Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Totsid, totsid, totsid, totsid!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• dareth
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Ericc poolt
    ta enam peale Simsoni midagi ei postita ju.
    viimased kolm korda on simson olnud jah

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Eestit

Leave a comment:

• zelee
    replied

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
    Iga kord, kui näen, et hofnar on viimane postitaja siin teemas, siis alati suure huviga vaatan mis pildi ta nüüd on pannud ja pole vist ühtegi korda olnud, kui ma oleks pidanud hofnari piltides pettuma! Kiidan.
    ta enam peale Simsoni midagi ei postita ju.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    su nali vist ei õnnestunud, meikar.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Kutsu ta ometi välja juba.
    Iceman ja hofnar? Ma ei usu, et nende perekonnad nõustuksid.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja hofnar poolt
    Tulles topicu juurde tagasi :
    Kutsu ta ometi välja juba.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Iga kord, kui näen, et hofnar on viimane postitaja siin teemas, siis alati suure huviga vaatan mis pildi ta nüüd on pannud ja pole vist ühtegi korda olnud, kui ma oleks pidanud hofnari piltides pettuma! Kiidan.

Leave a comment:

• Üksjalgvärav
    replied
    Algselt postitanud kasutaja hofnar poolt
    Kas see on sellest hollywoodi filmist White Chicks üks peategelasi?

Leave a comment:

• hofnar
    replied

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    DI vist see konkurent/eelkäija oli

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Sõbral käis DI ja mul FHM, poole kuu pealt vahetasime ajakirju. A FHM oli neist parim igal juhul. Mul jäi veel mingi 10 kuud tellimust üles kui pillid kokku pakiti, siiani ootan.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Iseenesest täitsa kahju ju sel juhul. FHM oli jah, vägagi muhe lugemine. Playboyga oli see probleem, et lõpus olid pildid ikka jubedalt shopatud juba. Aita nüüd meenutada mis see FHMi eelkäija oli?

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Neid ajakirju pole enam. Kui välja jätta, et kohaliku saia ja pepsi näha on alati tore siis FHM oli lisaks sellele ka väga vinge ajakiri muus osas. Mehed tegid oma tööd rõõmuga ja seda oli pildilt näha, pberilt lugeda.
    Kisub off-topicuks, andestust kõigile foorumierootikutele, aga pean atleticomadridiga siinkohal nõustuma. Korralik meesteajakiri, mida alati põnev lugeda, teemadeampluaa oli meeldivalt lai. Robert Kõrvits, Madis Aesma ja kes kõik veel tegid väga head tööd seniks kuni see kestis. Kahju oli, kui kirjastaja oma tegevuse lõpetas ja eestikeelne FHM hingusele läks. Äkki peaks inglisekeelset lugema, olgugi et sama emotsiooni see ehk ei paku?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt
    See 2000-ndate keskpaik oli ikka imelik aeg. Meeste ajakirjad olid uus kuum asi ning väga paljud ikka ronisid (pool)paljalt ajakirja. Nüüd nagu palju vähemaks jäänud seda, minuarust? Ei? Muidugi ma ei ole kindel kas need ajakirjad üldse enam ilmuvad ka (FHM, Playboy)? Või on need ikka aktuaalseid paljaid tüdrukuid täis aga kuskil nagu enam ei räägitagi sellest, et nii on? Omal pole juba 5 aastat õnnestunud ühtki seda ajakirja sirvida.
    Neid ajakirju pole enam. Kui välja jätta, et kohaliku saia ja pepsi näha on alati tore siis FHM oli lisaks sellele ka väga vinge ajakiri muus osas. Mehed tegid oma tööd rõõmuga ja seda oli pildilt näha, pberilt lugeda. Lisaks ei valgunud ajakiri liialt laiali, ehk paneme perset ja paneme mootorit ja õu mängud lähevad ka kindlasti + püssid jne jne. Ülesehitus oli kuidagi parem.
    Pealegi teame me tänu neile ajakirjadele, et Lea Liitmaa oli kunagi ilus :

Leave a comment:

Töötlen...