Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas Eesti on tore koht elamiseks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kas Eesti on tore koht elamiseks?\'

pakun välja, et päris paljude poiste esivanemad pööravad praegu hauas ringi. Ja ausalt öeldes kahju on neist.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Mina tahaks Iirimaale näiteks ära minna
      Kalkuneid kitkuma koos kaasmaalastega?

Eesti on täiega lahe.
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas kaala
        ega see päris nõnda pole, et lähed kuhu tahad. kui oleks, siis läheksin mina elama näiteks luxemburgi, kus elatustase üks kõrgemaid
        ära taha, see on selline mõttetu konnatiik, kus midagi iial ei juhtu ning iga päev on nagu eelmine. ja maksud! maksud on kole kõrged. ning kõik on etteaimatav. isegi ilm. kui vihma ei saja siis on pilvine. ning kui on pilves siis üldiselt ikka sajab. eestis on kõik teisiti. iga päev juhtub kõige imelikumaid asju ning midagi ei ole lihtsalt prognoositav. kuigi ka sajab. kogu aeg. ahjaa, maksud on meil madalamad. sellepärast tasubki eestit eelistada.
        sama prognoosimatud, kui meie ilm, on ka meie eelarvetulud. om tekkinud isegi kõnekäänd: \"eelarve on nagu karp shokolaadikomme - kunagi ei tea mis seal sees peidus on!\". sw ei koli seetttu siit kunagi. või siis äärmisel juhul pensionipõlves, kus sotsiaalsed tagatised järsku tema kinnisideeks muutuvad.

aga vaatamata enamus inimeste kriitilisele seisukohale meie riigi suhtes, arvan ma, et nii noore riigi kohta on asjad suht ok. eelmine vabariik oli selleks ajaks oluliselt halvemal teel.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas 17

Mina tahaks Iirimaale näiteks ära minna
          Kalkuneid kitkuma koos kaasmaalastega?

Eesti on täiega lahe.
          Mul üks tuttav töötab seal. Parandab muruniidukeid:P Ja saab kuus 30k. Sellise raha eest võiks neid ju parandada küll. A kalkuneid võiks täitsa põnev kitkuda olla

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
            sw ei koli seetttu siit kunagi. või siis äärmisel juhul pensionipõlves, kus sotsiaalsed tagatised järsku tema kinnisideeks muutuvad.
            esitaks siinjuures väikse prognoosi (mis võib tõsi küll osutuda sama täpseks kui milline iganes eelarveprognoos): selleks ajaks, kui ma pensionile lähen on eesti vabariigis kehtestatud riigiametnikele spetsiaalne pensioniskeem, mis toob mõningast meelehead ning headmeelt ka nendele, kes on oma elu pühendanud rahva teenimisele. ning see meelehea on vähemalt samal tasemel sotsiaalsete tagatistega mida mujalt võimalik saada.

Kommentaar

Iseenesest on mõttes mõlkunud küll paaril korral, et tahaks välismaale elama - just sinna, kus on soe kliima ning elujärk elataval tasemel. Samas on kindel see et, kus sa ka ei oleks, siis kodumaa jääb alati meelde ning tekib igatsus. On ju meeletult palju erinevaid inimesi, kes jääksid maha ning, kellega kontakti enam nii stabiilset hoida ei suudaks. Tean seda omast käest, sest olen elanud välismaal. Nimelt Budapestis ungarimaal ning korra kiiganud ka Inglismaa pealinnaelu.

Budapest - Kliima oli seal superhea. Talved ei olnud külmad, kuid mingisugune väike miinuselaine tuli vahest ikka ära. Parajalt lühike oli teine samuti, mille jooksul sai kuumast suvest korralikult välja puhata.

Rääkides Suvest, siis no see oli ikka kohati päris tappev. Kraadiklaas veeres tihtipeale üle kolmekümne soojakraadi. Samas Ungari on üldse üks väga ilus maa, rääkimata Budapestist. Viimati külastasin antud riiki eelmisel aastal ning tulevikus on plaan veel sinna elama asuda, sest vaheldust on vaja.

Inimesed on sõbralik, vein on megaodav, kliima hea ning maksudega pole samuti probleeme. On oma silmaga Formelit kaetud Ungaroringil, kohaliku vutiklubi mõõduvõtte ning rääkimata igasugustest kergejõustiku üritustest.

Kuid kindel on see, et kodumaa on ja jääb. Igatpidi jõuab lõpuks siia tagasi, sest siin on lähedased, tuttavad, meeldejäävad kohad ning meenutused minevikust. Peamiseks miinuseks vast on see, et kliima pole kiita ning valitsuse kemplemistest on samuti kohati kõrini. Samas probleeme, nii negatiivseid kui positiivseid leidub igal pool.

Kommentaar

sinu postituses sisalduv enesekindlus annab alust oletada, et viidatud dokumendi alfaversioon on juba peaaegu valmis, ning ootab sinu kõige alumises sahtlis oma aega. kas ma olen kurb? vaatan peeglisse.. ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Silver
                  vein on megaodav..
                  ..ja megasitt. on tekkinud isegi kõnekäänd: \"sama sitt, kui ungari veinid\". selle kandi riikidest soovitaks pigam viimast vabameelsuse kantsi slovakkiat.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kas Eesti on tore koht e

sinu postituses sisalduv enesekindlus annab alust oletada, et viidatud dokumendi alfaversioon on juba peaaegu valmis, ning ootab sinu kõige alumises sahtlis oma aega. kas ma olen kurb? vaatan peeglisse.. ei ole.
                    ma ei saa seda spekulatsiooni kuidagi kinnitada ega ümber lükata.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

ma ei saa seda spekulatsiooni kuidagi kinnitada ega ümber lükata.
                      on asju, mille eksisteerimist või mitteeksisteerimist on võimatu tõestada. mõned näited ka: jumal, vaba tahe, juhuslikkus, sw eelnõuprojekt riigiteenistujatele helge tuleviku kindlustamiseks..

Kommentaar

Algselt postitas Silver
                        vein on megaodav..
                        ..ja megasitt. on tekkinud isegi kõnekäänd: \"sama sitt, kui ungari veinid\". selle kandi riikidest soovitaks pigam viimast vabameelsuse kantsi slovakkiat.
                        Järelikult sa ei tea veinidest midagi. Ära lahmi niisama, kui sulle vein ei maitse ning selle kultuuri ei hinda, siis on alternatiivne sitale venile manustada suures koguses Eesti Vabariigis toodetud Laua Viina.

Nii nagu leidub igal pool head ning hinnatud kraami, leidub ka kräppi.

Kommentaar

väitega, et ma veinidest midagi ei tea, ei saa ma nüüd küll nõustuda. või kui, siis ehk ainult valgete veinide osas, mida ma peaagu et ei joo.

aga ungari kvaliteetveinidest: olin minagi kuulnud neid legende headest ungari veinidest. läksin ungarisse. ostsin toorest veini keldritest - sitt. pisut vanemat poest sh nende endi poolt kiidetud Egeri piirkonna omi - sitt. lasin restos soovitada - sitt.

tulin siis koju tagasi pisut pettununa ja vestlesid mõningatega, kes teavad veinidest suurusjärgu võrra rohkem, kui mina. nad rääkisid sarnast juttu. oletsid seejuures, et legend headest ungari veinidest pärineb ehitusmaleva aegadest. siis käidi ungaris ehitamas ja toodi kaasa neid jälke valgeid ja magusaid muskaatveine.

üldiselt on vist ungaris (nagu ka näiteks saksamaal) jama kliimaga. ma ei tea, kas suvi on liiga lühike, liiga külm või on see millestki muust. näiteks pole maapind piisavalt kivine. igatahes tulemus on see, et head mittehaput ja täidlase maitsega punast veini ungari viinamarjadest ei saa. kui sa arvad, et toore maitsega ja hapud või olude sunnil suhkru lisamisega magusaks aetud veinid nüüd mingid shedöövrid on, siis süüdistaks ma võhiklikuses hoopis sind.
                          kindasti on ka mõningaid erandeid, aga ega ida-euroopast ja balkanit üldiselt erilist kvaliteeti ei tule. erandina meenub mõned aastad tagasi meiegi poelettidel figureerinud Balkan Crest, mille high-end osa tänaseks siitmailt kadunud on. samuti teatakse ka kagu-euroopas kvaliteedi hinda, ning hea balkani vein on ikka tüüpiliselt kallim, kui näiteks tshiili oma.

Kommentaar

Maitsed on erinevad.

Kommentaar

ma ikkagi ei usu, et sulle need kahesajaforindised ungari veinid maitsesid.

Kommentaar

Hmh, esimestele postitajatele soovin head teed!
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X