Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju rinnalt surud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Palju rinnalt surud?\'

Kevadel sai kehalises 75 surutud. Praegu vast 80 maybe isegi saaks üles.
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

132,5

Kommentaar

jõumees juurikas!
        Mina 85

Kommentaar

Algselt postitas skint

Täna sattusin siis üle mitme-setme aasta asutusse nimega spordisaal. Üllataval kombel oli seal ka kangid ja igasugused asjapulgad, kus trikke teha sai. Sellele teemale siin mõeldes tegin ikka vähe jõudu ka. Rinnalt surusin koguni 55 kg ära , tegelikkult peaaegu 60 isegi, aga see ei lähe arvesse. Personal best. Lemmik. Lahäää

Avastasin veel, et erinevalt Magpiest olen mina tugev. Krdi vinge vend olen
          Ahjaa, ma vist isegi nägin sind seal, a ma pidin ära ootama, nii kerge kangiga ei saand ma ju teha Igatahes, kui löögile sain, siis 62,5 kg tuli ära, PB ka mulle, nii et suht karm vend olen minagi

Kommentaar

Täna sattusin siis üle mitme-setme aasta asutusse nimega spordisaal. Üllataval kombel oli seal ka kangid ja igasugused asjapulgad, kus trikke teha sai. Sellele teemale siin mõeldes tegin ikka vähe jõudu ka. Rinnalt surusin koguni 55 kg ära , tegelikkult peaaegu 60 isegi, aga see ei lähe arvesse. Personal best. Lemmik. Lahäää

Avastasin veel, et erinevalt Magpiest olen mina tugev. Krdi vinge vend olen

Kommentaar

Müts maha ettekuulutaja Juvemani ees! Teemasse pole mul midagi tarka öelda.
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Algselt postitas skint
                koomikud!

on lõbus?

olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

132,5
                  restecp.
                  \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

vabalt lükkan 140 poundi ära

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid

132,5
                      vabanduseks pean ütlema, et see PB on tehtud kasutades \"silda\" ning väikest põrget ja olin silmini kreatiini täis sellise raskuse juures on kettaid juba nii palju kangi peal, et suruma minnes kangi ei vaadanudki, muidu oleksin psüühiliselt enne sooritust juba läbi põlenud. aga töökaaslane, kole putuk, surus kord 200 kg. ja seda ilma jõutõstjate spetssärgita. vot see oli jube vaatepilt...
                      kes jõusaalis eriti käinud pole, siis võid olla ükskõik kui tubli suure kondiga \"maamees\" aga rinnaltsurumine nõuab teatud kogemust ja lihasrutiini. päris kõva mees on see, kes esimest korda pingile minnes oma kehakaalu üles surub. 100 kg on juba mingi näitaja ja selline tulemus annab aluse \"oma arvamuseks\" üldiselt rinnalt surumise vorm tuleb ruttu ja läheb veel rutem.

Kommentaar

kas sa selle silla alla mõtled seda rahvatarkust, et kergem on suruda siis, kui surud päkad kõvasti maha ja puusa natikene üless?
                        Kusjuured ise kasutasin ka kreatiini kunagi, kuid sellega oli selline lugu, et asi hakkas mõjuma alles siis, kui olin selle söömise ära lõpetand... muidu nagu jõudu väga märgatavalt juurde ei tulnud.

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

kas sa selle silla alla mõtled seda rahvatarkust, et kergem on suruda siis, kui surud päkad kõvasti maha ja puusa natikene üless?
                          Kusjuured ise kasutasin ka kreatiini kunagi, kuid sellega oli selline lugu, et asi hakkas mõjuma alles siis, kui olin selle söömise ära lõpetand... muidu nagu jõudu väga märgatavalt juurde ei tulnud.
                          noh päkad peavad nagunii kõvasti maas olema ja puusad üles jah, ning mitte natikene vaid ikka päris korralikult. jõutõstmisvõistlustel nii ei tohi aga keda see kotib onja?
                          ja kreatiin ei annagi iseenesest jõudu juurde. kreatiin annab energiat trenni tegemiseks. ja mida rohkem jõuad seega trenni teha, seda paremad ka tulemused jne. samuti aitab taastuda. kokkuvõttes on sest kraamist päris palju kasu, kui liiga tihti ei tarvita. mõni organism harjub sellega nii ära, et kasutegurit enam mõne aja pärast ei ilmne. aga tavakasutaja puhul peaks kehtima valem kuu tarvitan, kuu pean vahet.
                          panen siia üles ühe väga tõhusa kava rinnalt surumise reksi parandamiseks nendele, kel asja vastu huvi. minu 132,5 tuli ka selle pealt.

mingi bõkk jutustab:

