Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
pöff
Collapse
X
-
No see oleks muidugi veel "mõistlikum" - millegi väärtus kahaneb, sest teatud inimesed naudivad/kasutavad seda. St. et kui see hulk inimesi, kelle pärast pöff kannatab, hakkaks Tammsaaret fännama, siis võtame ta oma kultuuriajaloost välja?BVB - VaprusKommentaar
-
Minu selle aasta pöff oli suhteliselt tagasihoidliku osalusega. Võib-olla õnnestub veel midagi tagantjärgi arvutis vaadata.
'Kuu' oli tõeline üllatus. Ehe vanakooli ulmekas erakordselt hea näitlejatööga. Korralik aukudeta süžee. Superhea muusika. Mind jäi ainult üks detail natuke häirima, aga seda ma ei saaks siin spoilerdamata arutada. Sellele vaatamata aasta parimaid filme, mis nähtud.
'Tapa kohtunik', no sellest siin räägitud küll. Film täidab oma rolli kuradi advokaadina perfektselt.
'Looking for Eric', eh. Positiivne mull, mis sellele filmile juba kuid eelnes, osutuski hoopis metsamarjanätsu-mulliks. Ma ei ole veel piisavalt vana selliseks imalaks sentimentalistikaks.
'Bronson', film briti kuulsaimast vangist, oli üldjoontes päris hea tükk. Just režii poolest. Hoogne kulg, andekalt põimitud Bronsoni enda jutustajarolliga. Tegelaskuju arenduse poolest jäi aga natuke nõrgaks, võib-olla oli asi minus, aga ei suutnudki tema motiive mõista. Äärmiselt viletsad kaklusstseenid.
'The Limits of Control'. Haha. Äksönfilm ilma äksönita. Haha. Hea praktiline nali, härra Jarmusch. Mine persse.
'SexyKiller'. Hispaania paroodia ameerika paroodiatest a la 'scary movie'. Veerand tundi pidasin vastu.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Mina vaatasin kokku 20 filmi, isiklik rekord. Puhkust võtmata poleks õnnestunud. Nähtu geograafiline ulatus on ka täitsa ok: Suurbritannia, USA, Kanada, Portugal, Austraalia, Saksamaa, Senegal, Iisrael, Sri Lanka, Jaapan, Iirimaa, Belgia, Holland, Kreeka, Iraan. Imetoredad kümme päeva, mis muud.
Eelmise aasta eeskujul ka puht naudingupärane paremusjärjestus:
1. Kuu
2. Raskusjõud
3. Doktor Parnassuse imaginaarium
4. Keegi ei tea midagi Pärsia kassidest
5. Kumminukk
6. Rokenrolli kuldaeg
7. Võib valjuks minna
8. Emme on juuksuri juures
9. Altiplano
10. Ericut otsides
11. Platoni akadeemia
12. Minu kuninganna Karo
13. Ere täht
14. Ühistransport
15. Suurus on oluline
16. Plahvatusohtlik tüdruk
17. Triaaž
18. Mehed, kes jõllitavad kitsesid
19. Adriana
20. Kahe maailma vahelthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
btw, juhtusin lugema ühte ajaleheartiklit, et selle aasta pöffil oli juba nagu päris, et polnud amatöörlike apse ja supakad olid ilusti paigas jne. aga.. kas cinamonis toimunud kill the referee filmil puudusid ka subtiitrid? Sõpruse lisaseansil neid igal juhul polnud ja peaks mainima, et mõned aktsendid muutsid arusaamise kohati raskeks aga ju see oli minu probleem. Samas tunnen muidugi kaasa inimestele, kes tulid filmi vaatama ja küsisid: "Sprehen sie deutch?"BVB - VaprusKommentaar
-
Ma ei saa hästi aru miks teile "Kuu" meeldis nii väga. Minu arust oli tohutult igav lihtsalt. Ei oskagi muud öelda.
Ja sellest on tõesti kahju, et mingile kihile ühiskonnast on saanud pöffist koht, kus oma sulgesi käidakse näitamas. Pärast on ikka hea sõbrannadega/sõpradega veini/õlle kõrval rääkida kui kultuurne ma olen. Muidugi mõista on ka filmid alati jumalikud, pöffi kritiseerimisest on saanud tabu.How does Freddy Kruger wipe his butt?Kommentaar
-
Kuradi intelligendid! Sülitavad korraliku rahvaliku meelelahutuse peale.Ma ei saa hästi aru miks teile "Kuu" meeldis nii väga. Minu arust oli tohutult igav lihtsalt. Ei oskagi muud öelda.
Ja sellest on tõesti kahju, et mingile kihile ühiskonnast on saanud pöffist koht, kus oma sulgesi käidakse näitamas. Pärast on ikka hea sõbrannadega/sõpradega veini/õlle kõrval rääkida kui kultuurne ma olen. Muidugi mõista on ka filmid alati jumalikud, pöffi kritiseerimisest on saanud tabu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Mis ajalehe artiklit sa lugesid?btw, juhtusin lugema ühte ajaleheartiklit, et selle aasta pöffil oli juba nagu päris, et polnud amatöörlike apse ja supakad olid ilusti paigas jne. aga.. kas cinamonis toimunud kill the referee filmil puudusid ka subtiitrid? Sõpruse lisaseansil neid igal juhul polnud ja peaks mainima, et mõned aktsendid muutsid arusaamise kohati raskeks aga ju see oli minu probleem. Samas tunnen muidugi kaasa inimestele, kes tulid filmi vaatama ja küsisid: "Sprehen sie deutch?"
Pöff vist ei leidnud, et eestikeelsed supakad on vajalikud sellele filmile, seega polnud neid ühelgi Kill the Ref linastusel.
Ainult üks seanss läkski täielikult piletite tagasi ostmisele, kuna subtritreerija ei ilmunud kohale. Ei mäleta, mis film see oli kahjuks.
Kui paar filmikaadri sulamist välja arvata oli tõesti pöff Cinamonis suht kordaläinud
. Kuuldavasti ei juhtunud miskit väga suurt ka mujal.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Laupäevane Postimees. Arvamuslugude all oli mininupuke.
Minul, kui kaks nädalat Cinamonis infotöötajana rassinud inimesel, on seda ainult tore kuulda
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Oi kuidas mulle meeldib see, kui keegi peab midagi kultuuriks ja midagi muud mitte, nagu see oleks tema (või üldse kellegi) otsustada.
Kommentaar