Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palju maksaksid, et mitte tütart saada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Palju maksaksid, et mitte tütart saada?\'

Runnole lohutuseks niipalju, et targad mehed kunagi raakisid - kassil on pojad, mehel on tytred.
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

türa ma vihkan sinusuguseid! SRY
      mõttetu kekutaja oled... Mine pane oma 16-17 aastaseid siis kui see ilgelt vaffa sinuarust on... Mõttetu mees oled, sry vaan!

Edit: sry kui isiklikuks väga läks, aga aukude nühkijad pole minu arust just kõige šeffimad tüübid. Otsi omale kindel naine!
      Tra vahva, krt ära aja naerma. Minusuguseid? Milles probleem, sa ei saa või? Oled kole ja inetu? Neiuga kahekesi jäädes vait kui sukk?
      Tunnen kaasa.

Ahjaa, sa ei tea minust kahjuks sittagi.
      Ja ma pole öelnud, et peab ainult 16-17 aastaseid panema. Ja üle üldse, mis panemisest sa räägid. Seksimisest rääkisin mina.

Kommentaar

Ma ei taha nüüd paha olla, aga ma tean sinust tunduvalt rohkem kui sa arvata oskad (ei tee nalja)

Ja oma teada ma nii väga vaikne ka ei ole:P Ei kurda eriti koleduse yle ka ma ju ikkagi roosa..
        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Ma ei taha nüüd paha olla, aga ma tean sinust tunduvalt rohkem kui sa arvata oskad (ei tee nalja)

Ja oma teada ma nii väga vaikne ka ei ole:P Ei kurda eriti koleduse yle ka ma ju ikkagi roosa..
          Tundub, et ikka hästi ei tea küll, kui vaid 16-17 neidudega mind seostad, või on sul sitad allikad.

Kommentaar

Otsi omale kindel naine!
            Karskus elunormiks!

Kommentaar

Algselt postitas -Antz-

Otsi omale kindel naine!
              Karskus elunormiks!
              Antz Antz, siis sul poleks ju kliente enam :P.
              ja Roosale, naisi ei otsita.

Kommentaar

Vastus teemale \'Palju maksaksid, et mitt

Algselt postitas Devil

Algselt postitas -Antz-

Otsi omale kindel naine!
                Karskus elunormiks!
                Antz Antz, siis sul poleks ju kliente enam :P.
                ja Roosale, naisi ei otsita.
                sest Roosal on naine

Edit: Devil on teada lihtsalt, et sind ei häiri eriti, kas naine on 16 või 33 kõik läheb loosi! Kui raam on sobiv.. Pelikanidega ei taha ju keegi meist tegemist teha:P

Kommentaar

Roosa londiga loom, kui sul on vanust 18 eluaastat, siis eeldan, et su silmarõõm on enamvähem samades aastates. Kas ka tema on litsakas nagu olevat kõik 13-19a? Vasta ausalt.

Kommentaar

üks on kindel vandi naine nümf ei ole :=)

a mis sellest, kas sul on naine või mitte, otsisid teda kaua?
                    mina väidan, et kindlat naist ei pea otsima, küll ta tuleb, kui õige aeg, niikaua tuleb aga elu nautida ... nüüd sobiks siia teatud liigutust tegev banaan (A)

Kommentaar

Algselt postitas Tembu

Roosa londiga loom, kui sul on vanust 18 eluaastat, siis eeldan, et su silmarõõm on enamvähem samades aastates. Kas ka tema on litsakas nagu olevat kõik 13-19a? Vasta ausalt.
                      Veits vanem.

Ma loodan, et mitte:P Ei ole tglt... Aga no ok võibolla veits liialdasin!
                      Ütleme, et see suhe on siis 65-35 litsakas - mitte litsakas! Ja ega see väliselt litsakas olemine ei tähenda alati seda, et tglt ka ollakse kergemeelsed! Tean suht paljusi niisuguseid, kes käituvad väga välja kutsuvalt, aga siis kui oleks aeg midagi teha kaovad \'ära vaikselt kuhugile... Mis iseenesest on minu arust väga positiivne!

