Minu poolt ka mõnusat uut aastat ja meeldivaid jalkaelamusi. Et ikka paremad võidaks ja sitemad peksa saaks, cheeers!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Head vana-aasta lõppu ja veel paremat uut aastat!!!
Collapse
X
-
Aga otse loomulikult. Real võidab, Roma kaotab, lihtne ja loogilineAlgselt postitas cannuman Vaata postitustMinu poolt ka mõnusat uut aastat ja meeldivaid jalkaelamusi. Et ikka paremad võidaks ja sitemad peksa saaks, cheeers!
Head vana!!!"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
On loogiline. Real võidab tiitli ja CL´iAlgselt postitas Maekas Vaata postitustAga otse loomulikult. Real võidab, Roma kaotab, lihtne ja loogiline
.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ma ei teinud järgi, ma lihtslt soovisin teistel head vana-aasta lõppu ja veel paremat uut aastat.Algselt postitas Kasper Vaata postitustNatukene vale teema, aga kas Hogweed ja pall17 on lihtsalt imelikud või nad arvavad, et teiste järgi tegemine naljakas?
Kommentaar
-
No oleks siis vähemalt hüüumargigi lõppu võinud panna ning natukene sõnastust muuta. Praegu jääb täpselt selline mulje nagu sa teeksid kedagi järgi.Algselt postitas pall17 Vaata postitustMa ei teinud järgi, ma lihtslt soovisin teistel head vana-aasta lõppu ja veel paremat uut aastat.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar