Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
toredaid pilte
Collapse
X
-
Kräkker (inglise k. cracker) on isik, kes kasutab ära tehniliste süsteemide, eriti arvutisüsteemide ebakindlust või puudujääke viisil, mis on vastuolus seaduste ja moraalinormidega (omakasu saamiseks, huligaansuse ajendil, pahatahtlikkusest jm)
Või milles pildi toredus seisnema peaks?
Kommentaar
-
No ja noorte jaoks peaks kräkker olema veel see pabul, mis jääb pepsikarvade külge kinni. Noh, parim näide sellest on vast muskusveisKräkker (inglise k. cracker) on isik, kes kasutab ära tehniliste süsteemide, eriti arvutisüsteemide ebakindlust või puudujääke viisil, mis on vastuolus seaduste ja moraalinormidega (omakasu saamiseks, huligaansuse ajendil, pahatahtlikkusest jm)
Või milles pildi toredus seisnema peaks?
308Kommentaar
-
Selle loodusnähtuse kohta kasutatakse sõna "joller", minu teada.
Sõna kräkk saab kasutada aga lauses: "Mu kräkk sügeleb" ehk maakeeli Ämm teeb võid (põhja-eestlastele tõlge: per*e sügeleb)
Aga eks meil siin lõunas ole ehk keelekasutus ka pisut teistsugune võrreldes linnakatega.Kommentaar
-
-
nii mõneski teemas võib see pilt olla sobivaks illustratsiooniks, paraku:
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar