kuhu ma sattunud olen :S:S:S
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Totsid, totsid, totsid, totsid!
Collapse
X
-
Algselt postitas 10 Lopez Saldananii noored foorumikasutajad. kelle vanem õde või kelle venna vana pruudiga tegu on? pange mulle telefoni number.
SIIN OLI KUNAGI ÜHE ILUSA TÜDRUKU PILT..
ärge tsiteerige seda postitust. luban, et kustutan pildi kui vastus käes.
Kahjuks ei tunne, aga kui ma näen teda, siis ma kindlasti ütlen Sulle kus ma teda nägin´..
Kuna mul eile või siis see tähendab üleeile, ühesõnaga ühel eelmistest päevadest, hakkas midagi autokapoti all ka kolisema, siis ei tea, kas peaks ka laskma kellegil seda asja tibake uurida..
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas 10 Lopez Saldanaja kustutage nagu viisakusest oma postitustest pidid ära. see teema siit foorumist läbi käinud.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Does that turn you on?
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar