Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kaups

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kaups

Ütlen kohe ära, et erinevalt Jyrkast ei ürita mina nalja teha, isegi mitte aprillinalja!

Juhtus siis täna selline lugu, et külastasin Tallinna Kaubamaja või siis Viru keskuse toiduosakonda. Olen seal ennegi käinud, kuna suht heas kohas jne. Igatahes, võtsin siis 2 lihapirukat, kaalusin ära ja kleepisin hinnasildi külge. See näitas 7.61. Tundus kuidagi odav või nii, aga kes see siis ikka üle hakkab kaaluma, et ise rohkem maksta... Pealegi oli mul kiire ka.
    Läksin siis kassasse maksma. Poemüüja vaatas mu pirukate hinda ja kadus siis nendega kuhugi ära. Tema tagasi tulles, nägin teda uut hinnasilti pakendile kleepimas ja sain aru, et midagi oli mäda. Hakkas siis minuga vinguma ja näitas, et tema sai kaaludes hinnaks 9.70 ning tahtis mult seletust. Ma ütlesin, et ma ei ole midagi valesti teinud. Temaga aga vastu, et mina olevat varas ja et kas kutsume turvamehe. Olin sellega nõus, kuna selline solvamine ei ole eriti ilus. Läksin siis selle turvamehega kaasa, seletuskirja kirjutama. Jõudsime siis mingisse turvaruumi vms ja seal pidin ma natuke ootama kuni 1 uus korravalvur tuli. Nõuti siis mult isikut tõendavat dokumenti, mille ma ka lahkelt neile ulatasin. Siis hakkas see uus jorss mult pärima, kuidas asi siis õieti oli. Ütlesin nii, et ma ei üritanud neid petta vms, aga tema seda juttu ei aktsepteerinud. Hakkas siis mind sõimama ning ütles, et ei ole vaja sellist debiilset juttu rääkima, ning küsis minult, kas siis minu arvates kaubamaja kaalud valetavad. Ei osanud selle peale midagi erilist öelda ning podisesin midagi enda õigustamiseks. Siis pakkudas ta mulle välja võimaluse uuesti kaaluma minna jne, seekord ma ei nõustunud, kuigi tagantjärele mõeldes oleksin pidanud ikka minema. See turvamees oli väääga ülbe. Ei tea, kas see on normaalne, et 1 tööline kliendiga rääkides selliseid sõnu nagu \"türa\" ja \"nahhui\" kasutab??? Ei ole vist.
    Enivei, hakkasin siis seletuskirja kirjutama. Mees ütles mulle, et ma kirjutaksin sinna, nagu asi oli ja kui ma pakkusin talle oma variandi välja, siis ta ei olnud nõus, ja ütles, et ma kirjutaks õigesti( ta tahtis siis, et ma kirjutaks, nagu oleksin ma tõesti neid petta üritanud). Siis hakkasin kirjutama:\" Turvatöötaja käskis mul vabandada...\" Aga see neile ei sobinud ja otsustasin kirjutada nii:\"Ma väga vabandan selle vahejuhtumi pärast, kuigi ma ei ole mitte midagi valesti teinud\". Ka see neile ei kõlvanud ja lõpuks kirjutasin siis tema dikteerimise järgi, et ma väga vabandan ja enam nii ei tee. Ehkki ma mitu korda üritasin neile selgeks teha, et ma ei hakka kirjutama valesti, siis ei viitsinud ma kauem seal jamada. Turva saatis mu välja ja ütles, et kui veel peaks selline asi juhtuma, siis lähen menti. Koju sõites tuli mulle pähe, et oleksin pidanud ikka ütlema, et järgmist korda ei tule, kuna siit ma midagi enam ei osta. Aga noh, siis oli juba hilja.

Igatahes...on ikka idikad. Aga nii ma seda asja arvatavasti ei jäta.

It\\\'s always better on holiday...

Vastus teemale \'Kaups\'

selline asi ajaks ikka sita keema küll
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Ma ütlen ausalt, et muu ei aita, kui need teenindavad jorrid nahher saata. Eestis on teenindav personal nii ülbeks läinud, et ise ka ei usu enam. Tartus on näiteks maaliini bussijaam see koht, kus on absoluutselt kõige ülbemad töötajad. Eriti koristajamutt.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

ja üks müüja ka. suured prillid jne. täielik türnüffel
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas Robinho

Ma ütlen ausalt, et muu ei aita, kui need teenindavad jorrid nahher saata. Eestis on teenindav personal nii ülbeks läinud, et ise ka ei usu enam. Tartus on näiteks maaliini bussijaam see koht, kus on absoluutselt kõige ülbemad töötajad. Eriti koristajamutt.
          Nojah, eks ma ka selle peale mõtlesin, aga need tundusid sellised olevat, et kohe virutavad.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

tartu värk.
            sõber, kellele wildes allkorrusel 20 min jooksul kohvi ei toodud, läks küsima, et mida hekki. selle peale tuli teenindajatipsik käte värisedes meie kui tema lauakaaslaste juurde, ütles, et \'tal on isegi raske\' ja palus \'see psihh\' kaffeest ruttu ära viia.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Tartu kaubamajas pole selline klientide süüdistamine esmakordne.Üks kord läksid mu endised klassiõed kaubamajja ja kuna meil oli samal päeval olnud kehaline kasvatus, siis olid neil suured kotid kaasas.Nad läksid CD-de osakonda ja siis kosmeetika osakonda.Siis hakkasid nad ära minema ja olid juba uksest väljas , kui turvamees neile järgi jooksis (See turvaukse-asjandus isegi ei piiksunud-Põhjust polnud).Siis viidi nad sinna kohutavalt väiksesse \"turvaruumi\", kus ma isegi korduvalt käinud olen.Igaljuhul puistati neil kõik kotid läbi ja kutsuti isegi naisturvatöötaja, et see ned põhjalikumalt läbi otsiks, kuid midagi ei leitud ja neil lubati koju minna (Ei vabandatud ega minagi)

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas fittibaldi

tartu värk.
                sõber, kellele wildes allkorrusel 20 min jooksul kohvi ei toodud, läks küsima, et mida hekki. selle peale tuli teenindajatipsik käte värisedes meie kui tema lauakaaslaste juurde, ütles, et \'tal on isegi raske\' ja palus \'see psihh\' kaffeest ruttu ära viia.
                Sarnane asi juhtus mul McDonald\'sis, olin juba pikalt oodanud, kuni närv üles ütles ja ma läksin teenindajaga rääkima, tema palus mul veel oodata.Lõpuks tõi mulle söögi Tartu osakonna juhataja, kes vabandas ette-taha ja lõpuks sain ma jäätise kah.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Kusjuures kui eile söögiosakonnas olin, oli mingil noorel tädil sama probleem - saiad kaalusid rohkem. Siis see müüamutt läks kaalus üle jne. Võibolla tõesti kaupsi kaalud valetavad, plaanimajandus vms.
                  Igatahes talle turvat ei kutsutud. Noor tädi maksis ära ja läks koju. Teine müüamutt karjus küll, et KUTSU ANDReS, KUTSU ANDReS.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Novot. Jobud raisk.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Nahhui sa lased endale pähe sittuda. Ameerikas peaks see kaubamaja sulle sellise asja puhul paar milli välja käima et sa neid kohtusse ei kaebaks.
                      \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

No Tartu Aardla saatakat te vast ka teate, seal mul juba akks korda selline jama olnd, et ma maksan rahulikult kauba eest ära ja turva tuleb juurde lükkab lihtsalt taha ruumi kuhugi ja hakkab tühjaks otsima, ning pärast vabandab
                        izerman@hotmail.com

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas greenday

Nahhui sa lased endale pähe sittuda. Ameerikas peaks see kaubamaja sulle sellise asja puhul paar milli välja käima et sa neid kohtusse ei kaebaks.
                          Point on selles, et kuidas ma tõestan, et see kaal valetas...Ma eriti ei usu, et uuesti kaaluma minnes, oleks mul algne hind jäänud... Aga no midagi peab küll välja mõtlema.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Mina küll arvan, et realmadridfan vajutas ise kogemata valet klahvi (nt lehttaignaga piruka asemel pärmitaignaga) või siis hoidis kaalumisel kogemata kotti üleval ja kaal näitas pirukatele kergemat kaalu.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas eika

Mina küll arvan, et realmadridfan vajutas ise kogemata valet klahvi (nt lehttaignaga piruka asemel pärmitaignaga) või siis hoidis kaalumisel kogemata kotti üleval ja kaal näitas pirukatele kergemat kaalu.
                              Mis sa pead mind idioodiks või? Oleks ma üldse sellise teema siia teinud, kui ma ise valesti oleks käitunud? Klahv nr 22 ja pirukaid ma selle ajal ei puutunud.

Edit: Ja pirukad olid muretaignast.

Kommentaar

Working...
                              X