Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA LIVE 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA LIVE 2005\'

Algselt postitas daywalker

Kui ühe tüübiga viskerütmi kätte saad, siis läheb asi jah päris libedalt aga kui sulle antakse pidevalt erinevate pikkustega mehi, siis on tiba raskem eksimatult panna sest erinevatel meestel on erinev viskestiilid.
    T2pselt
    ega 120 viset ka pole midagi
    742617000027
    (sic)
    (515)
    MAGGOT

Kommentaar

Kas keegi oskab öelda mismoodi ma selle cd2 faili avan. Ma ei tea yhtegi proget millega ma MDF faili avan. cd1 sain installitud sest ISO faili sain avatud, ent kui ta installimisel tahtis cd2 saada jäin jänni. Äkki aitate

Kommentaar

Algselt postitas albertz

Kas keegi oskab öelda mismoodi ma selle cd2 faili avan. Ma ei tea yhtegi proget millega ma MDF faili avan. cd1 sain installitud sest ISO faili sain avatud, ent kui ta installimisel tahtis cd2 saada jäin jänni. Äkki aitate
        Daemon Tools ??

Kommentaar

Yeu netist saab yhe m6llu mille abil saab NBAs teha t2pselt samasuguseid Dunke naq Compu teebja seda klaviatuuri peal
          PS: kunagi hiljem kui mult Block maha v6etaxe ehk siis Davidsilt siis saate teada kuidas
          EDU.....
          R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

Daemon Toolsiga 2 cd probleem lahendatud. Kuid nyyd millegi pärast peale installimist kui vajutad mängu exe faili peale, teeb arvuti kohe restardi. Äkki esines kellegil veel selline probleem ja aitax mind hädast välja. Mängu ise tõmbasin pumbast, nagu ka paljud teised vist siin foorumis

Kommentaar

Working...
            X