Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
otepää.
suht igav koht on. kui neid haruldasi spordiüritused just ei toimu.
aa jah, ainuke sport on siin suusatamine. jalgpall kolis ka naaberkülla. muud nagu polekski siis.
Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.
Reinuga nõus...iga vähekegi asjast jagav inimene ei teeks sellist jaotust, mingit ülevaadet siit küll ei saa. Jagand siis regioonidesse nagu paljud ametkonnad seda teinud on.
Harjumaal ja Järvamaal elab kokku 560000 elanikku ja Läänemaal 30000. Mingeid seoseid küll luua ei anna ilma lisaandmeteta
Muidu ise pärit Läänemaalt ja elan Tartus- head valikud mõlemad.
Julmal kahju........ma tegin vea jejejeeee.....
pean nyyd saltosid viskama või karistuseks nurka seisma???
Ime ennast....muud pole õelda........AITÄHH
R.I.P Steffi
7.05.05
Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED
Algselt postitas mcnamara
isapoolne sealt Haljala kandist.
ohhoo, ühe kandi mehi siis ju.
Emapoolsed juured ulatavad üheltpoolt sinnasamma Haljala juurde ja ja teiseltpoolt Võsu lähedale väikesesse kalurikülla, isapoolsed üheltpoolt Jõgeva metsade vahele ja teiselt poolt kuhugi sinna Läti-Setu piiri äärde. Ise alates 4. eluaastast Tallinna mehi.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Reinuga nõus...iga vähekegi asjast jagav inimene ei teeks sellist jaotust, mingit ülevaadet siit küll ei saa. Jagand siis regioonidesse nagu paljud ametkonnad seda teinud on.
Harjumaal ja Järvamaal elab kokku 560000 elanikku ja Läänemaal 30000. Mingeid seoseid küll luua ei anna ilma lisaandmeteta
Muidu ise pärit Läänemaalt ja elan Tartus- head valikud mõlemad.
Julmal kahju........ma tegin vea jejejeeee.....
pean nyyd saltosid viskama või karistuseks nurka seisma???
Ime ennast....muud pole õelda........AITÄHH
Sa ei teinud viga, Sinu vanemad tegid
Arukad isimesed eksivad, Sina paned pidevalt puusse, mitte et Sa arukas ei oleks
Mida tegema peaksid? Ürita mõelda ajaviiteks...midagi asjalikku
Ja ma võin ennast imeda küll, kui oskad mulle nimetada hea põhjuse, miks ma seda tegema peaksin. See et Sina oled proovinud, ei tähenda et, Sinu poolt proovitud võtted kõigi peal toimiksid...
Kommentaar