Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bisnes Bisnes.. mobiiliostjale ;)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Bisnes Bisnes.. mobiiliostjale ;)

Tere päevast mu kallid jalgpallihuvilised.

Nimelt on minu poolt Teile üks hea üllatus.
    Just Teie võite saada Nokia 6260 äriklassitelefoni omanikuks.
    Asi nimelt selline, et üks hea sõber lahkus Eesti pinnalt ning reisi finantseerimiseks laseb mul oma telefoni müüa.

Telefon ise on ostetud detsmebri lõpus ja on väga heas korras.
    Kaasas veel kõrvaklapid (telefonil raadio ja multimeediafunktsioonid), akulaadija, tarkvara CD ning mingi juhe, mille otstarbest pole mul aimugi.

Telefon mõeldud just inimestele, kellel vaja suure mäluga taskumärkmikku, kuid ei taha telefonist eraldi osta. Põhikooliõpilasel pole selle telefoniga suurt midagi teha, aga mine sa tea

Hinnaks oleks 4500 krooni ja täpsema info saab minule kirjutamisel.
    Kui seda summat Te ei suuda välja käija, siis ehk on võimalik jõuda konsensusele.

NB! Loodan kiiret tegutsemist

PS! Telefon ei ole varastatud ning kui telefoni omaniku vend leiab karbi ja garantiikirjadki ülesse on lisaväärtus juures
    Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
    http://www.isepankur.ee
    info@isepankur.ee

Vastus teemale \'Bisnes Bisnes.. mobiiliostjale \'

mis? põhikooliõpilased jätad pakkumisest täitsa ilma? Olgu olgu, aitan hädast välja. Pakkuda oleks nimelt Nokia 6610 Aku peab mingi 4-5päeva, ning korpusel pole mitte ainsatki kriimu. Aga nupud vajaksid võib-olla väljavahetamist, kuna kahel nupul on väiksed täkked sees aga need ei sega mitte kuidagi nende tööd ja ühte nuppu peab natuke kõvemini vajutama. Dokumente kahjuks pole aga garanteerin, et telefoniga mingeid probleeme ei teki. Pilte antud isendist näeb siit
    ootan pakkumisi
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Vastus teemale \'Bisnes Bisnes.. mobiiliostjale \'

Unustasin lisada, et pakkumistega võib pöörduda ka numbrile 50 62 815 - mu nimi siis Pärtel - või kirjaga aadressile parteltomberg@hotmail.com.
      Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
      http://www.isepankur.ee
      info@isepankur.ee

Kommentaar

Working...
      X