Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

toredaid pilte

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    jah, vladimir vladimirovitš! saadame selle börsi munni!

umbes nii
    keeleteadlased. Lülitame börsi välja. Pärast läheb soovitab veel kellegile saata kedagi kuhugi ja siis on piinlik moment olemas. See "munnipeale" on siiski nagu sidesõna, mis rõhutab mõtet

ehk täpsustuseks võiks kaudne vaste olla, et "Jah, VV, lülitame selle türastunud börsi välja"
    Last edited by futbolidipaul; 26.09.08, 22:27. Põhjus: Täspsustus.
    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

tundub, et estonilt ja takult enam lolle kommentaare ei tule ja ma saan lõpuks magama ka
      ahjaaa, dannar, sorri, et ropendasin, aga need kaks ajasid juhtme jumala kokku ja teisiti ma enam ei saanud vabandust...

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
        keeleteadlased. Lülitame börsi välja. Pärast läheb soovitab veel kellegile saata kedagi kuhugi ja siis on piinlik moment olemas. See "munnipeale" on siiski nagu sidesõna, mis rõhutab mõtet

ehk täpsustuseks võiks kaudne vaste olla, et "Jah, VV, lülitame selle türastunud börsi välja"
        arvasingi, et see mingi välja lülitamine on, kuid no mida see välja lülitamine ikka muud tähendab, kui munni saatmist? nagu ma ka kirjutasin posti lõppu, ei olnud ma oma tõlkes päris kindel, kuid tütarlaps sai mõttest aru

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

Ja kui veel täpsemaks minna, siis "Jah, VV, lülitame selle börsi välja, tra!", sest börsi ennast selles lauses ei iseloomustata.

P.S. Pohhui see pilt, järgnenud vestlus on igatahes eripreemiat väärt
          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
            Wow. Otsi tonti, kes poleks pedofiil.
            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Here are some Motivational Posters for you. Yes, they are all incredibly offensive. Envy: When you can’t have one, pissing people off who do is the next best thing. . Inspiration: Sometimes y…

Suht paljud on olnud, aga kõik vast mitte.
                Algselt postitas Cule
                Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas Cule
                  Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Pildirea postitamine läheb pikaks, seega panen lingi - I has a flag. I am teh president.

Kommentaar

Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kommentaar

pole paha
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Suhteliselt omapärastelt naljakas oli seda Shaq'i linki vaadata.
                              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                              Algselt postitas taku*
                              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Working...
                                X