Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
TOP 5 postitajad:Martin, Mcnamara, Fittibaldi, Eston:P , Tanel
Suurim jobu:...
TOP 5 jobud:...
Parim teema: ...
Nõmedaim teema:mis teie kell on
Parim postitus: ...
Nõmedaim postitus:...
Naljakaim postitaja: Tanua
Naljakaim postitus: Mingi Tanua oma i finkk
Kõige targem postitaja: Mcnamara
Kõige enam närvidele käiv postitaja: ...
Kõige jäärapäisem postitaja:...
Kõige ropum postitaja:...
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?...
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?...
Kõige optimistlikum postitaja:...
Kõige pessimistlikum postitaja:...
Parim uustulnuk: Tanel just uustulnuk pole, aga jah Tanel
Keda igatsen?...
Kõige fännim fänn:Roosti Kunn ja Tanel
Kõige ropum postitaja:...
Kõige vaimukam postitaja: Tanua
Kõige iroonilisem postitaja:....
Kõige seksikam postitaja: ...
Algselt postitas rohelineKonn Kõige optimistlikum postitaja: martin oma takeoveri naiivsuses. ja muidugi prillidega poiss. punavalgete prillidega.
Juhtusin lugema :P
Ja nüüd: IN YOUR FACE!!! HAHAHAHA!!! TAKEOVER!!! TAKEOVER!!! MASTER BATES! MASTER BATES! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!! IN YOUR FACE!!!
Kalli kalli!
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar