Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
üks päev üht brauserit, teine päev teist
hetkel mozilla, sest see on desktopil IE ülevalpool
minu jaoks vahet ei ole kumba kasutada
Muide tulirebase 3.0 beetavariant on küll paras pask. Üldiselt kasutaks Operat, aga tööks on tulirebane parem ja nii üldiselt olengi sellele üle läind
Brauseritest rääkides, sis eile pidin tööl tuhnima Ehitisregistris, kuid nagu mulle siis linnaplaneerimisameti asjapulk tigedalt selgeks tegi, et seda saab kasutada aint IE-ga. Elik uurisin mina, et miks mingi ehitise kohta ühtegi dokumenti pole Kasutatud brauseriks oli Firefox
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
vahetasin oma Mozilla 2.11 uue Mozilla Firefox 3 Beta 1 vastu. Esialgu tundub päris kabe värk
Mina võtsin endalt ruttu selle Beta maha. Ma enam ei mäletagi, et mis seal täpselt pinda käis. Üks asi oli see, et aadressiribale ilmusid seni kasutatud aadressid tähestikujärjekorras, mitte külastustkordade järjekorras, nagu vanas. Ehk foorumi asemel tuleb esmalt igasugu ff algusega neetud bännereid ja muud paska.
Ise pole esimese paari päeva jooksul veel mingeid märkimisväärseid muutusi täheldanud, rohkem nagu kosmeetilised erinevused võrreldes eelmise versiooniga. Pisut häiris see, et aadressireal olid by default bookmarkid, mitte sissetoksitud aadressid.
Ja kui läpakal toimib kõik hästi, esmamuljel ka veidi kiiremini, siis vanal ja väsinud masinal jooksis poole päevaga 4 korda kokku.
Kommentaar