Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Räpp ja hip hop

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Räpp ja hip hop\'

Ebaterve huumor..

Kommentaar

Nüüd on Toe Tag väga tuntud inimene, Cool D samamoodi

Kommentaar

Aasta Ämber - step back, we have a winner!!

kust selliseid \"ajakirjanikke\" tuleb, aru ma ei saa.
        parim kild on muidugi see müstiline Endel, kes \"Noizmakersi\" plaadil kaasa teeb (End-L siis tegelt...)

no ja see allmaailma jutt on ka ikka täis pauk.

iga kingsepp... omad liistud... ah mida iganes.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ma tahtsin kirjutada kolumnit...

Viimase aja sündmustest ajendatult siis väike kirjatükike, mis mu tervisele ilmselt kasuks ei tule.

Kommentaar

Mazz, kõik õige, aga see asi ei toimi siin Eestis. ma ise tunnen Kaarlit juba mitu aastat vägagi hästi, see asi on laialdasem, pead lihtsalt tundma teda, siis saad aru temast.
            tegelt kui aus olla, siis pole ta ju kunagi olnud teab mis undergroundi kehastus, loomulikult on tal asjast oma arvamus ja oma maitse ja see kõik on tore. ainuke asi on see, et kui tahad siin maailmas elada, siis tuleb teatud asju teha ja kompromisse leida. see on lihtsalt müük. ses suhtes mul endal pole au olnud kuulda tema suust et tema reklaame ei tee vms. kunagi oli R2-s selline saade nagu mingi edetabelisaade, mida pani ka tema kokku, see lihtsalt tema töö. ja kui aus olla, siis tol ajal, no üks 10 aastat tagasi, kui Pärnus olid Cop Killa üritused ja Taku klubi ning Rohelises salongis peod ja alustasid esimesed eesti oma hiphopartistid, siis palju on neist järgi jäänud? kõik teevad mingit tavalist igapäevatööd- kes on arhitekt, kes on eesti ühe edukaima klubi programmijuht, kes teeb raadiosaateid ja reklaame, kes müüb moblaesinduses moblasid, kes on õlletehases turundusjuht jne.. ja palju on neid vihaseid hiphoppareid järgi? neid näed sa usas, prantsusmaal, inglismaal, vist ka venemaal. eesti on tegelt sellest õigest hiphopkultuurist ikka väga kaugel, sest meil pole ju traditsioone. mis on hiphopkultuuri ajend? ma arvan, et siin ei hakkagi kunagi seda tekkima, ongi ainult mingid wannabe-noored, kes mingil perioodil on vihased ühiskonna vastu ja siis on ilgelt lahe kuulata sellist muusikat jne.. ka nemad saavad kunagi vanemaks ja muusikamaitse muutub.
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

eks ta nii ole, õigus on ka vihane olla, aga see siiski ei aita. Meie ühiskond on nii väike. See aeg, kus teed mussi, mis sulle meeldib on ilmselt veel see aeg, kui sa tegelikult veel koolis käid ning eluolu pärast väga muretsema ei pea. Hiljem on raske kokku liita iseseisvus ning tõsine HipHop, selle stiiliga lõpuni välja ei vea. Ilmselt tekibki nüüd tajumise küsimus. Mina kui kontoris igapäeva tööd tegev inimene ei pruugigi muret tunda, kui seisan lava ees ja viskan näppe Toe Tagile näiteks, et mida need mehed pärast teevad. Ju ma olen ka siis juba pool lahja peer, aga ega seepärast ma vähem hip-hop artiste siin ei austa. Aga ilmselt mazz on siikohal ka rohkem tundlikum ja noorem ehk?

Kommentaar

heh lorenzo, lorenzo... on väga positiivne ju, et inimesed on endale (hea) töökoha saanud - millepärast on siis veel vaja niigi hõblukesest hh-kultuurist müügiartikkel teha?
                cop killaga seotud inimestest on tänaseks päevaks paljud tagaplaanil, aga see ei tähenda, et nad surnud on, see ei tähenda, et nad läbipõlenud on - risti-rästi vastupidi tegelikult - vähesed, kes püüavad vaimsust hoida ja suurendada...
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob

heh lorenzo, lorenzo... on väga positiivne ju, et inimesed on endale (hea) töökoha saanud - millepärast on siis veel vaja niigi hõblukesest hh-kultuurist müügiartikkel teha?
                  cop killaga seotud inimestest on tänaseks päevaks paljud tagaplaanil, aga see ei tähenda, et nad surnud on, see ei tähenda, et nad läbipõlenud on - risti-rästi vastupidi tegelikult - vähesed, kes püüavad vaimsust hoida ja suurendada...
                  bob, sa vist said minust valesti aru ega asjal polegi midagi halba ju, et inimene teeb tood jne..aga asi on ju selles, mida mazz puudutas voi vahemalt millest mina aru sain- toost vabal ajal voidakse olla ju hiphopi inimene, aga igapaevane too valjendab hoopiski midagi muud ja mul on savi sellest, sest need koik inimesed, ka kes cop killaga seotud olid (need on mul vaga head tuttavad koik, sest olen ka ise Parnust ja tean mis oli/on selle scene i taga, me koik lavime ka hetkel, saame kokku spets uritustel jne..) on siiani vaga toredad inimesed ja kuulavad siiani hiphoppi enamusjaolt edasi, aga inimesed saavad vanemaks ja vaartushinnangud muutuvad. eestis ei ole ega saa olema niipea uhtegi sellist hiphopparit nagu seda on usas naiteks ja see on uhiskonna kusimus. ja see et on saanud muugiartikkel on ju muu maailma teema, sest ju mujal maailmas sai see kuulsaks enne kui siin.
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

