320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Queeni kontserdi piletid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Queeni kontserdi piletid

    Tere mu noored ja vanad, karvased ja vähemkarvased sõbrad.

    Andke mulle andeks kõik mu spämmid, nagu mina annan peale väikest vihastamist oma postkastide spämmijatele, aga tegelikult ma teen seda kõike ainult teie huvides ja selleparast ma siia ka uue teema loin

    Nimelt saabub sellesama kuu 30ndamal päeval Rootsimaale Stockholmi Globen Arenale legendaarne muusikaline kollektiiv Queen oma võimsa showga, mis on ühtlasi nii esimene peale härra Freddie surma kui ka kahjuks üldse viimane selle rockisauruse poolt. Eriti teadlikele inimestele siis lisainfoks, et solisti rolli täidab sedapuhku Paul Rodgers, kes on Queeniga teinud koostööd ka 70ndatel ning oma häälel lasknud kõlada nii mitmeski arvestatavas bändis (Nt Bad Company).

    Okei, see jutt selleks - nüüd tuleb point - nimelt tellisin kohe piletite müüki tulles suure rõõmuga need ära (Rotherdami kontsert müüdi muide välja täpselt 8 minutiga), sai isegi need Eestisse organiseeritud. Kurb tõsiasi on aga see, et mul endal ei õnnestu kogu seda jumalikku asja vaatama minna. Et aga piletid ja raha ei läheks raisku, siis müüks hea meelega 3 tükki edasi. Vahelt ma mitte midagi ei taha, ostuhind oli 880 eeku, hetkel kehtestan soodushinna 500 kohalikku krooni.

    Nii et seltsimehed unetud, kohtade arv on piiratud. Kiirustage!

    Pileteid saab n2ha minu k2es, tel 5083654 v6i mail mcmiq@hot.ee


    Krt, l2k nyyd veidi venna useri alt see postitus, tegelik user peaksikka MIQ olema, nii et kui PM peaks keegi tahtma saata, siis sinna.

    #2
    Vastus teemale \'Queeni kontserdi piletid\'

    säh sulle rockipeerud

    Kommentaar

    Working...
    X