Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
toredaid pilte
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustOleks tore, kui arvuti aku ka tegelikult nii kaua vastu peaks nagu ta mule eile mõnda aega näitas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustoleks tore jah, kui vahele võetakse(kui ei ole trollimisega tegemist). saatsid pildi edasi veebikonstaablile vms, et sealt edasi uurimine algatataks?
Kommentaar
-
Aga kes kinnitab, et see võltsitud pilt pole? Päris karm nali oleks kui su nimi ja pilt mingi sellise "screenshoti" peale pandaks.
Ballack, ei ma tõesti ei usu, et mu arvuti aku 10 ööpäeva vastu peab. Üldiselt arvutatakse seda aega aga päris hästi, kuid seda saab teha vaid hetkekoormusest lähtuvalt ja mine sa tea mis see win8 tutika akuga välja arvutab kui win7 jookseb seal reaalselt vähemalt 12 tundi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustAga kes kinnitab, et see võltsitud pilt pole? Päris karm nali oleks kui su nimi ja pilt mingi sellise "screenshoti" peale pandaks.
Ballack, ei ma tõesti ei usu, et mu arvuti aku 10 ööpäeva vastu peab. Üldiselt arvutatakse seda aega aga päris hästi, kuid seda saab teha vaid hetkekoormusest lähtuvalt ja mine sa tea mis see win8 tutika akuga välja arvutab kui win7 jookseb seal reaalselt vähemalt 12 tundi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKüsi ükskõik millise naistuttava käest, kelle noorus on reidipõlvkonda jäänud ja saad teada, et selliseid vellosid ajas seal noortele väga tihti ligi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Ja hoogu sattunud M007
Kommentaar 1: Mees saabub kolm kuud kestnud komandeeringult ja näeb sellist kirja - üks korterinumber on tema korter.. Ainest uuele põnevusfilmile.
Kommentaar 2: See on muidugi õudne kadedus, et ise ilmselt 11 kuud tagasi mürgeldati nii, et terve maja värises.
Kommentaar 3: Kõne politseisse.
Ärritunud pereisa: "Naabrid põrutavad!!!"
Dispetšer: "Meil pole kedagi saata..."
Kaks päeva hiljem Küüt vabandab ja astub tagasi.
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar