Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vabamüürlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vabamüürlus

Sooviks teada mis arvate vabamüürlusest ja milliseid raamatuid ise olete lugenud ning soovitate teistel lugeda.

Ise olen lugenud Jüri Lina - Scorpioni märgi all.
    Praegu on pooleli David Icke - Ajasilmus.

Ise ma ei kahtle vabamüürluse olemasolus ja samuti ei kahtle ka selles ,et nad püüavad maailma mõjutada endale kasulikul viisil.Kuigi Lina raamatu ma liigitaks rohkem ulekirjanduse valdkonda.Sama tundub olema Icke raaamatuga ,sest minu mõistus lihtsalt tõrgub uskumast kõike seda mida nad seal kirjutavad.
    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Vastus teemale \'Vabamüürlus\'

david icke näol on tegemist ära pööranud endise leicster city väravavahiga.. peaks vist kõik ütlema tema kohta. ainsad kirjatükid, mis temalt lugeda kõlbavad on tema kunagised kolumnid f365s. aga neid ei tohtinud ka tõsiselt võtta

Kommentaar

vabamüürluse olemasolus pole põhjust kahelda, eestiski oma suurloo˛. kulme paneb kergitama vaid nende nn kõrgema ja salajasema seltsi, illuminaatide ehk valgustatute väidetav tegevus. (Lina jt)

mulle muidu konspiratsiooniteooriad iseenesest väga meeldivad, aga ma suhtun neisse teatud akadeemilise reservatsiooniga. rohkem usaldusväärset infot, palun.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

david icke näol on tegemist ära pööranud endise leicster city väravavahiga.. peaks vist kõik ütlema tema kohta. ainsad kirjatükid, mis temalt lugeda kõlbavad on tema kunagised kolumnid f365s. aga neid ei tohtinud ka tõsiselt võtta

Geniaalsuse ja hullumeelsuse vaheline piir pidi väga hägune olema .Kahjuks pole mina õige mees ütlema mis on geniaalsus ja mis hullumeelsus.Kuigi lugedes selle ära pööranud leicsester city vv raamatut ,siis mõne koha peal jääd mõtlema ,et äkki on asi tõesti nii .Samas aga kirjutab ta sellist absurdi ,et hoia kahe käega peast kinni.
        Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Üks lauluke Simpsonitest.

Who controls the British crown?
          Who keeps the metric system down?
          We do! We do!
          Whow leaves Atlantis off the maps?
          Whot keeps the Martians under wraps?
          We do! We do!
          Who holds back the electric car?
          Who makes Steve Guttenberg a star?
          We do! We do!
          Who robs the cave fish of their sight?
          Who rigs every Oscar night?
          We do! We do!

Kommentaar

Sellest teemast on minu kätte sattunud Christopher Knight\'i ja Robert Lomas\'i teosed \"Hiirami võti\" ja \"Teine messias\". Suht huvitav lugemismaterjal, pooleli ei jätnud

Kohati küll tekitab küsimusi vennikeste tuletamise ja järeldamise oskus ja moodus, kuivõrd eelmist oletust võetakse järgmisel hetkel juba faktina. Samas on muljetavaldav see töö, mida Knight ja Lomas on teinud, viies end kurssi kogu selle krempliga, mida nad käsitlevad. Oma versiooni esitamisega tulevad mehed ilusti toime, paljugi sellest tundub usutav ja tõene. Või meeldib mulle lihtsalt see kui katoliiklusele piki näppe tõmmatakse?...

Tjah, juudisõbrad ja katoliiklased võivad mõnes kohas raamatu peale ike üsna tigedaks saada. Õnneks on sellega arvestatud -- raamatud on korralikus kõvas köites

Mina, kes ma vabamüürlusest enne suurt kolbigi ei teadnud, sain sealt igatahes huvi selle nähtuse vastu. Soovitan lugeda!

pRmt!

aiFo.
            Jalgpallihaigla liige
            Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Olen lugenud Jüri Lina \"Maailmaehitajate pettust\". Juturaamatuna on ta suhteliselt põnev, kui seda liiga palju lugeda, siis on võimalik isegi midagi uskuma hakata.
              Minu silmis vähendab Lina teoseväärtust fakt, et tegemist on peamiselt teiste autorite tööde refereeringuga, tema enda materjali leidub Maailmaehitajate pettuses suhteliselt vähe. Raamat on ülesehituselt kaootiline ning puudub igasugune järjepidevus, ning raamatus esitatavaid väiteid (või kes soovib siis fakte) on tavaliselt lugejal (loe: minul)väga raske sünteesimise eesmärgil haarata.

Mulle andis kunagi loenguid Kaitsejõudude peainspektor ja pühitsetud preester kolonel Laigna, kes oli suur vabamüürlaste vandenõu teoreetik. Ei möödunud loenguid, kus ta kõikehõlmavast vandenõust poleks meile täie tõsiduse ja hingestatud paatosega pajatanud. Vandenõuteooria hõlmas endas selliseid teemasid nagu kokakoola ja tümpsmuusikaga inimeste vaimu nõrgestamine ning tulevikus tavaliseks saav grupiseksi harrastamine varajases nooruses, inimeste mürgitamine fluoriidsete hambapastade ning muu taolisega.

Mulle isiklikult tundub, et Lina raamatute liigne lugemine ei pruugi vaimsele tervisele kõige paremini mõjuda. Aga võibolla ma olen lihtsalt illuminaatide vandenõu järjekordne ohver, kes lihtsalt ei NÄE.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Mulle andis kunagi loenguid Kaitsejõudude peainspektor ja pühitsetud preester kolonel Laigna, kes oli suur vabamüürlaste vandenõu teoreetik. Ei möödunud loenguid, kus ta kõikehõlmavast vandenõust poleks meile täie tõsiduse ja hingestatud paatosega pajatanud. Vandenõuteooria hõlmas endas selliseid teemasid nagu kokakoola ja tümpsmuusikaga inimeste vaimu nõrgestamine ning tulevikus tavaliseks saav grupiseksi harrastamine varajases nooruses, inimeste mürgitamine fluoriidsete hambapastade ning muu taolisega.

Mulle isiklikult tundub, et Lina raamatute liigne lugemine ei pruugi vaimsele tervisele kõige paremini mõjuda. Aga võibolla ma olen lihtsalt illuminaatide vandenõu järjekordne ohver, kes lihtsalt ei NÄE.

Umbes sama jutt on kogu see Icke raamat millest eelpool rääkisin.Samuti ütles ,et Jumala uskumine on ka üks suur vandenõu ja inimestele ajuloputuse tegemine.

Samuti nõustun su arvamusega hr Lina raamatute kohta.

Kommentaar

link1

link2
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

minu arust ei ole inimestel õigustust selle teema üle sõna võtta.
                    see on tõsine asi
                    ja nali on siin kohatu
                    vot

Kommentaar

no mind nüüd küll kohe väga huvitab, miks ei tohi vabamüürluse koha pealt sõna võtta?
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                      X