Kodus teati rääkida, et väljas on tuuline ja külm. Mainisin, et ma kuulsin jah, et öösel tuleb külmarekord. Ahjud pandi küdema...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sul on selg valge!
Collapse
X
-
Aasta tagasi 1 aprillil tegi Ardo oma naisele jõhkra nalja.
Sõitsime Surnumere äärest bussiga tagasi TelAvivi ja Ardo otsustas oma naisele helistada.
Ardo: "Tead, ma ei saa niipea koju tulla, olen praegu pantvangis"
Naine: "Misasja? Kus?"
Ardo: "Gaza sektoris, mul lubati ainult üks kõne teha, olen Sen-iga Gaza sektoris ja meid võeti pantvangi"
Naine: "No kurat mida sa selle Sen-iga sinna ronisite?"
Ardo: "Praegu pole enam midagi teha, öeldi et niipea siit välja ei saa, õnneks vähemalt ei ole meid veel piinatud"
Naine: "Jumal küll, mis nüüd saab siis?"
Ardo: "Mine homme välisministeeriumisse ja räägi asi ära, mul lubati ainult üks kõne teha"
Naine: "Jumal küll"
Igaljuhul mina ei pidanud enam kõrval vastu ja ütlesin et ütle nüüd oma APRILL ära, saab teine veel südameatakki.
APRILLL !!!!
Peale seda saadeti Ardo persse ja katkestati kõne
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustAasta tagasi 1 aprillil tegi Ardo oma naisele jõhkra nalja.
Sõitsime Surnumere äärest bussiga tagasi TelAvivi ja Ardo otsustas oma naisele helistada.
Ardo: "Tead, ma ei saa niipea koju tulla, olen praegu pantvangis"
Gaza sektor või Bekaa org-
seda tüüpi naljad ei lähe kunagi vanaks ja on hämmastavalt aegumatud ja päevakohased....GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
mul samaAlgselt postitas meesmuiste Vaata postitustmina annan hetkel preemia oma endisele klassivennale hr. Tettermannile, kes märkis tänase omal sünnipäevaks ja rahvas tõemeeli kümnete kaupa käib teda FB lehel ka õnnitlemas!
Kommentaar
-
see 'nali' jääb lausa orksiaega. big up for all who married as well.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustmina annan hetkel preemia oma endisele klassivennale hr. Tettermannile, kes märkis tänase omal sünnipäevaks ja rahvas tõemeeli kümnete kaupa käib teda FB lehel ka õnnitlemas!
PS! FB õnnitlused on ossidele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar