Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lemmiklugu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lemmiklugu

Alates 1969 (kui olen teadlikult oma tagumenti staadionidel istudes kulutanud) meeldib mulle staadionidel kõlanud muusikaline osa vaheaegadel samamoodi kui jalgpallimäng loomulikult.
    Palun kirjeldage oma (võimalikke) muusikalisi elamusi seoses jalgpallimänguga (või ilma selletagi)
    Minu oma story algas Pärnu \"Kalevi\" staadionil kadunud Artur Rinne looga \"Sest elu on pagana vahva\" (võin eksida pealkirja suhtes, aga refrään algas just selliste sõnadaega).

Vastus teemale \'Lemmiklugu\'

Minu lemmik Lugu on vast...... SlipKnoT - Purity aga see on sama kaugel jalgpallist kui mina........
    R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

Kui panna kõrvuti sõnad muusika ja jalgpall, siis esimesena meenub üks laul mida FC Levadia lasi 2 kodumängu järjest poolaja pausil. Seal loos lihtsalt mingi mees ohkis/puhkis/häälitses mingi vaikse tümpsu taustal. Ja kõige hullem selle asja juures oli see, et seda lugu lasti 15 minutit järjest...päris haige värk igatahes
      Veel meenub üks hetk Eesti vs Holland mängust, kui Holland läks juhtima 2-3, siis tekkis selline hetkeline vaikus staadionil ja kuulda oli ainult hollandlaste fännide/pillimeeste muusikat. See lugu, mida nad mängisid oli hästi rõõmsameelse rütmiga ning tekitas sellise soola haava peale raputamise efekti.

Polnud just kõige meeldivamad elamused aga siiski
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Umbes 10 aastat tagasi mängiti vahel sellist toredat laulu enne mängu kui Ivo Linna \"Hing halba aimab\"

Kommentaar

http://foorum.soccernet.ee/read.php?TID=318

Kommentaar

siis kui jõhvi ep veel mängis siis lasti siukest ilusat eesti estraadi.
            allan roosileht- turvamees
            ja sinna kanti laulud
            ühekorra lasti ka vist flora hümni, aga ma võin ka eksida

tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas cant kill me

Minu lemmik Lugu on vast...... SlipKnoT - Purity aga see on sama kaugel jalgpallist kui mina........
              .....kainest mõistusest?
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

Kui panna kõrvuti sõnad muusika ja jalgpall, siis esimesena meenub üks laul mida FC Levadia lasi 2 kodumängu järjest poolaja pausil. Seal loos lihtsalt mingi mees ohkis/puhkis/häälitses mingi vaikse tümpsu taustal. Ja kõige hullem selle asja juures oli see, et seda lugu lasti 15 minutit järjest...päris haige värk igatahes
                See laul on tase!

Ou-ou...uuujeee...ou-ou!
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

Algselt postitas cant kill me

.....kainest mõistusest?

Ooooo jaaaa Ajuhiiglane ........... veriseid J6ule Sulle Iibakas!!!!
                  R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

krt hakkab jälle pihta.. mida sa daywalker pidid torkima hakkama..

Kommentaar

Algselt postitas dannar

krt hakkab jälle pihta.. mida sa daywalker pidid torkima hakkama..
                      Dannar 2ra p6e ma ei ytle talle rohkem midagi
                      R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

Üks lõbus seik veel, mis jalgpalli ja muusikat ühendanud on. Eesti ja Šotimaa esimesel omavahelisel mängul 19.05.93. Tallinnas Kadrioru staadionil Eesti vs.Šotimaa 0–3 WMQ mängis enne mängu ja vaheajal puhkpilliorkester \"Tallinn\" (võis-olla selline nimi). Enne mängu said nad oma palad ka kenasti ära mängitud, aga vaheajal hakkasid šotlastele joodud joogid mõju avaldama, ja kuna üks viisidest oli neile tuttav, hakkasid nad kaasa laulma (kahjuks ei mäleta, mis lugu see oli). Järgmist lugu joriseti ka kaasa nii kõvasti, et dirigent andis pasunakoorile märku kõvemini puhuda. Kõige tobedam oli aga see, et eestlased vahtisid lollide nägudega kogu seda tsirkust pealt, ja isegi siis kui šoti fännid juba teisel poolajal hakkasid kooris Eesti! Eesti! skandeerima. Eks meie fännikultuur oli siis alles imikueas ka. Mulle meenus veel, et üks šoti fännidest tuli kohale vahetult enne mängu minu kõrvale pingile, istus korraks, vaatas ringi, siis aga heitis külili ja jäi magama. Alles vaheajal ärkas üles, sest šotlaste ühendkoorilaul ei lasknud tal puhata.

Kommentaar

Working...
                        X