320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Totsid, totsid, totsid, totsid!
Collapse
X
-
Algselt postitas Raabise Vaata postitusti don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustma ei tea kull, kus sa neid ala watch my pussy or tits votad. aga sellist soft porri leiab igas kanalis. alustades facebookiga ja lopetades fotoalbumiga.
ja muideks fb-s sa ju ei hakka otsima lambist kõiki kasutajaid läbi et leida niuksed pitle ning sai näegi, kui sa pole sõbrakas. sama ka fotoalbumitega. niiet mõni hea inimene on pannud kokku lehe kõikidest plixidest kes teevad endast moblaga pilti(mis ongi mõeldud facebooki vms riputamiseks) ja on need pildid kokku kogunud, et Raabise saaks selle need panna ja et sa saaksid nende peale mürsku poleerida. capiche?
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustkurat sa oled vist päris loll võimis? pildi all selgelt kirjas ju iphonebabes.com
ja muideks fb-s sa ju ei hakka otsima lambist kõiki kasutajaid läbi et leida niuksed pitle ning sai näegi, kui sa pole sõbrakas. sama ka fotoalbumitega. niiet mõni hea inimene on pannud kokku lehe kõikidest plixidest kes teevad endast moblaga pilti(mis ongi mõeldud facebooki vms riputamiseks) ja on need pildid kokku kogunud, et Raabise saaks selle need panna ja et sa saaksid nende peale mürsku poleerida. capiche?
ahjaa, kui sa soovid muga endiselt vaielda, et sellist porri nagu Raabis siin esindab ei leia fotoalbumites, siis saada mulle pm. saadan sulle mürsu poleerimiseks pilte.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustkuule onanaator. ma tahtsin pigem öelda, et need keda Raabis ja Co positavad siia on üle ühe maitselagedad tsikid, kelle põhiväärtuseks jääbki tuti ja tissi eksponeermine ja meie lõvide mürskude kõvaks ajamine...
Et ma nüüd nii madalale ei laskuks, et ilma pildita postitaks, siis minu deskil ilutsev beib:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar