Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nyyd vaja BASS kidra wenda!!?!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Nyyd vaja BASS kidra wenda!!?!?\'

Algselt postitas eston maravilha

kle jordipoeg, kellelgi pidi ju suht suva olema kui talle saabast antakse foorumist.. ei pidanud tagasi tulema and all that

??????????
    möh?
    Sangre

Kommentaar

kez kammoon ziiz lõpux nagu bazz kidra wend nagu 0n 22 ? ? ? icic

Kommentaar

Jonathan käskis edasi õelda et leidis bassivenna!
        Sangre

Kommentaar

Algselt postitas Jonathan

Algselt postitas lennu

Jonathan, räägi mis su probleem on, ausalt. Isa vägistas kui sa alles liivakastis mängisid, suured poisid ei võtnud sind kampa, kodus pidid koeruste eest nurgas hernestel põlvili olema? Tõsiselt räägi, mis su südant vaevab, sest kui sa ainult rumalusi suust välja pritsid, siis ei saa me sind aidata ja nii tekitad sa endas meie ja meis sinu vastu põhjendamatut hõõrumist halvimal juhul ehk kõige puhtakoelisemat viha, mis nagu praktika on näidanud, ei ole kellelegi hea. Kui üdini aus olla, siis on mul piinlik lugeda neid sappi sülgavaid postitusi, kuid samas olen ma kurb, sest nähtavasti on sul mingi raske koorem kanda, mida sa teiste eest sellisel moel kiivalt varjata üritad. Kui sul lained juba nii meeletu jõuga pea kohal kokku löövad, siis on ilmselt tagumine aeg otsida abi. Ma siiralt loodan, et see sinu jaoks heaga lõpeb.

Rahu, oleme sõbrad!

Yeap M2letan seda p2eva kui otsisin RAHU SIIT............
          See lõppes kurvalt..........
          M6nitavalt ja ma sain j2llegi kinnitust PEOPLE=SHIT
          enamus kasutajaid on oma EGO sisse uppumas ............
          Loodan et just NEMAD surevad k6ige piinarikkamat SURMA..........
          ylej22nutele PEACE...............
          Ma ei viitsi su sitta läbi lugeda, aga nüüd ma tean, mida see kassivägistamise muusika slipknot sulle teeb. Ja kõigile teistele kah.

Kommentaar

Algselt postitas Ono

Ma ei viitsi su sitta läbi lugeda, aga nüüd ma tean, mida see kassivägistamise muusika slipknot sulle teeb. Ja kõigile teistele kah.
            Fuih!
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Ono on piimaauto..trallallallaaa...

Kommentaar

Slipknot on vist tõesti mingi kahtlane bänd.Esimest korda kuulsin sellest pundist siin foorumis ja teist korda kuskil seinal GRAFFITINA,kolmandat korda lifti seinale sodituna(naabri venelasest jõmm on vist selle sinna kribanud)Kuna naabri jõnn on teada tuntud kanepivend,siis järelikult ta sellistele vendadele sobibki kuulata.

Järeldus- kui tahate vene jõmmidega ühel pulgal olla ,siis kuulake seda saasta edasi.Mis iganes muusikaga tegu poleks.
                Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

Slipknot on vist tõesti mingi kahtlane bänd.Esimest korda kuulsin sellest pundist siin foorumis ja teist korda kuskil seinal GRAFFITINA,kolmandat korda lifti seinale sodituna(naabri venelasest jõmm on vist selle sinna kribanud)Kuna naabri jõnn on teada tuntud kanepivend,siis järelikult ta sellistele vendadele sobibki kuulata.

Järeldus- kui tahate vene jõmmidega ühel pulgal olla ,siis kuulake seda saasta edasi.Mis iganes muusikaga tegu poleks.
                  13 tule tartusse ja ma l6ikasn sul weendi l2bi
                  tra kui sa mitte munnigi ei tea sisi 2ra fucking tyratse!!!!!!!!
                  Venelased?!?!?!tra need Vandid 1 tuhandest teavad msi on SlipKnoT ja sian mine kuula oma fucking PASKA TRÄÄNSI VÕI HARDSTYLE EDASI JA TORKA OMA KOMM VÕI KETAS OMALU PÄRAKASSE!!!!!!!
                  Krdi PUST oeld..........nahhui kui sa weel midagi SLipi Kohta ytled sisi ma luban et sa ei saa enam RAHU
                  Sangre

Kommentaar

Algselt postitas Ono

Algselt postitas Jonathan

Algselt postitas lennu

Jonathan, räägi mis su probleem on, ausalt. Isa vägistas kui sa alles liivakastis mängisid, suured poisid ei võtnud sind kampa, kodus pidid koeruste eest nurgas hernestel põlvili olema? Tõsiselt räägi, mis su südant vaevab, sest kui sa ainult rumalusi suust välja pritsid, siis ei saa me sind aidata ja nii tekitad sa endas meie ja meis sinu vastu põhjendamatut hõõrumist halvimal juhul ehk kõige puhtakoelisemat viha, mis nagu praktika on näidanud, ei ole kellelegi hea. Kui üdini aus olla, siis on mul piinlik lugeda neid sappi sülgavaid postitusi, kuid samas olen ma kurb, sest nähtavasti on sul mingi raske koorem kanda, mida sa teiste eest sellisel moel kiivalt varjata üritad. Kui sul lained juba nii meeletu jõuga pea kohal kokku löövad, siis on ilmselt tagumine aeg otsida abi. Ma siiralt loodan, et see sinu jaoks heaga lõpeb.

Rahu, oleme sõbrad!

Yeap M2letan seda p2eva kui otsisin RAHU SIIT............
                    See lõppes kurvalt..........
                    M6nitavalt ja ma sain j2llegi kinnitust PEOPLE=SHIT
                    enamus kasutajaid on oma EGO sisse uppumas ............
                    Loodan et just NEMAD surevad k6ige piinarikkamat SURMA..........
                    ylej22nutele PEACE...............

Iibakas!!!!!
                    SINA MUNN kuula kah oma KETTA MUUSIKAT!!!!!!!
                    SA OLED ISE ÄRA VÄGISTATUD!!!!!
                    Sinusugune TYRAKAST ei sa arugi mis on MUUSIKA..........VITT OLED..........
                    666
                    MEIE muusikas on v2hemalt SÕNUM ....... ja just nimelt TEIE pop ja trääns fucking hardstyle MÖLAKATE vastu.......kes ei saa mitte VITTUGI muusikast aru!!!!!!!!!!!!
                    Jää auto alla munn!
                    Sangre

Kommentaar

Oh sa kurat, justkui Ono jutu tõestuseks..Võimas.

Tegelt ei tunne ma ka end eriti ühel pulgal Vene jõmmidega, kuigi põhjust nagu oleks?.
                      Which ship has never docked at Liverpool?
                      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

vahi mis kõik võib juhtuda kui su oma paps sind koos töökaaslastega seksuaalselt kuritarvitanud on...
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Mul tekkis just tohutu huvi Slipknoti vastu. Peab homme hommikul enne tööle minekut tõmbama panema.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas 13

Tra kui sa siin VENE vantidest r22gid siis ime riista.......VENE vantide p6hi muusika on HARDSYLE ja muu selline m6ttetu asi mis pole isegi MUUSIKA ........ h2bi hakkab kohe Seda ei tohix muusika alla liigitadagi mida tehaxe mingi fucking arvutiga!!!!
                            SEDA SITT SIIA MAAILMA KYL VAJA POLEX OLNUD!!!!!!!!

PANE ONA VÕI PANE KOMMI KRDI 13!!!!!!!SITU SURNUX ENNAST!!!!
                            Sangre

Kommentaar

Algselt postitas marcello

vahi mis kõik võib juhtuda kui su oma paps sind koos töökaaslastega seksuaalselt kuritarvitanud on...
                              TRA KUI HAIGED PERVOD TE OLETE!!!!
                              Endal ei hakka paha we?
                              Ei noo tglt jah see keda ikka v2gistatud on see ajab ise k6ige rohkem teiste kaela seda!!!
                              V2ga imelikud fantaasiad on !!!!!!
                              Pane Ennast Aff
                              Sangre

Kommentaar

Leidsin sellised albumid, milline neist parim on?
                                Slipknot - Slipknot
                                Slipknot - Iowa
                                Slipknot - Duality Single
                                Musik Slipknot - Vol. 3; (The Subliminal Verses)
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X