Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma kaldun ka arvama, et asi on alguse saanud venekeelest . Nimelt eessõnad NA ja B(V)
Tauna on vist vene keelt üle õppinud ning NA on talle külge jäänud ning ta ei saa sellest kuidagi lahti
Et miks siis Na ?? Mitte B(V) ??? asi on ju loogiline............ NA HIIUMAA !!
Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"
ma kaldun ka arvama, et asi on alguse saanud venekeelest . Nimelt eessõnad NA ja B(V)
Tauna on vist vene keelt üle õppinud ning NA on talle külge jäänud ning ta ei saa sellest kuidagi lahti
Et miks siis Na ?? Mitte B(V) ??? asi on ju loogiline............ NA HIIUMAA !!
Jha ja kui loogiliselt mõelda, siis meie - mandriinimesed - võiksime kasutusele võtta väljendi B (V) :P
Algselt postitas mazz
Olin ise kunagi samasugune \"reostaja\", aga see ei tulnud tegelikult mitte lollusest (ei tunnista end süüdi), vaid lihtsalt kogenematusest.
Fair enough.
Sõimamine ja pidev mölin üksteise kallal ei tule kellelegi kasuks.
Vahel tuleb ennast madalalaubaliste peal välja elada.
Peab olema teisi teid probleemi lahendamiseks.
Ehk on see siiski paratamatu ja kummitusega võitlemine? Lihtsam oleks seada registreerinule näiteks 3-päevane postituskeeld või mingi limiit, või mitte peale registreerimist teda üldse foorumile ligi lasta (või siiski: las loeb, aga postida ei saa), postitamisloa võiks anda ütleme nädala pärast.
Oh jumal.Need NA\'tamised peax ära keelama.Mulle yldse ei meeldi see asi.
Postitusi segab lugamast.
Paistab, et siin maailmas ei sega mitte miski sul endal igat teemat \"arvustamast\". On sul tõesti maailmale nii palju(loe: vähe) öelda? Räägi emaga.Tema sind ikka kuulab.
Algselt postitas tembuu
Paistab, et siin maailmas ei sega mitte miski sul endal igat teemat \"arvustamast\". On sul tõesti maailmale nii palju(loe: vähe) öelda? Räägi emaga.Tema sind ikka kuulab.
Kommentaar