Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Irw, arvestades seda, kui sõita kasvõi Finnjet\'iga Soome poole, siis üleval karaokebaaris alatasa laulavad soome vanemad daamid .
MINA isiklikult sellest vaimustatud pole .
Olen käindOli Mingi karaokeõhtu kuskil. Kuna ma olin nats täis, siis hästi ei mäleta, mida ma laulsin või kuidas mul läks. Aga vist oli see Tiigrikutsu laul
Huvitav, et see karaoke nii järsku populaarseks sai Eestis. Mingil hetkel ei rääkinud keegi sellest ja nüüd ainult patravadki ... mind kah mitu korda kutsutud Kuursaali karaokeõhtule - peaks vist üks päev ennast kokku võtma ja minema
Kusjuures devil...siis kui oli karaoke reedeti siis oli tõesti promill sees, päris mõnus promill...aga praegu toimub karaoke neljapäeviti, et siis väga hullusti ei saa juua... paar õlle ikka ju tuleb juua Ja selles suhtes et kas ma käin siis valedes kohtades laulmas aga need 3 kohta kus ma põhiliselt käin, seal ei ole küll sellist asja et enamus lauljaid laulaksid nagu kassid pesumasinas...kõik ikkagi laulavad hästi. Eile sai siis jälle käidud laulmas ja väga tore oli...soovitan soojalt ikkagi kõigile. Irwww ja ma saan mingi muusikamehega kokku, kes nexusele laule kirjutab, tal oli meeslauljat vaja et lähen proovi vms :P paras komöödia :P
.. Bulgaarias Bul vs. Est mängul olime nädala aega Varnas hotellis ja seal meie hotelli all oli karaoke bar mis kell 20:00 kui ma õieti mäletan iga õhtul oma uksed avas... oi seal sai kõvasti(ja valesti) lauldud koos teiste eestlastega õllekapa taga..meenub mingi Tom Jonesi lugu ja Beatelsi Yesterday..igati vägev oli.. muidugi lõpuks hakkas see ajudele....ja siis meenub mulle ka Hollandisse Hol-Est mängule minek meie bussiga mil purupurjus Hollandi Taksojuht teel Rootsi laeva peal karaoke baaris ihuüksi, isegi publik oli lahkunud juba, prillid viltu peas, vist oli see Gloria lugu laulis(see on ka videomaterjalile lindistatud)...üldiselt on seda karaoket ise võimalik laulda siis kui joovastavad joogid on sind sellisesse staadiumi viinud et sa ei tunne enda tegude üle häbi, või siis jälgida kaine peaga johmas vendade püüdlusi viisipidada
Jansa-kes joogisena alati nõus laulma
Mul oli arvutis mingi karaoke programm kunagi, aga nimi hetkel ei meenu, kui veidi otsin, peaksin selle ka netis leidma.Nii leidsin selle programmi üles. Nimeks sel vanBasco karaoke player ning selle leiab aadressilt http://www.vanbasco.com
´kes tahab kõrgetasemelist karaoket kuulata...see tulgu neljapäeviti Bläkk Mouni...sealne karaoke peaks kustutama arvamused, et karaoke on ainult pujus inimest jorin.
kes tahab kõrgetasemelist karaoket kuulata...see tulgu neljapäeviti Bläkk Mouni...
Margus, mul on sulle parem soovitus, kui sa soovid tõsiselt lahedat karaoket, siis suundu reede ja/või laupäeva õhtul ekstreempuhvetisse nimega Hiirelõks!
Kommentaar