me and lorenzo
                    rollin in a benzo

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

me and lorenzo
                      rollin in a benzo
                      ja Jyrka, selles ma ei kahtlegi
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo
                        ja see et on saanud muugiartikkel on ju muu maailma teema, sest ju mujal maailmas sai see kuulsaks enne kui siin.
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kusjuures ma arvan, et need reklaamid on nõmedad jne. Kuid siiski...lisa palk ju ei tee paha, kui saad oma emale uue teleka osta, et ta Kadunud Mariat saaks paremini vaadata vms. Niiet see raha teema ei tohiks küll Eestis nii aktuaalne olla, sest mingeid ulme summasid siin ei teeni mingi võimalusega.
                          Pmselt sellised asjad ajavad küll närvi, aga selline pask ongi nagu sõelaks. Isegi kui inimene elab aasta aega sellise mõttega, et endale võimalikult palju blinge sebida ja peale seda ikka matsu ära ei jaga, siis ta kaotab huvi selle muusika vastu ning hakkab näiteks träna kuulama. Selleks ajaks on talle tähtis võimalikult vinged Nike\'i dressid sebida või oma sierrale või ziglale lahedad veljed orgunnida. Sellised inimesed on koguaeg ringluses Kuid on ka palju inimesi, kes on asja juures hinge ja mõttega, kuid ei näita seda välja lihtsalt ja nagu alati tuuakse rohkem sitta välja kui positiivset.
                          Siiski teeb kurvaks jah see, et just sellistest uroodidest kujunebki teiste inimeste silmis pilt hiphop scene\'ist.

See ei käind oteslt sohh lehel oleva asja kohta vaid ihtsalt ütlesin nagu mis hingel oli. Kiiruga sai kirjutatud, niiet kui midagi ebaselgeks jäi, siis olen valmis seletama. Ja muidu mul ei pruugi õigus olla

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob

Algselt postitas lorenzo
                            ja see et on saanud muugiartikkel on ju muu maailma teema, sest ju mujal maailmas sai see kuulsaks enne kui siin.
                            seletan ehk siis oma seisukohta- minu jaoks oli hiphop scene ok sinnani kui just inglismaal tostis pead rnb ja asi sai seal vaga kuulsaks ning popiks. koos selle levikuga siia sai asi popiks ka siin ja loomulikult kui sul iga dj igas klubis mangib rnb-d ja iga raadiojaam samuti seda propageerib, siis tahes tahtmata muutub see masside muusikaks ja iga mats arvab et ta on kova hiphoppar, teadmata selle moiste olemust, tekivad wannabed. muidugi voib kusida siinjuures, et miks ikkagi oma asja edasi ei aetud. ise olen leidnud sellise vastuse- tol hetkel oli hiphop just moonas ja kuna rnb tundus uus ja huvitav, siis voeti omaks ka see underground scenes. alles nuud hakatakse vaikselt minema tagasi juurte juurde, sest paljudele vanadele fannidele on ka sellest rnb-st korini.
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Sorry, et mul ei ole olnud aega teile vastu vaielda, aga teemaarendust võite soovi korral lugeda siit!

Seal peaksid vastatud saama ka kõik siin esitatud vastuväited..

Kommentaar

nja, ausalt öeldes on see teema suht raske ja õiget vastust polegi. ma saan ka sinu seisukohast, Mazz, aru, aga samas on palju asju, mis räägivad kõigele sellele ka vastu.

ütlen ausalt, et minu jaoks hetkel Eestis igasugune hiphop scene puudub. ausalt öeldes ei tehta ju tänapäeval muusikatki, hiphop on hetkel kui välja surnud, sest tänapäeva rnb, andke andeks, ei ole ju hiphop selle algupärases mõistes. pole ju korralikke üritusigi. see, et hollywoodis on hiphopcafe, clubtallinnas soundsofhiphop ja badjam, prives cream, no need on ju popürituste kohad. kunagi kui ise olin hiphopi fanatt, siis küll mingeid üritusi suurklubides ei toimunud ja kui nüüd tagasi mõelda, siis oligi hea. see on ikka tähtis mis kohas üritused toimuvad ja kes seal käivad. on ju teada tõde klubides, kui küsida klubiomanikult, et mis üritust on kasulik teha, siis ta ütleb, et rnb ja nn. hiphopi üritused hoivad klubi üleval, teised üritused toovad enamusjaolt kahjumit. jne. jne. sel teemal võib veel ja veel uusi vaatenurki ja asju tuua.

ja kui pole seda kandvat kultuuri, siis mille pärast ärpleda oma põhimõtetega. kelle jaoks? iseenda rahuloluks? kui vaadata, kõik leebuvad vananedes, ka vanad punkarid on leebed kujud

ja ma arvan, et kui on raske aktseptida Koset hetkel nende reklaamide pärast, siis tõesti-tõesti, ta on ju ka Must Q-liige ja teab veel millega seotud. ma olen sellega leppinud, sest inimesena on ta väga tore ja ka hiphopi-inimene läbijalõhki.

ma küsiks aga arvamust Cool D kohta, kes oli ju kunagi kõva hiphopi esindaja meil siin ja ka hetkel väga pop?
                                ja samas mida kuradit siis sel juhul teeb Chalice avalikel pop-üritustel kus ta esineb?
                                ja nii jõuame nii kaugele, et mis siis on hiphopkultuuri eetikareeglid, mida võib teha, mida mitte?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X