Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FTP zone.ee-s

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FTP zone.ee-s

Kas keegi oskaks aidata nimelt tahaks lisada koudkat zone.ee-se ja k6ik on olemas aint ei oska lisada kuidagi seda kodukat läbi ftp
    kas leidub inimesi kes õpetaks kuidas asi käib

Vastus teemale \'FTP zone.ee-s\'

pane oma lehele nimeks index.html ja asi vask... minuasrust..aga ma pead ei annaks:P

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

pane oma lehele nimeks index.html ja asi vask... minuasrust..aga ma pead ei annaks:P
      Ei seda ma ikka oskan, aga asi see, et ma nagu panen selle ws_ftp tööle ja vot siis mida ma tegema pean :P+

Kommentaar

Netis on kuskil õpetus kui see sind lohutab
        R.I.P Steffi
        7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

a nahhui..mine kas läbi ie või smart ftp-ga.. lihtsam jne..ja siis upid selle html-lehe sinna ja asi vask

Kommentaar

tüüpiliselt on saab kõige lihtsamini nii:
            - sisestad oma exploreri aadressireale ftp aadressi (sinul tõenäoliselt ftp.zone.ee, või midagi sarnast).
            - järgmiseks küsitakse sinult kasutajanime ja salasõna, mis sulle zones registreerimisel anti
            - edasi peaks töötama peaaegu nagu tavaline kataloog (väikeste eranditega, nagu näiteks muutmise õiguse puudumine). see kataloog mille ta automaatselt avab on seesama, kus sinu index.html (htm, asp, php ...) käima tõmmatakse.

kui salasõna automaatselt ei küsita siis saab seda teha ka File->Login As.. , kuid kettaruumi pakkujate ftp\'d tavaliselt seda ei eelda.
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Nagunii on kole leht... ongi parem, kui jääks üldse üles panemata. :P
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
              X