Edit: Kas ta on nümf või ei, ei ole sinu asi
                      Ja herr devil ma ei otsinud kedagi, jumala kogemata tuli! nüüd oled sa vist rahul!

Kommentaar

Kui valida saaks siis v6taks tytre ennem kui poja!
                        R.I.P Steffi
                        7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                          sotsiaalhälvikust sotsiaalkomisjoni esimees ei üllata meid jälle.

on muljetavaldav, et kapitalistid oma oskamatuses üksteiselt piisavalt osavalt raha varastada, näevad süüd inimestel, kes ei ole nõus igal aastal uut võru mööblivabriku sektsioonkappi ostma või iga kuu kilo juustuvorsti rohkem sisse ajama. majanduskasvu pääsetee on tarbijate tootmine. kenjaalne. palun ostke kõik ära.
                          Anna andeks, kuid neil peabki eeliseid olema, kes uusi maksumaksjaid toodavad. Miks peaks minu lapsed ülal pidama neid vanureid, kes noorena mugavad olid ning laste peale ei mõelnud? Riik on selle rahvas ja kui pole rahvast, pole ka riiki, siit tuleb ka eelistus.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                            Anna andeks, kuid neil peabki eeliseid olema, kes uusi maksumaksjaid toodavad. Miks peaks minu lapsed ülal pidama neid vanureid, kes noorena mugavad olid ning laste peale ei mõelnud? Riik on selle rahvas ja kui pole rahvast, pole ka riiki, siit tuleb ka eelistus.
                            Aga miks pean mina tööd rabama, et mingid pägalikud haridust saaksid ja lastetoetusi jne jne? Pension on ikkagi minu enda tööga teenitud hüve, mitte mingite tulevaste laste suur kingitus mulle. Ja hetkel ma maksan ka mingi pensionäri pensioni kinni, et miks ei võiks siis mina kunagi sama asja küsida?

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                              Aga miks pean mina tööd rabama, et mingid pägalikud haridust saaksid ja lastetoetusi jne jne? Pension on ikkagi minu enda tööga teenitud hüve, mitte mingite tulevaste laste suur kingitus mulle. Ja hetkel ma maksan ka mingi pensionäri pensioni kinni, et miks ei võiks siis mina kunagi sama asja küsida?
                              Oot, sa siis maksad praegu oma tulevast pensionit kinni või praeguste pensionäride oma? Siin see konks ongi - reaalsuses maksavad riiklikku pensionit ikkagi sel momendil tööd tegevad inimesed.
                              Mis puutub sellesse, et sa maksad praegu mõne pensionäri pensioni kinni, siis tõenäoliselt pole enam sinu pensioni ea ajaks enam maksjate ja pensi saajate suhe sama mis praegu, seega sa maksad hetkel kas suhteliselt rohkem või vähem, kui hiljem saama hakkad.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                                Oot, sa siis maksad praegu oma tulevast pensionit kinni või praeguste pensionäride oma? Siin see konks ongi - reaalsuses maksavad riiklikku pensionit ikkagi sel momendil tööd tegevad inimesed.
                                Mis puutub sellesse, et sa maksad praegu mõne pensionäri pensioni kinni, siis tõenäoliselt pole enam sinu pensioni ea ajaks enam maksjate ja pensi saajate suhe sama mis praegu, seega sa maksad hetkel kas suhteliselt rohkem või vähem, kui hiljem saama hakkad.
                                Vaat, selles suhtes, et me kõik täidame oma kohuseid ühiskonna ees. Mõni maksab suure hurraaga sotsiaalmakse praegu töötades, teine loodab tulevikus lastele jne. Ehk kokkuvõttes peaks meil olema võrdselt õigus sotsiaaltagatistele ja lihtsalt see, et kellelgi on mingi 10 last, ei muuda teda ühiskonna ees mingiks kangelaseks. ja peale selle maksan ju mina omakorda tulumaksu, sotsiaalmaksu, käibemaksu jne kaudu kinni, et lapsed saavad tasuta koolihariduse, ravivõimaluse jne. Mina töötava noore inimesena ei vaja seda nii pea, et miks on neil seda õigus minult küsida, kuid minul hiljem see-eest poleks õigus midagi vastu küsida?

Kommentaar

Working...
                                X