Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kaups

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas realmadridfan

Algselt postitas eika

Mina küll arvan, et realmadridfan vajutas ise kogemata valet klahvi (nt lehttaignaga piruka asemel pärmitaignaga) või siis hoidis kaalumisel kogemata kotti üleval ja kaal näitas pirukatele kergemat kaalu.
    Mis sa pead mind idioodiks või? Oleks ma üldse sellise teema siia teinud, kui ma ise valesti oleks käitunud? Klahv nr 22 ja pirukaid ma selle ajal ei puutunud.

Edit: Ja pirukad olid muretaignast.
    Aga selline asi saab tegelkult võimalik olla küll, panin tähele et sul oli ka kiire, täitsa võimalik on see kui sa need kaalu peale asetasid vajutasid liiga ruttu seda nuppu, et ta ei jõudnud täpselt veel õiget kogust ära kaaludagi.
    izerman@hotmail.com

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas xKxAxPxUx

Algselt postitas realmadridfan

Algselt postitas eika

Mina küll arvan, et realmadridfan vajutas ise kogemata valet klahvi (nt lehttaignaga piruka asemel pärmitaignaga) või siis hoidis kaalumisel kogemata kotti üleval ja kaal näitas pirukatele kergemat kaalu.
      Mis sa pead mind idioodiks või? Oleks ma üldse sellise teema siia teinud, kui ma ise valesti oleks käitunud? Klahv nr 22 ja pirukaid ma selle ajal ei puutunud.

Edit: Ja pirukad olid muretaignast.
      Aga selline asi saab tegelkult võimalik olla küll, panin tähele et sul oli ka kiire, täitsa võimalik on see kui sa need kaalu peale asetasid vajutasid liiga ruttu seda nuppu, et ta ei jõudnud täpselt veel õiget kogust ära kaaludagi.
      Mitte nii kiire. Enda arust lasin ma küll need ilusti ära kaaluda.
      Ja pmst kui ma need kaalu peale asetan, kas siis algul ei peaks nende kaal isegi suurem olema, sest nad langevad ju hooga...
      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas greenday

Nahhui sa lased endale pähe sittuda. Ameerikas peaks see kaubamaja sulle sellise asja puhul paar milli välja käima et sa neid kohtusse ei kaebaks.
        meie mail pole sellisel puhul mitte kusagile pöörduda... kedagi ju ei huvita... ja kuidas sa tõestad? sinu sõna nende oma vastu
        Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Mul on juhtunud sama Viljandi Selveris, kus ma võtsin ühe pika juustusaia. Kõigepealt vajutasin nr.1 klahvi, et saada kleeps, siis vajutasin veel 1 korra, et saada 2 kleeps millega saiakoti ava sulgeda. Müüja, aga märkas, et need kleepsud olid erinevad ja läks kaalus üle, et saada õiget hinda. Lõpuks pidin maksma veel 2 kulli lisaks, sest kui müüja kaalus tuli hind kallim. Mingit turvamehe janti mul õnneks ei tulnud.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas cobras

Nahhui sa lased endale pähe sittuda. Ameerikas peaks see kaubamaja sulle sellise asja puhul paar milli välja käima et sa neid kohtusse ei kaebaks.
            meie mail pole sellisel puhul mitte kusagile pöörduda... kedagi ju ei huvita... ja kuidas sa tõestad? sinu sõna nende oma vastu
            Eesti riik ei hooli oma rahva õiguste eest see on siililegi selge!
            R.I.P Steffi
            7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas Nathan

Algselt postitas cobras

Eesti riik ei hooli oma rahva õiguste eest see on siililegi selge!
              mis ajast siil nii loll on...
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

to realfan: kõigepealt esita süüdistus turvamehe vastu, kes sinuga ebakorrektselt käitus (seda muidugi juhul kui sa ta nime märkasid/küsisid) ja siis kutsud ilusti foorumi kaaslased appi ja lähme anname turvale nati \"õpetust\" (mitte ilmtingimata füüsilist) - meie kui väikerahvus, kelle kallal pidevalt tugevama/suurema võimu rakendatud on, ei talu ebaõiglust!

Ja kaubamajalt nõuad psüühilise terrori eest kompensatsiooni!

Siinkohal tekib aga küsimus, et kas neil turvatöötajatel siis mingit videoteipi pole, kust ilusti üle vaadata, kas inimene on püüdnud petta või mitte. Teoorias peaksid neil pea-et kõikjal kaamerad ju olemas olema või siis ma eksin?

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

See on sitt, et ma ta nime ei tea. Aga näo järgi tunneksin ära küll, ma arvan. Ja kaamerad peaksid neil ju tõesti olema, aga ju siis mitte seal kus vaja.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

oot, kahe eegu pärast siuke jama?
                    Mõni varas/pettur siukse summa eest üldse pingutama hakkaks?
                    Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas 3rk1

Neid \"kahte eekusid\" koguneb juba veidi palju

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Algselt postitas 3rk1

Bianconeral vist õigus ja vb asi neil ka põhimõttes..

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Mul juhtus paar kuud tagasi Lasnamäe Pae Säästukas sarnane lugu turvadega. Olin just enne Araxasest 3 pudelit \"Presidenti\" ostnud ja nüüd koperdasin Säästukasse midagi tahkemat ostma. Ise kuulen, et õlled seljakotis kõlksuvad kui astun. Mõtlesin, et huvitav kas tuleb mingi jama ka? Nuh sain seal poes natuke ringi vaadatud, vajalikud asjad korvi laotud. Ja märkan mingi paar turvat jälgivad mind. Maksan kassas ostetud asjade eest ära ja sammun ukse poole. Ukse peal turva \" Palun tulge kaasa!\". Vene keeles loomulikult. Ma ütlesin talle, et ma ei mõista su keelt, räägi muga palun Eesti keeles. Kordas oma sõnu uuesti vene keeles. Mõtesin, et ei viitsi taga siin jändama kah hakata, läksin kaasa. Kuskil tagaruumis mingis anti-sanitaarses olukorras vaadati siis mu koti sisu üle. Turva kogu aeg seletab seal vene keeles ja ma vahin talle suurte silmadega otsa ja seletan Eesti keeles vastu et suhtle minuga riigi keeles. Midagi peale nende 3 õlle siis ei leitud ja kuna Säästukas Presidenti ei müü siis midagi erilist ka ei juhtunud. Seda milliseks turva nägu muutus, kui ta sai aru et on eksinud oli hea vaadata ja see \"Mja vjäga vjbandjan\" oli linnulaul mu kõrvadele. Kuni siiamaani olin nii mina kui ka tema ennast suht viisakalt üleval pidanud, siis nüüd enam ma ei suutnud ja ütlesin, et ma saan aru tibla, et sa teed ainult oma tööd. Pole kindel kas tema sellest aru sai.

Aga selliseid asju juhtub. Kuid, kui keegi teenindavast personalist on minuga ükskõik kus halvasti käitunud olen ma ka kohe pretensiooni tema vastu esitanud. Tee seda ka sina.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

@realmadridfan
                            vbla tõesti

Aga mul tuli meelde üks juhtum, kui Tallinna Stockmannis käisin. Ostsin sealt ühe CD-mängija, aga müüa unustas turvariba, võimisiganessseekaon, eemaldada. Hakkasin siis allapoole liikuma ja see andur hakkas piiksuma. Tuli mingi venelane ligi ja palus kaasa tulla kusagile nurgataha. Näitasin tsekki talle, siis uuris toda ja pleieri karpi. Siis hakkas raadiosaatjaga kellegagi kontakti võtma a\'la \"nr. 3 keskusele\". Nii mitu korda, kuni keskusest keegi närvi aetuna vastas: \"Jah, kurat, ma kuulen ju.\" Turva küsis, mis teha tuleb ja tal öeldi, et kraapigu siis turvariba maha (nii kaugele tal endal mõistus ei võtnud). Nii ta tegigi, vabandas ja asi korras.
                            Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Kas keegi kunagi on üldse arvanud,et FAKK Eesti turvad normaalsed on??mina sõdin nende troppidega koguaeg,näiteks kui ma sõbraga Rimi kaubahallis ringi vaatasin hakkas üx turva meile järgi käima ja meid riiulite vahelt piiluma.Loomulikult me hakkasime kavala pilguga igas suunas jõllama ja sosistama,et turva meid ikka kahtlasteks peaks.natuke lollitatud,siis ütlesin kõva häälega\"kui peate meid varasteks,siis käitun nagu varas\",selle peale turva kadus riiulite vahelt eemale ja rohkem ma teda tookord ei näinud.NB: TEGELTON KA MÕNI NORMAALNE TURVAMEES OLEMAS.
                              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Vastus teemale \'Kaups\'

Keegi tartu kaubamaja ilusat raffast kes seal rõõmsalt sigivad, on näinud väää?
                                peate kindlasti tartu tulema seda kino vaatama......eriti mõnna on kohe
                                mõnus on autoga kell 4 öösel m66da s6ites ikka noori sinikates mimmusid näha seal
                                nii kipaaa
                                R.I.P Steffi
                                7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Working...
                                X