Kõigepealt sellest programmist. See oli algselt vene tõstjate programm
                          60.aastatest. Jõutõstjad kohandasid selle hiljem ümber.
                          Mulle andis selle kunagi Indrek Otsus. Alustasin 98.aastal lõpus. Siis oli
                          isiklik rekord 130.
                          99 - tuli 140 ja 145kg.
                          2000 - tuli 165kg.
                          2001 - tuli 180kg. ja 195 kg
                          2002 - tuli 205kg.
                          Kõik need 6 tsüklit tegin seda programmi.
                          Nädal on jaotatud kaheks rinnapäevaks (näit. esm. ja neljap.). Esm. on
                          raske
                          päev ja neljap. on kerge.
                          Surumine on esimene harjutus. Lisaks tuleb teha muid harjutusi rinnale
                          (lendamised, venitused). Soovitav teha sama päev ka triitsepsile ja õlale.
                          Kogu õlavöö peab saama puhkust teistel päevadel, et taastuksid rinna
                          treeninguks.
                          Teised harjutused sõltuvad sellest mitu trennipäeva nädalas teed.
                          Programm.
                          Kogu arvestamine käib protsentides. Ütleme, et isiklik rekord on praegu
                          100kg. Selle järgi tuleb sättida terve programm.
                          Puhkus seeriate vahel on 2-5min. Eriti lõpus on see aktuaalne (3x3, 2x2).

Esmaspäev neljapäev.
                          1.nädal 6x2 80% (80kg.) 6x3 80% (80kg.)
                          2.nädal 6x4 80% (80kg.) 6x2 80% (80kg.)
                          3.nädal 6x5 80% (80kg.) 6x2 80% (80kg.)
                          4.nädal 6x6 80% (80kg.) 6x2 80% (80kg.)
                          5.nädal 5x5 85% (85kg.) 6x2 80% (80kg.)
                          6.nädal 4x4 90% (90kg.) 6x2 80% (80kg.)
                          7.nädal 3x3 95% (95kg.) 6x2 80% (80kg.)
                          8.nädal 2x2 100% (100kg.) 6x2 80% (80kg.)
                          9.nädal 1x1 max.

Kommentaar

Mis need rinnale lendamised on? Ma kahtlen, et mul õigus on... aga kas see on näiteks hantlite kõrvale tõstmine sirgete kätega? umbes nagu see tüüp teeb, aga alt hakkad vedama? /igatahes eile võtsin asja käsile ja tegin \"esmaspäevase programmi\" läbi, raskusega 70kg./

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

Mis need rinnale lendamised on? Ma kahtlen, et mul õigus on... aga kas see on näiteks hantlite kõrvale tõstmine sirgete kätega? umbes nagu see tüüp teeb, aga alt hakkad vedama? /igatahes eile võtsin asja käsile ja tegin \"esmaspäevase programmi\" läbi, raskusega 70kg./
                              seletada suht raske. parem külasta sellist veebilehte nagu www.amazon.ee ja vali sealt ülevalt \"Tööriistad\" alt \"Harjutustepank\". Ottpoiss näitab seal ilusti õige tehnikaga kõik harjutused kõigile lihasgruppidele ette. Samuti on seal lehel olemas muud vajalikku informatsiooni jõusaalis käijale- treeningkavad, toitumine, taastumine jne.

selle vene jõutõstjate kava kohta kommentaariks veel niipalju, et nagu näed, siis teine rinnapäev nädalas on pmst nagu \"puhkepäev\"- vähe kordusi väikeste raskustega. Aga ära kindlasti hakka üle pingutama ja tee täpselt nii nagu kava ette näeb. Sellel puhkepäeval on üldises arengus väga oluline osa Ületreening on peamine asi, mis enamusi jõusaaliskäijaid arengus takistab teatud hetkest.
                              Jõudu siis ja anna märku oma arengust! Pmst soovitan teha natuke veel niisama \"põhja alla\" ja kui jõulud-uusaasta läbi, siis korralikult pihta hakata. Pikad pausid kavas ka kindlasti head tulemust ei too.

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Nonii nonii, senine rekord 62,5 kg asendus täna 65kg-ga. Igati kift ma ütlen. Juba hommikul tõustes oli rekord käesees tunda ja nii tuligi sammud läbi Laululava, üle Emajõe,mööda alleed Spordihalli poole seada. Mõeldud tehtud ja 65 kilone kang läks üles nagu lopsti, no mitte nii kergelt, a siiski.

Egas keegi foorumi liikmeist selle rekordipurustuse tunnistajaks kohapeal ei olnud ?
                                Tohoh, mina olin nagu isegi kohal... samas ma ikka ei saa aru, et kas sa elad seal? Iga kord, kui mina TÜ Spordihalli satun, oled sina ka seal, suht imelik ja ehmatav nagu. Ja mida kuradit, sa jälitad mind? Suht sama teekond justkui...

Samas oli minu arust sul hommikul käe sees ainult pann pelmeenidega, aga see on vist juba teine teema... Teemakohaselt mainiks, et ülla-ülla: ka skint parandas oma rekordit koguni 2,5 kilogrammi võrra, nüüd siis 57,5 käes.

Nojah, kui juba seal olin, siis tegin ketta ja oda ka ära... või tähendab, nüüd eksin. Kõrguse ja kuuli tegin ära, isiklikud rekordid tulid neiski: kõrguses liuglesin üle latist, mis seisis 1,55m kõrgusel, kuule heitsin siia-sinna igas raskuses ja siinkohal saan vaid mainida, et kõik maandusid väga kaugele. Ahjaa, ja siis veel sain puutuda sedasama korvirõngast, mida Asko Paadegi on korduvalt oma efektsetel pealtpanekutel kasutanud. Siinkohal jätan mainimata selle talve pikima liu...

Kommentaar

Working...
                                X