Vastus teemale \'Kas on see julge mees kes tunnistab et ta p2risnimi on TEET?\'
Ses suhtes, et oli küll lahe, lund sadas ja selline mõnus novembri lõpu või keskpaiga meeleolu oli
... ainuke viga oli see, et suti kitsaks jäi see asi või siis lühikeseks. Kokku varisemise vältimiseks oleks pidanud Pärnu Vapruse jne keskkaitsjast tugisamba tunnis paremini tähele panema ja mitte nii palju selle õrna vihma üle nurisema... või oli sinu peas veel see esimese päeva õudus, mil näidati, kuidas end poole liitri veega üleni pesta???
Aga teema on ju õige, sest kui ma siia lisaks ütlen, et Teet on näiteks Allas, siis pole ju probleemi...
Algselt postitas Juveman
Hetkeks näitas kraadiklaas mul isegi juba +10
Väga kift oli. A mulle meeldis mu esimene öö telkmantli all, kokku varises aint keset ööd...
Ei olnd lahe väga
A mis teema see üldse on ? Arutame me seda ikka õiges kohas ?
Algselt postitas skint
Seda jah, aga täna oli juba päris palju parem... päike ja puha.
Samas tunnen aukudega telkmantlist ikka puudust küll
, sest mida ma praegu näiteks napalmirünnaku puhul kaitseks peale tõmbaksin?
Algselt postitas Juveman
Ega väga palju ei mõelnudki, aint et eile oli nii lahe koerailm Pärnus, et tuli tahtmine sellise ilmaga metsas telkmanti alla ronida
Algselt postitas skint
mida sa selle smailiga mõtled, mees?
Algselt postitas Juveman
Algselt postitas Jonathan
Loed ridade vahelt we?
Algselt postitas PraS
sul on sõpru?
ja muusikastiil ei määra veel sõpruskonna suurust. kahjuks(saad aru mis stiilile ma viitan?).
sinu punktide rida on pärit sõpradelt?
Kas su käed mahuvad sulejoppi?
ahjaa
tere,
mu nimi on Märt.
T2pselt........
noh see ei kehti neile kes istuvad kodus trääns m6llab ja s6pru poel aga muidu jah.......
Algselt postitas runno
Nautige seda mis teil on isegi kui see on sitt, sest varsti pole teil enam sedagi!
Lapsik???
Algselt postitas runno
Sina väike Tartu trummilööja ei karda vist kuradit ennast kah...
Sina väike Tartu trummilööja ei karda vist kuradit ennast kah...
Lapsik???
Nautige seda mis teil on isegi kui see on sitt, sest varsti pole teil enam sedagi!
T2pselt........
noh see ei kehti neile kes istuvad kodus trääns m6llab ja s6pru poel aga muidu jah.......
ja muusikastiil ei määra veel sõpruskonna suurust. kahjuks(saad aru mis stiilile ma viitan?).
sinu punktide rida on pärit sõpradelt?
Kas su käed mahuvad sulejoppi?
ahjaa
tere,
mu nimi on Märt.

Ega väga palju ei mõelnudki, aint et eile oli nii lahe koerailm Pärnus, et tuli tahtmine sellise ilmaga metsas telkmanti alla ronida

Aga teema on ju õige, sest kui ma siia lisaks ütlen, et Teet on näiteks Allas, siis pole ju probleemi...
Kommentaar