Ma lugesin ,et L\\\'Pooli suurim fänn mcnamara ei tulegi foorumi suvisele kokkutulekule na ,ja mina muutusin küll kurvaks na ,tahaks hirmsasti teda sinna na. Nüüd lisan siia küsitluse ka na ,et teiegi andke oma hääl ,kas tahate hiigelsuurt L\\\'Pooli fänni näha seal na. Äkki ta siis otsustab ikka tulla na ,siis oleks minulgi näiteks seal palju huvitavam na
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
mcnamara foorumi kokkutulekule
Collapse
X
-
Vastus teemale \'mcnamara foorumi kokkutulekule\'
Mina hääletasin ikka: jah na.
Jah on lihtsalt palju ilusam sõna kui ei.
Räägitakse, et John Lennon tuli ükskord puhtast uudishimust Londonis ühe kunstniku näituse avamisele, kelle kohta ta oli palju positiivset kuulnud. Näitusel oli väljas selline teos: keset saali seisis redel, redeli peal luup. John ronis koos luubiga redelist üles. Lakke oli üks imepisikene sõna kirjutatud, mida ainult luubiga näha võis. Selleks sõnaks oli: JAH.
John olla hiljem öelnud, et kui \"jah\" asemel oleks lakke olnud kirjutatud \"ei\", kõndinuks ta otsekohe näituselt minema. Paha karma ju. Aga ta jäi kohale ja tutvus peagi selle võluva daamiga, kelle näitust parajasti avati. Daami nimi oli Yoko Ono.
Selline ilus lugu sõnast Jah.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara
Mina hääletasin ikka: jah na.
Jah on lihtsalt palju ilusam sõna kui ei.
Räägitakse, et John Lennon tuli ükskord puhtast uudishimust Londonis ühe kunstniku näituse avamisele, kelle kohta ta oli palju positiivset kuulnud. Näitusel oli väljas selline teos: keset saali seisis redel, redeli peal luup. John ronis koos luubiga redelist üles. Lakke oli üks imepisikene sõna kirjutatud, mida ainult luubiga näha võis. Selleks sõnaks oli: JAH.
John olla hiljem öelnud, et kui \"jah\" asemel oleks lakke olnud kirjutatud \"ei\", kõndinuks ta otsekohe näituselt minema. Paha karma ju. Aga ta jäi kohale ja tutvus peagi selle võluva daamiga, kelle näitust parajasti avati. Daami nimi oli Yoko Ono.
Selline ilus lugu sõnast Jah.
Oleks seal EI olnud, siis poleks nad kunagi tutvunud, Yoko poleks bändi lõhki ajanud ja John oleks siiamaani elus.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn
küünik konn täiendab:
Oleks seal EI olnud, siis poleks nad kunagi tutvunud, Yoko poleks bändi lõhki ajanud ja John oleks siiamaani elus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Vastus teemale \'mcnamara foorumi kokkutu
Algselt postitas mcnamara
Aga nende armastus elab edasi, kallis küünik.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar