Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Looduskatastroofid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Looduskatastroofid.\'

Algselt postitas fittibaldi

ps. mul ei ole täna üldse napsituju, mis nüüd saab?
    mis muud, kui tere tulemast klubisse,

Kommentaar

Algselt postitas tembuu

Kas täna saab -168st 0?
      kahjuks mitte, kuigi oleks ju tore. varsti põrutan minekule ja, kes teab millal järgmine kord foorumise jõuan. aga sinna on veel mingi tunnike aega nii et lähemale jõuab 0le kindlasti veel. praegu tulebki veel viiamst võtta.

-167

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

Algselt postitas fittibaldi

ps. mul ei ole täna üldse napsituju, mis nüüd saab?
        mis muud, kui tere tulemast klubisse,
        Klassikute väitel, mis on praktikas ülemaailmset kinnitust leidnud, ja ka isiklikust kogemustest võin väita kindlalt, et pärast teist pitsi muutub kõik. Elu on ilusam, aeg möödub kiiremini ja mitte midagi ei saa selgemaks.

Kommentaar

Mul on v6tmis tuju ja see un hää.......
          R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

Algselt postitas 13

Seda nimetati vanasti hooldusraieks.Loodus paneb ise kõik paika.
            Tead 13, kui ma sind kuskil naen, teen sulle ise hooldusraiet. Tulen ootamatult nagu tsunaami. Sind sitta siia kyll vaja ei ole.
            MEGAJOBU!!!!

Kommentaar

ma ei saa ikka veel üle. hommikul parklast tööle lõngates hakkasin arvutama. et kui rahvastiku arv kasvab aastas u 1,5% (2004 siis hinnanguliselt 73M), siis tähendab see seda, et iga päev + 200 000. see võib tähendada, et üle poolesaja aasta oli tsunami päev üks säärane, kus inimeste arv maaimas ei kasvanud. või kui, siis suht vähe. järgmisel päeval tuli muidugi jälle +200000.

eelmine selline päev võis olla Dresdeni pommitamine, kui ma nüüd midagi ära ei unusta.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
                eelmine selline päev võis olla Dresdeni pommitamine, kui ma nüüd midagi ära ei unusta.
                Unustad maavärina Hiinas seitsmekümnendatel, mis samuti nõudis üle 200000 ohvri.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

~200k päevas miinus loomulik suremus (vist oli kusagile 80 tuhande kanti). seega arvatavasti jäi vähemalt 27. detsembril maailma rahvastiku juurdekasv siiski miinusesse

Kommentaar

sellest 200k ongi juba koolnud maha arvestatud.

-102

Kommentaar

see ~200K on iive, mitte sündimus.

edit: fakk, ma jään alati sellistes asjades hiljaks

Kommentaar

Inimesed, suitsetage, jooge ja tarvitage narkootikume rohkem, suremus tõuseb ja elu maapeal saab äkki balanssi!

Kommentaar

Algselt postitas Devil
                          Inimesed, suitsetage, jooge ja tarvitage narkootikume rohkem, suremus tõuseb ja elu maapeal saab äkki balanssi!
                          samuti väärib suure plussina äramärkimist selliste tegevuste toredasti fiskaalselt stimuleeriv efekt meie kõigi ühisele rahakotile - riigieelarvele

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Devil
                            samuti väärib suure plussina äramärkimist selliste tegevuste toredasti fiskaalselt stimuleeriv efekt meie kõigi ühisele rahakotile - riigieelarvele
                            jällegi on sul näpukas sisse lipsanud. nimelt ei ole suur osa narkootilistest ja psühhotroopsetest ainetest maksustatud.

ideaalolukord sinu jaoks oleks ilmselt säärane, kus inimene joob kodumaist viina nii kuis suudab, teeb selle kõrvalt mehe moodi tööd ja paneb esimesel pensionipäeval kõrvad pea alla. apteegis ei käi.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
                              ideaalolukord sinu jaoks oleks ilmselt säärane, kus inimene joob kodumaist viina nii kuis suudab, teeb selle kõrvalt mehe moodi tööd ja paneb esimesel pensionipäeval kõrvad pea alla. apteegis ei käi.
                              ega ma siis enda pärast - kõik ikka rahva parema elu nimel.

ps. põhimõtteliselt võiks ka kaaluda varianti päev enne plaanitud pensionile jäämist susside varna riputamisest - pärijad maksaksid kogu raha pealt kenasti tulumaksu.

Kommentaar

Mäletades Martini ütlusi, tsiteerin Anto Raukast.

Ja kas see tsunami oli näiteks Tai peaministrile õnn või õnnetus? Inimesi on seal palju, tööpuudus, peaaegu et nälg. Kui tuleb selline tsunami, siis: osast suudest saab lahti. Teiseks, tööpuudus kaob, sest kõik tuleb uuesti üles ehitada. Kolmandaks, kogu maailmast saabub tohutult abi. Raha muudkui voolab. Nii et Taile võis see olla isegi kasulik. Ehkki kõlab väga küüniliselt.

Kogu artikkel.
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X