Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
see oli lausa n liidu veidrustele kohane pepsi cola
oo ja siis oli veel kibu õlu
ruts kaheksakümnene peet
ja kui kaheksakümnendate lõpus õlut tahtsid said teha ekskursiooni vähemalt pooltes tallinna linna poodides,kuni lõpuks avastasime sõpradega pirita kose väikese poekese kus ikka sai
Olid ajad ikka vene ajal,isegi hapukoor oli paksem
4 tankisti ja koer
kapten tenkez
elektrooniku seiklused
nooremale rahvale:terminaator on elektrooniku plagiaat
Kosmose marmelaad mis oli hapu hapu ja pepsi mis maksis 45 kopsi.
See oli ikka sulaselge nõukogude inimese röövimine: keksmise palga eest sai siis 222 pudelit Pepsit..100rubla/0,45...Kui nüüd on keskmine brutopalk 7000eeki siis Pepsit-Cocat saab ligi 2,5 korda enam...Kuid tore siiski,et kapitalistid sotsialiste ahistasid.
Kosmose marmelaad mis oli hapu hapu ja pepsi mis maksis 45 kopsi.
See oli ikka sulaselge nõukogude inimese röövimine: keksmise palga eest sai siis 222 pudelit Pepsit..100rubla/0,45...Kui nüüd on keskmine brutopalk 7000eeki siis Pepsit-Cocat saab ligi 2,5 korda enam...Kuid tore siiski,et kapitalistid sotsialiste ahistasid.
Sellest 45 kopikast oli 10 kopikat pudeli hind.
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
õllel oli see lausa 20 kopikat,kast õlle maksis 11 rutsi,viisid taara ära said 4rutsi tagasi
Mida on õllel tegemist lapsepõlvega? Püsime teemas.
Kaljavaatidest sai hullupööra kaanitud, eriti Leedus Palangas suvitamise ajal. Vähemalt korra jõin nii palju, et hakkas südamest paha. Samuti olid need toredad üldkasutatavad joogiautomaadid - vastik maitsetu vesi 1 kopikas, selline mõnusalt magus variant 3 kopikat. Asi oli ikka võimatult ebahügieeniline, kärbsed, herilased sumisesid automaadi ümber. Aga kas juhtus midagi hullu? Ei. Tänapäeva inimesed on pisut totakad.
Sellist veeautomaati võis veel aastat kaks tagasi Tartu vanas bussijaamas imetella.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Küll oli ikka omal ajal palju häid asju...
Lisan veel 1: Lehmakommid.
Lapsena vihkasin neid.
Selle eest iiriskommid olid nämm-nämm. Hammastelt sai lõdvalt miski 3 plommi iiristega välja tõmmatud :S
Raamatuid ma lapsepõlves praktiliselt ei lugenud, vennas luges minu eest ka ja veel kuhjaga peale. Esimene raamat, mis ma vabatahtlikult lugesin oli \"20000 liööd vee all\". Põnev oli.
Lapsepõlv möödus peamiselt ehitusel tagaajamist ja peidukat mängides ja kui kaabel tv tuli, siis multikaid vaadates (kust sai muide perfektse ingliskeele oskuse). Siis mängiti veel ruutu (jalkamäng 4ks jaotatud ruudus). See mäng oli popim kui jalka ise. Siis sai tõrvapappi põletatud ja mängitud et lennuk põlevaid pomme viskab.
Lasteaias sai igast lollusi tehtud, mis trükimusta ei kannata. Suviti sai vanaema juures maal käidud ja ürginimesi mängitud onnide ja vibude ja odadega - see oli tegija.
Kunagi klarnetitrioga Rootsis esinemas käies sai ära proovida nintendo mängu ja sealt hakkas selle hullus, telekamäng oli põhiline. Siis Rootsis oli vastuvõtja peres pojal trummikomplekt, selle tagumine hakkas ka meeldima ja meeldib siiamaani. Taskuraha eest sai Rootsist ostetud kaks turtlesi nukku, neid sai ka rämedalt fännatud.
Esimene väljamaa film mis ma kinos nägin oli Terminator 2, see pani ikka räige matsu ära, siiani lemmikfilm, 10 korda vaadatud. Sealt hakkas meeldima see krossimotokas, siuksest unistasin ja siis olis seal veel ühel neegrilapsel puldiga auto, sellest unistasin ka. Siis üks teine mõju avaldanud film oli \"Thrashing\" - rulasõitjatest. Siis meeldis rulaga sõita ja unistasin ka BMX-tüüpi rattast, mis igal ameerika poisil filmides oli. Kunagi \"Laste maailmast\" isegi sain säärase vene toodangu, mis oli tehtud välja nägema BMX-i moodi. Aint need pehmendused mis lenksude vahel on olid kõvast plastmassist, aga äge oli ikka. Ükskord muusikakoolist koju tulles käisin käna - klarneti jupid olid tänaval laiali ja teksa põlv ära kärisenud ja verine. Samal õhtul oli klassiõhtu, mu uus mood oli kõigi arvates päris cool.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Algselt postitas mcnamara
Aga kas juhtus midagi hullu? Ei. Tänapäeva inimesed on pisut totakad.
Sellist veeautomaati võis veel aastat kaks tagasi Tartu vanas bussijaamas imetella.
kõige segasem on minu jaoks, kuidas need kaheksakandilised klaasid seal automaadis küll püsisid, ilma et oleks \'jalutama\' läinud?
tänapäeval oleks see täiesti mõeldamatu..
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
ka eelpool mainit\' noor naisolevus kandis vahepeal Inga-Kai Rahumägi nime,
aga vist üsna lühikest aega, nüüd tutvustavad seltskonnaveerud endist karatekat teiste naiste käevangus
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
kõige segasem on minu jaoks, kuidas need kaheksakandilised klaasid seal automaadis küll püsisid, ilma et oleks \'jalutama\' läinud?
tänapäeval oleks see täiesti mõeldamatu..
need olid lihtsalt nii mustad, et keegi ei tahtnud neid
mina olin juba lapsepõlves töörahvast orjastavate kapitalistide loomingu mõju all. mäletan kuidas lasteaias kulutati reedene päev eelmisel õhtul näidatud Knight Riderit meenutades. ja siis veel muidugi need sinised püksata smurfid.
ja söögilaual oli meil British Petroleumi logoga soolatoos.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar