Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoia ja keela

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hoia ja keela

Ei saanud nüüd kiusatusele vastu panna ja pidin midagi kirjutama sellest saatest ...
    täiega ruulib ma ütlen
    ja veel ma arvan et KodukesetlinnaLiis võiks vahetada Inese välja sealt. Saates räägitav text oleks veelgi põnevam.
    ja veel Sörövöi rep on lahe laul

Vastus teemale \'Hoia ja keela\'

ei tea..see KoduLiisu on kuidagi kahtlane...
    A saate positiivne külg see, et siiani pole olnud ühtegi saadet, kus oleks kõik lood sitad. Alati on mõni muhe lugu ka sees. Siiani parim lugu minuarust Memoriaalansambli - kõlla mulle moblale:P

Kommentaar

Minu meelest lahe saade vaatan päris tihti.
      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
      If you're good at something, never do it for free - See above.
      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

minu meelest on ka lahe saade.

eriti meeldib mulle ines, sest ta on silmale komm ja ta teeb suuga lahedaid liigutusi - kohati tundub, et nagu lausa räägiks midagi!
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Mulle meeldib see saade. Seal on nii palju kaasakiskuvaid lugusid. Mõned laulud on sellised, mis lausa kutsuvad tantsima. Nagu ma juba enne ka öelnud olen, mulle meeldivad sellised rockilikud lood...

Aga tegelt, ma olen siiamaani kõik saated ära vaadanud. Ja tõesti lahe saade. Kirjutasin ka neile, aga krt, ei või Oasis\'t lasta.

Kellelgi \"Surovõi rep\"i arvutis pole?
          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas realmadridfan

Kellelgi \"Surovõi rep\"i arvutis pole?
            otsi soulseegist v kuskilt Diskoteka Avarija - Suroviy rap nimelist.

Kommentaar

Ma olen ka igat saadet vaadanud Mulle meeldib ka. Parim nali, mis seal on olnd, on minu arust \"Mis toimub\"

Kommentaar

Olen paar korda vaadanud ja Ines Karu on kindlasti viimane inimene, keda välja vahetama peaks. Tõeline pärl ! Taolise saate edu tuginebki võimalikult omanäolistel ˛üriiliikmetel ja selles aspektis on tegijad ikka väga huvitava pundi kokku saanud.
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Olen ka paar korda vaadanud ning ei suuda endiselt mõista, miks topitakse selline saade prime time ajale. Me ei ela ju enam sovjetiajal, kus lääne muusikavideosid kuskilt ei näinud ning oi kui põnev oli, kui Allan Roosileht ja Margus Turu nn. \"muuvisid\" näitasid. Milleks selline deja vu? :P

Saatejuhiks võiks olla antud saate juures ükskõik kes, härra Kammiste peale naeratamisoskuse küll essugi juurde ei anna.

Kommentaar

Algselt postitas Jux

Olen ka paar korda vaadanud ning ei suuda endiselt mõista, miks topitakse selline saade prime time ajale. Me ei ela ju enam sovjetiajal, kus lääne muusikavideosid kuskilt ei näinud ning oi kui põnev oli, kui Allan Roosileht ja Margus Turu nn. \"muuvisid\" näitasid. Milleks selline deja vu? :P

Saatejuhiks võiks olla antud saate juures ükskõik kes, härra Kammiste peale naeratamisoskuse küll essugi juurde ei anna.
                    hear-hear..

selle saatega meenusid jah umbes 15 aastat tagasi eetris olnud saated, kus lasti väljamaa videosid ja pärast sai hindeid panna. siinjuures on paslik tervitada kojameest.

igatahes korra olen peale sattunud sellele saatele ja no andke andeks, kas tõesti midagi muud pole rahaga teha?? andke kurat vaestele raha. või pange põlema, teete ka suurema teene ühiskonnale. kõige toredam oli selles nähtud saates see, kui anti cummiste pani peale güntheri \'teeny-weeny string bikini\' ja mõtles, et teeb hullu nalja. tegigi, nn auväärse zürii kulul. kõik kui ühest suust targutasid, et issand mis lugu, oleks siis veel naljaga pooleks tehtud, siis võiks \'10\' panna. ja kõik panid 1(keegi vist isegi 2). jokes on you bastards. ja muidugi eriline piider on see nn rokipoiss - kui loos on natuke kitarri siis lendab kohe 10 ja kiitus taevani, kui kidra tininat ei ole on kohe 1. get over it looser.. ja võta see tobe kalts peast. ja ega ülejäänud hindamiskomisjon parem pole. parajad plangud kõik

Kommentaar

Mulle see saade meeldib, ainult et vahetuvaid külalisi võiks rohkem olla. Natuke mõttetu on kuulata sama juttu saatest saatesse: Makarov räägib, kuidas ta käis selle esineja kontserdit vaatamas ja kuidas talle see bänd ikka meeldib. Kõrvits naerab, siis ütleb midagi ja naerab, siis paneb oma punktid ja naerab ning lõpetuseks naerab veel ühe korra. Ines räägib, et ta vaatab lugu mingist teisest vaatevinklist ja räägib kui lahe oleks selle laulu järgi tantsida ja siis ajab veel mingit iba.

Aga muus osas igati ok saade...

Kommentaar

Paar korda juhtumisi vaadatud. Esimene kord oskas I. Karu Duran Duranile 5 punkti anda, teisel korral jäin lausa videoklippi vaatama, läheb käima ja vaatan: ohoo, mannekeenid ja video nagu Stanley Kubricku A Clockwork Orange\'i fännide poolt tehtud, täiesti samasisuline, natuke pila ka sees, aga täitsa tipp-topp. Jään siis arvamusi ootama: kas keegi teine ka sellekohalise tähelduse teeb? Mida ei tule, seda ei tule, ja ma olin äärmiselt pettunud saate kvaliteedis kui ka ˛üriiliikmete pealiskaudsuses.

Kas keegi on aru saanud, milles Ines Karu fenomen seisneb? Isiklikult pole jaole saanud, mis tema sõnavõttudes sellist on, mis temast ekraanilepääseja tegi. Kui keegi kadedusetooni märkab, siis lubage naerda. Nimetatud isikuga ühes koolis-klassis käinul jääb siinkohal see arusaamatuks.

Kommentaar

Algselt postitas ethan
                          Kas keegi on aru saanud, milles Ines Karu fenomen seisneb? Isiklikult pole jaole saanud, mis tema sõnavõttudes sellist on, mis temast ekraanilepääseja tegi. Kui keegi kadedusetooni märkab, siis lubage naerda. Nimetatud isikuga ühes koolis-klassis käinul jääb siinkohal see arusaamatuks.
                          Eks isa maksis tv3`le, et tütar saatesse saaks...

Kommentaar

Anna andeks, ma ei tea midagi Ines Karu isast. Kes ta on? Vastus mittevajalik.

Kommentaar

ma siiski pean vastama.plika isa on eesti rikkaim mees nagu ma olen aru saanud
                              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Working...
                              X