel väga veel pole na ,aga ma aiman ,et äkki võib mulle jõuluvana tuua selle Playstation 2 na. Igatahes kui ma vanaisalt seta nurusin na ,siis tegid ema ja isa küll imelikke nägusid na

Tahaks küll saada na ,siis võiks mõne jalkamängu ka saada ,kus eesti tiim ka sees on na.
              Kas sa jõuluvanale kavatsed ka na-na-na laulda? Siis jääb pleikar su märjaks unenäoks vaid.
              Ma juba õpin ju luuletust ka na

Kell 12 on peagi löömas na
              jõulutaati ootan
              ,päkapikud tasahilju na
              ,teevad viimseid märkmeid.

Ukse taga mingi kobin,
              naabri kass see kräunus na
              ,avan ukse – hoov on tühi
              taamal koer see klähvib na.

Ukse sulgen ja veel ootan na
              ,suikun peagi unne,
              hommik koidab – ringi vaatan na
              ,kuuse all on komme.

See oli hea hommikune äratus Tänu naerule on nüüd uni kadund:P
              Hiidlastel on ikka kuradi lihtne luuletust kirjutada. Ei pea otsima mingit riimi, panevad iga rea lõppu na ja ongi valmis.

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

No mul on ka ikka mõni PS2 he mäng..... Igatahes 29 ndal tellin San Andrease ära
                The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                If you're good at something, never do it for free - See above.
                I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

No mina arvan, et nüüd peaks küll Kuulsuste Halli uksed sellele noormehele avatud olema. :P
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Üldiselt on nüüd juba PS2-te suht mõttetu osta, sest järgmine aasta tuleb Xbox2 ja PSX peaks ka varsti tulema. Ja paar aastat oodata on ka PS3 väljas. Endal ka muidu PS2 olemas, see sai ikka päris mitu aastat tagasi ostetud. Mänge kogunenud üle kahekümne. Siia neid küll ei viitsi kirja panna.
                    Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Algselt postitas Tanua

Algselt postitas m1kk

Algselt postitas Tanua

Ma küll väga kindel väga veel pole na ,aga ma aiman ,et äkki võib mulle jõuluvana tuua selle Playstation 2 na. Igatahes kui ma vanaisalt seta nurusin na ,siis tegid ema ja isa küll imelikke nägusid na

Tahaks küll saada na ,siis võiks mõne jalkamängu ka saada ,kus eesti tiim ka sees on na.
                      Kas sa jõuluvanale kavatsed ka na-na-na laulda? Siis jääb pleikar su märjaks unenäoks vaid.
                      Ma juba õpin ju luuletust ka na

Kell 12 on peagi löömas na
                      jõulutaati ootan
                      ,päkapikud tasahilju na
                      ,teevad viimseid märkmeid.

Ukse taga mingi kobin,
                      naabri kass see kräunus na
                      ,avan ukse – hoov on tühi
                      taamal koer see klähvib na.

Ukse sulgen ja veel ootan na
                      ,suikun peagi unne,
                      hommik koidab – ringi vaatan na
                      ,kuuse all on komme.

Super!!!!!
                      sigpic

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Algselt postitas xKxAxPxUx

Noo.. tegin siis sellise teema, et nagu võiksite avaldada mis mängud teil nt. on jne. Mida müüa pakute või mida osta. Ühesõnaga, et jah... hakkake kirjutama.

Mul endal olemas:

True Crime Streets of LA

NBA Live 2004

NHL 2003

WRC 2 Extreme

F1 2003

GTA Vice City

Fifa 2003

Tony Hawk`s Pro Skater 4

Tony Hawk`s Underground

Kõik on originaalid.
                        PES2 ja 3 polegi Soovitan kiiremas korras hankida. Nüüd on juba 4 ka väljas aga eestis ma ei tea kas veel on
                        The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                        If you're good at something, never do it for free - See above.
                        I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Kas keegi on huvitatud mängust F1 2003, et hind on 450.- EEK. Mäng enam-vähem tutt-uus.
                          izerman@hotmail.com

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Võib ka tingida!
                            izerman@hotmail.com

Kommentaar

Vastus teemale \'PS2\'

Leidsin kah selle iid-vana teema üles. Kui kellegil PS2 olemas on ja mängudest huvitatud on, võib saata sõnumi või lisada MSNi listi: izerman@hotmail.com

Küsida võib kõike!
                              izerman@hotmail.com

Kommentaar

ma tahan ps2 tonyHawk`s Pro Skater 4-ja palun müüge 160 kr
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X