avaldage arvamust juhan partsist kes viimasel ajal on ikka sõnaotseses mõttes ajand suust paska välja.krt ei teadnud isegi seda millal toimus madisepäevalahing.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Juhan Parts????
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Juhan Parts????\'
Mul pole samuti õrna aimu, millal toimus madisepäeva lahing. Oli see 1343, või oli see mingi ülestõus. Pakun 13. sajand."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
-
Mäletan isegi seda pulli.Öö Gullit oli veel poisi nimi.Asjale andis tollal vürtsi juurde veel see,et mul üks sõber veel suht vanas eas uskus siiralt temasse.Ning tema trikid seal saates (oli vist öö tv vms) läksid talle hinge.Algselt postitas 10
ma tahaks jälle teada mis on saanud Ruut Gullit\'i vennast. see must poiss kes etv\'s kunagi aastaid tagasi rääkis kuidas ema neid õhtul tuppa kutsus ja palju muud veel mis meeles ei ole. Öö oli ta nimi.
:P
Kommentaar
-
Põhi/keskkoolis õppijatel on see asi vähe lihtsam või mis?Algselt postitas Neth
1217 oli madisepäeva lahing, kui ei eksi, aga seda millal jüriöö ülestõus toimus, võiks ikka teada.Algselt postitas vello99
Mul pole samuti õrna aimu, millal toimus madisepäeva lahing. Oli see 1343, või oli see mingi ülestõus. Pakun 13. sajand.
Kommentaar
-
No käi sa minupärast või algkoolis, aga kui sa ei tea jüriöö ülestõusu daatumit, no siis anna andeks, kultuurseks inimeseks Eestis sa end küll pidada ei saa.Algselt postitas Devil
Põhi/keskkoolis õppijatel on see asi vähe lihtsam või mis?Algselt postitas Neth
1217 oli madisepäeva lahing, kui ei eksi, aga seda millal jüriöö ülestõus toimus, võiks ikka teada.Algselt postitas vello99
Mul pole samuti õrna aimu, millal toimus madisepäeva lahing. Oli see 1343, või oli see mingi ülestõus. Pakun 13. sajand.
Kommentaar
-
lihtsalt pole ammu-ammu kokkupuudet olnud.Algselt postitas dannar
ignorant pigemAlgselt postitas Devil
no kuupäeva ma kohe hetkega kyll ei tea, madiselahingu kuupäevast rääkimata ja ega madiselahingu aastat kah ei teadnud.
jube, nyyd ma olen ebakultuurne sinu arvates :S
Kommentaar
-
ütleme nii, et on asju, mida lihtsalt võiks teada (eesti ajalugu kuulub sinna hulka), aga samas on see vaid minu arvamus ja miks peakski see sulle korda minemaAlgselt postitas Devil
no kuupäeva ma kohe hetkega kyll ei tea, madiselahingu kuupäevast rääkimata ja ega madiselahingu aastat kah ei teadnud.
jube, nyyd ma olen ebakultuurne sinu arvates :S
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar