Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mind on bännitud na

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mind on bännitud na

Tere na ! Mina olen Tanua ,aga mind bänniti par päeva tagasi ära ja ma pidin nüüd tegema uue nime na... Aga ma pole midagi valesti teind na ,miks mind bänniti na??? Ma tahan oma nime uuesti tagasi na ,lihtsalt niisama ei tohiks ju inimesi bännida ,kuna ma tegin teema ,miks henrykas mode on na!!!

Mis ma nüüd tegema pean na? Aidake na ,keegi mode on oma võimu näidand lihtsalt 14 aastase peal na.
    PALUN BÄNN ÄRA VÕTTA NA !!!

Vastus teemale \'Mind on bännitud na\'

Algselt postitas tanua2

Tere na ! Mina olen Tanua ,aga mind bänniti par päeva tagasi ära ja ma pidin nüüd tegema uue nime na... Aga ma pole midagi valesti teind na ,miks mind bänniti na??? Ma tahan oma nime uuesti tagasi na ,lihtsalt niisama ei tohiks ju inimesi bännida ,kuna ma tegin teema ,miks henrykas mode on na!!!

Mis ma nüüd tegema pean na? Aidake na ,keegi mode on oma võimu näidand lihtsalt 14 aastase peal na.

Kommentaar

Kurat ärge virisege, et te olete noored. Sitt vabandus eksju.

Kommentaar

Jah Tanua, ma ka ei näe, et see, et oled 14 vabandaks sind välja, et võid teha mõttetuid teemasi või kirjutada segast teksti. Või, et vanemad sulle sellise nime panid. Seega, kui nii jätkad kahe esimese punkti osas, siis valmistu jätkuvalt bänni saama. Sellele nimeasjale oleme valmis ka läbi sõrmede vaatama, aga pikemas perspektiivis mõtle selle peale, et äkki teed avalduse ja parandad vanemate eksimuse ära.

Kommentaar

Oh issand kui loll on issanda loomaaed. Ja ma ei mõtle seda naatajat, vaid seda isikut, kes ta bännis. NO MIS MÕTTEGA? On ju ammu teada, et siis tuleb vaid uus nimi teha ja kõik taas korras. IPd on niikuinii muutuvad.

Jeerum küll.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Minagi ei mõistaks Tanuat hukka. Ta on seda foorumit märgatavalt lõbusamaks teinud oma postitustega. Ja arenguruumi tundub olevat piisavalt. Üks \'pooli teemasse tehtud postitus, ehkki vormilt kole, oli sisult suurepärane.
            Jätke ta rahule. Tänan.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Bänn maha!
              It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Ei loomulikult, las eksisteerib, aga mulle ei meeldi, et mõned oma vanust esile toovad.
                Ma olen nii pisike ärge minu kallal nokkige ... büäääääää. ptui
                Kõik on enamvähem võrdsed

Kommentaar

Njaah, kuna ükski administraator ei ole selle kohta kuskil mingit avaldust teinud (kuigi vist peaks isegi vastav teema, kuhu ennevanasti kõik bännid kirja pandi, olemas olema), siis tuleb siinkohal eeldada, et Tanua jutt bänni põhjusest võib tõsi olla...

Olin ajal, mil see teema aktiivne oli, foorumis. Ei olnud ses teemas midagi nii hullu... kirjutajaid-hääletajaid-huvitujaid oli küllaldaselt ning postitustes ei näinud ka midagi jubedat. Oleks selle teinud mõni vanem olija (jajaah, loomulikult oleks siis teema ülesehitus ja sisu vähe teine olnud, aga mõte pea sama), oleks kõik korras olnud.

Nõustun mcnamaraga, et Tanua on foorumi lõbusamaks teinud - päris mitu tema posti on ikka suu muigele tõmmanud küll . Ja pealegi on bänn mõttetu, nagu Martingi märkis... Kas me tõesti tahame, et Tanuast saaks teine Davids vms? Mina igatahes mitte...

Kommentaar

Kas ta sellepärast bännitigi, et ta tegi teema, kus imestas ühe tegelase modeks saamise üle? Või sellepärast, et ta aeg-ajalt imelikke naljakaid postitusi tegi? Või hakkas lõpks häirima \"na\"? Pole nagu ju mingit tõsist põhjust miks oli vaja teda bännida? Samal ajal, kui siin sibavad ringi ka sellised haigemad teglased, kes kõikvõimalikese teemadesse postitavad igasugu jama Tanua postides oli vähemalt mõte taga ja enamasti oli see naljakas...
                    Seega bänn maha!

Ja kuhu jääb siis sallivus?
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kinga lollidele

Kommentaar

Eile olid kõik adminnid raimo sünnal purjus vist

Kommentaar

Miks keegi mul bänni maha ei võta na `?

Ma ei lahku siit foorumist niikuinii na ,L`Pooli fännina luban siia jääda na ,las ma fännan oma klubi edasi na!!! Võtke palun bänn maha na
                          PALUN BÄNN ÄRA VÕTTA NA !!!

Kommentaar

kus on teie südametunnistus, bännijad?
                            Where were you in '62?

Kommentaar

Tere kõik see pere na Tanua on tagasi ja olen siin ,et jääda na!

Tänan kõiki ,kes mind maha siin ei teind na ja natukenegi toetasid na ,ebaõiglusel olgu nüüd lõpp na

Viva L`Pool!!! Teema võite nüüd lukku panna na ,ära kustutada pole vaja na
                              Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Working...
                              X