Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

müüdid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

müüdid

minu viimane kokkupuude selliste asjadega oli siis kui otsisin n.ö. 800mb cd-toorikut väga kahtlane asi... kõik on kuulnud aga vähesed on näinud:P
    Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Vastus teemale \'müüdid\'

Algselt postitas cobras

minu viimane kokkupuude selliste asjadega oli siis kui otsisin n.ö. 800mb cd-toorikut väga kahtlane asi... kõik on kuulnud aga vähesed on näinud:P
    ning vähesed seadmed kirjutavad nendele..
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

mul on 800 megabaidiseid toorikuid ja kõrvetan neile ka tihti, ükspäev isegi 802mb. ja mul on kõikse tavalisem kirjutaja.

Kommentaar

99,9% minu 800-megastest toorikutest mahutab umbes 96,6 mb

Kommentaar

Algselt postitas mjkk

mul on 800 megabaidiseid toorikuid ja kõrvetan neile ka tihti, ükspäev isegi 802mb. ja mul on kõikse tavalisem kirjutaja.
          eks ole ka üpris loogiline, et neile tegelikult ikka õnnestub kirjutada ka. juhtisin lihtsalt foorumlaste tähelepanu asjaolule, et võib tekkida probleeme. mul on juhtunud. samuti ei pruugi vanemat sorti lugejad nendega toime tulla, tüüpiliseks näiteks on muusikakeskused.

see 802 Mb jutt on aga kahtlane. äkki oli ikka 802000 Kb, mis on vähem, kui 802Mb.
          IT maailmas on tähendab kilo teatavasti 1024, mitte 1000 ja mega siis omakorda 1024*1024=1048576, mitte 1000000. et siis puust ja punaseks: 80200Kb/1024=783Mb
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Konn, ära targuta Ausaltöeldes on sarnane asi juba seoses ühe teatud loenguga pisukese kopa ette visanud ja kui sellele lisada veel üks teatud portide skännimise ja IP-de läbi kammimise jutt, siis mulle igatahes aitab...

Mina aga ostsin kord mingeid läti toorikuid, millel ilusasti suurelt peale kirjutatud 800MB, aga siis kuskil pisut väiksemalt, et to achieve 90min/800MB capacity use overburn function. Seda funktsiooni pole ma aga paraku siiamaani üles leidnud, mitte et ma muidugi palehigis otsinud oleks...

Kommentaar

Working...
            X